انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: خطای forbidden بعد از اتصال به proxy tunnel  (دفعات بازدید: 400 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین JavadZa

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
خطای forbidden بعد از اتصال به proxy tunnel
« : 05 بهمن 1401، 11:08 ق‌ظ »
سلام. وقت دوستان بخیر
من یه سرور لینوکس امریکا دارم برای عبور از تحریم سایت هایی مثل spotify و یوتیوب و ابزار های گوگل ازش استفاده میکنم به این صورت که از تونل استفاده میکنم. یعنی با کد :
ssh -ND port user@IP
کل ترافیکرو میفرستم روی سرور. تا ماه گذشته مشکلی نبود و اسپاتیفای بدون مشکل میومد اما از چند هفته پیش بعد از اتصال به سرور، سایت spotify خطای forbidden میده و اجازه دسترسی نمیده. گوگل لنز هم به همین صورت. تبلیغات هم از ویدئوهای یوتیوب حذف شده (نمیدونم ربطی به این موضع داره یا نه). تحقیق کردم در این مورد اکثرا نوشته بودن که بخاطر درخواست زیاد اینجوری شده و باید کش رو پاک کنین تا این مشکل رفع بشه.
حالا سوالم اولم اینه که سرور با مرورگر کار نمیکنه، همش با ترمینال هست. چطور باید کش رو پاک کنم؟
سوال دومم هم این هست که راه حلی برای رفع مشکل forbidden غیر از این روش دارین؟
ابزار عبور از تحریم زیادی رو امتحان کردم اما یا ISP بن شون کرده یا نت کشوری محدودش کرده. تنها راهی که جواب میده استفاده از تونل هست. این رو هم بگم حدودا 5 6 ماه پیش که از اپن وی پی ان استفاده میکردم هم بعد از یک ماه همین جوری شد و بعضی سایت ها همین مشکل براشون پیش اومد.
و اینکه من تازه کار هستم همین هارو هم به کمک یکی از دوتستانم تونستم انجام بدم.
ممنون

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
پاسخ : خطای forbidden بعد از اتصال به proxy tunnel
« پاسخ #1 : 09 بهمن 1401، 04:05 ق‌ظ »
سلام

cache مرورگر توی کامپیوتر خودتون رو پاک کنید و ببینید فرقی می‌کنه یا نه.
معمولا cache سرویس‌ها داخل مسیر زیر ذخیره میشه.
/var/cache/

البته ممکنه توی این مسیر هم ذخیره بشن
/var/lib/

بهتره همه چیز‌های داخل /var/lib/ رو پاک نکنید. چیز‌های مهمی هم اونجا قرار داره. مثل پایگاه داده مدیربسته.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین JavadZa

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
پاسخ : خطای forbidden بعد از اتصال به proxy tunnel
« پاسخ #2 : 22 بهمن 1401، 11:05 ق‌ظ »
تشکر، با کمک چندتا از دوستان فهمیدیم که آیپی بلاک شده یا به عبارت دیگه رفته تو بلک لیست. برا همین این مشکل پیش اومده و چاره ای هم نیست. آیپی باید عوض کنیم.