انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بررسی سلامتی پرونده ها !  (دفعات بازدید: 332 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
بررسی سلامتی پرونده ها !
« : 17 بهمن 1401، 06:20 ق‌ظ »
سلام، راستش با gparted فضا هارو دستکاری کردم تا یه پارتیشن بسازم، وقتی فضای خانه رو کم کردم احساس کردم اشتباهی صورت گرفته و گزینه لغو رو زدم و بعدش گفت مطمئنی؟ منم باز زدم اره! گفتم لابد وقتی گزینه‌اش هست اتفاقی نمی‌افته، ولی بعدش متوجه شدم پارتیشن خانه‌ام کلا بهم ریخت وسط جابه‌جایی!
مثلا ۵ تا آهنگ دارم و آهنگ دومی رفته تو سومی و آهنگ سومی نصفش تو چهارمی و اصلا یه وضعیه! و مثلا عکس رو باز میکنم نصف عکسه نیست! :D یعنی خودم حقیقتا برگام ریخت اینطوری دیدمش!
و برای همین اطلاعاتم و حتا تنظیمات برنامه هام خراب شد یعنی در اصل معیوب شد!
منم دوباره پارتیشن خانه رو ساختم و اون پرونده هارو گذاشتم کنار ولی خب خیلی زیاد بودن
خلاصه الان میخوام بدونم چطوری پرونده های سالم و ناسالم رو تشخیص بدم! آیا چیزی برای ارزیابی صحت پرونده وجود  داره؟
پ‌ن: بعید میدونم راهی برای درست کردن و بازیابی اش باشه ولی اگه راهی هست ممنون میشم عرض کنید
« آخرین ویرایش: 17 بهمن 1401، 06:22 ق‌ظ توسط aboldom »

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2648
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
پاسخ : بررسی سلامتی پرونده ها !
« پاسخ #1 : 17 بهمن 1401، 06:41 ق‌ظ »
با کاربر روت این دستور را  در / بزن و چون دستورش هست نباید مشکلی پیش بیاد. چه ربطی داره اگه یه گزینه ای باشه پس مشکلی به وجود نمیاره؟
« آخرین ویرایش: 17 بهمن 1401، 10:22 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 17 بهمن 1401، 06:43 ق‌ظ »
باشه داداش ولی حالا شاید انگلیسی بلد نبودم یا حواس نداشتم و اینو میزدم و بعد نفرینت میکردم
😂️😂️😂️😂️
خب باید چند ساعت صبر میکردم تا انجام بشه اونم کاری که اشتباه کردم! خب گزینه کنسل به صورت گرافیکی تو برنامه گذاشتن، چمیدونم شاید واسه موارد ضروری بود

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 17 بهمن 1401، 10:23 ق‌ظ »
برای همین توصیه می‌کنیم همیشه‌از LVM استفاده کنید
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #4 : 17 بهمن 1401، 03:52 ب‌ظ »
سلام

سلام، راستش با gparted فضا هارو دستکاری کردم تا یه پارتیشن بسازم، وقتی فضای خانه رو کم کردم احساس کردم اشتباهی صورت گرفته و گزینه لغو رو زدم و بعدش گفت مطمئنی؟ منم باز زدم اره! گفتم لابد وقتی گزینه‌اش هست اتفاقی نمی‌افته، ولی بعدش متوجه شدم پارتیشن خانه‌ام کلا بهم ریخت وسط جابه‌جایی!

وقتی کار gparted شروع میشه، نباید اون رو متوقف کرد چون کار‌ها کامل انجام نشدن و احتمال زیادی داره چیزها خراب بشن.
اگه قبل از اینکه دکمه شروع رو بزنید، gparted رو متوقف کنید، نباید مشکلی پیش بیاد.

الان یه fsck روی اون جایی که هوم قرار داره اجرا کنید و ببینید چی میشه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 18 بهمن 1401، 07:14 ق‌ظ »
سلام

وقتی کار gparted شروع میشه، نباید اون رو متوقف کرد چون کار‌ها کامل انجام نشدن و احتمال زیادی داره چیزها خراب بشن.
اگه قبل از اینکه دکمه شروع رو بزنید، gparted رو متوقف کنید، نباید مشکلی پیش بیاد.

الان یه fsck روی اون جایی که هوم قرار داره اجرا کنید و ببینید چی میشه.
چند روزی داشتم تعمیرش میکردم و همیشه یه خطا هایی داشتم.. آخرش خطاهاش کمتر شد ولی باز بخاطر اینکه پارتیشن خانه سالمی داشته باشم اطلاعاتم رو توی پارتیشن دیگه ریختم و پارتیشن خانه رو از نو ساختم، خلاصه اش دیگه اون پارتیشن رو ندارم و برای همین احتمال تعمیر فک کنم نباشه، هرچند با testdisk سعی کردم اطلاعات برگردونم ولی راستش یا نمیشد یا گیج کننده بود و نتونستم!
دقیقا الان متوجه شدم ۱ پشتیبان گیری حتا اگه هاردت سالم باشه نیازه! ۲ هیچوقت موقع عملیات جابجایی حافظه لغو نکنیم!
الان بیشتر  دوست دارم بدونم کدوم پرونده سالم و کدوم خرابه، که با خیال راحت پرونده های سالم رو به خانه جدید انتقال بدم.. حتا بعضی برنامه های appimage ام هم باز نمیشه..

برای همین توصیه می‌کنیم همیشه‌از LVM استفاده کنید
دقیقا شنیده بودم ولی استفاده نکردم، تاحالا ازش استفاده نکردم و بلد نبودم راه اندازی‌ش رو، اگه نیازمند قالب بندی کامل حافظه نباشه الان انجامش میدم، ممنون!
« آخرین ویرایش: 18 بهمن 1401، 07:17 ق‌ظ توسط aboldom »