انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: راهنمای خرید لپ تاپ با بودجه 45  (دفعات بازدید: 767 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
پاسخ : راهنمای خرید لپ تاپ با بودجه 45
« پاسخ #15 : 06 اسفند 1401، 11:36 ب‌ظ »
سلام، سری‌های zenBook ایسوس طراحی مورد پسند شما رو دارن، البته قبلا ایسوس‌ها یکم مشکل داشتن با لینوکس ولی فکر کنم همین سری زن‌بوک با پردازنده AMD بگیرید مشکلی پیش نمیاد با این حال بازم تحقیق کنید.
یه سری مدل لپ‌تاپ هوآوی زده به نام MateBook اگه اشتباه نکنم، اونا خیلی طراحی باریک و خوبی دارن، یه جورایی خیلی شبیه مک هستش، ولی فکر کنم ویندوز اورجینال داشته باشه و سازگاریش با گنو/لینوکس رو هم خبر ندارم.
با اینکه بنده به شخصه از اپل متنفرم ولی فکر نمی‌کنم لپ‌تاپی با در نظر گرفتن فاکتورهای طراحی مک گیرتون بیاد، دنبال بهترین گزینه توی برندهای مختلف باشید.
حتما نتیجه رو هم اعلام کنید چون خودمم دنبال چنین موردی هستم.
کلا تو طراحی ها از سری ROG و Xnebook خوشم اومده... مشخصات سخت افزاری مثه گرافیک AMD و حافظه NVME رو هم که میزنم خیلی محصولات کمی میمونه... حالا باطری و کیفیت صفحه نمایش جای خود...
این مدل یه چکی بکنید:
https://www.digikala.com/product/dkp-9869485/احتمالا حافظش NVME هستش ولی توی مشخصات کامل نخورده چون خیلی اینجوری میشه، از جای دیگه هم چک کنید یا از فروشنده سوال کنید.

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
« پاسخ #16 : 07 اسفند 1401، 04:51 ب‌ظ »
سلام، سری‌های zenBook ایسوس طراحی مورد پسند شما رو دارن، البته قبلا ایسوس‌ها یکم مشکل داشتن با لینوکس ولی فکر کنم همین سری زن‌بوک با پردازنده AMD بگیرید مشکلی پیش نمیاد با این حال بازم تحقیق کنید.
یه سری مدل لپ‌تاپ هوآوی زده به نام MateBook اگه اشتباه نکنم، اونا خیلی طراحی باریک و خوبی دارن، یه جورایی خیلی شبیه مک هستش، ولی فکر کنم ویندوز اورجینال داشته باشه و سازگاریش با گنو/لینوکس رو هم خبر ندارم.
با اینکه بنده به شخصه از اپل متنفرم ولی فکر نمی‌کنم لپ‌تاپی با در نظر گرفتن فاکتورهای طراحی مک گیرتون بیاد، دنبال بهترین گزینه توی برندهای مختلف باشید.
حتما نتیجه رو هم اعلام کنید چون خودمم دنبال چنین موردی هستم.
کلا تو طراحی ها از سری ROG و Xnebook خوشم اومده... مشخصات سخت افزاری مثه گرافیک AMD و حافظه NVME رو هم که میزنم خیلی محصولات کمی میمونه... حالا باطری و کیفیت صفحه نمایش جای خود...
این مدل یه چکی بکنید:
https://www.digikala.com/product/dkp-9869485/احتمالا حافظش NVME هستش ولی توی مشخصات کامل نخورده چون خیلی اینجوری میشه، از جای دیگه هم چک کنید یا از فروشنده سوال کنید.
ممنون از شما. تکنولایف نوع حافظه رو زده PCIe NVMe . خود سایت رسمی ایسوس هم PCIe NVMe زده... جالبه تکنولایف همین محصول رو بدون هیچ گونه تبلیغ یا تخفیف، ۴ میلیون ارزون تر گذاشته!
https://www.technolife.ir/product-10600/لپ-تاپ-14.0-اینچی-ایسوس-مدل-zenbook-14-oled-um3402ya-km156

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #17 : 07 اسفند 1401، 05:03 ب‌ظ »
اگر با انویدیا مشکلی ندارید این بد نیست ولی یکم گرون تره
https://www.digikala.com/product/dkp-9815773/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-156-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%86%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%88%D8%B3-%D9%85%D8%AF%D9%84-vivobook-pro-15-oled-m6500qc-ma023/
« آخرین ویرایش: 07 اسفند 1401، 05:59 ب‌ظ توسط TahaMokhtary »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #18 : 07 اسفند 1401، 05:50 ب‌ظ »
لطفاً پیوند رایگان به فروشگاه‌ها ندید. پیوندها رو توی برچسب کد بذارید.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #19 : 07 اسفند 1401، 05:58 ب‌ظ »
لطفاً پیوند رایگان به فروشگاه‌ها ندید. پیوندها رو توی برچسب کد بذارید.
]چشم همین الان

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
« پاسخ #20 : 07 اسفند 1401، 06:11 ب‌ظ »
بنظرم اگه نیاز به جابه‌جایی نداری از نظر مقاومت، ارتقاع پذیری، قدرت ، بازدهی و انعطاف پذیری کیس خیلی بهتره و البته ارزونتر
داداش شما تجربه داری تو کیس جمع کردن؟ از بچه های این گروه کسی رو سراغ دارید که یک کیس خوب برای گنو/لینوکس جمع کرده باشه؟
الان کیس اسمبل که تو سایت ها میزنم و نظرات کاربران رو میخونم گویا کیس جمع کردن خیلی ارزون تر درمیاد از کیس اسمبل شده...
والله با این ۴۵ که دارم انتخابم خیلی محدود شده تو انتخاب لپ تاپ... لااقل کیس جمع کنم بدونم که دیگه تمام سازگار خواهد بود با گنو/لینوکس

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2641
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #21 : 07 اسفند 1401، 06:18 ب‌ظ »
خیر ندارم. ولی میدونم کاری هم نداره.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #22 : 07 اسفند 1401، 08:06 ب‌ظ »
داداش شما تجربه داری تو کیس جمع کردن؟ از بچه های این گروه کسی رو سراغ دارید که یک کیس خوب برای گنو/لینوکس جمع کرده باشه؟
الان کیس اسمبل که تو سایت ها میزنم و نظرات کاربران رو میخونم گویا کیس جمع کردن خیلی ارزون تر درمیاد از کیس اسمبل شده...
والله با این ۴۵ که دارم انتخابم خیلی محدود شده تو انتخاب لپ تاپ... لااقل کیس جمع کنم بدونم که دیگه تمام سازگار خواهد بود با گنو/لینوکس
اگه واقعا انتخابت محدود شده و بابت جابه‌جایی کیس مشکلی نداری کیس قطعا بهتره، دستت کاملا باز هست، میتونی پردازنده گرافیک دار بخری و گرافیک نخری، یا پردازنده بدون گرافیک و گرافیک قوی، و هرچقدر رم بخوای بذاری و مخصوصا حافظه به اندازه نیازت......
اگه اطلاعاتی درمورد جمع کردن کیس نداری، کارت گرافیک و رم .. انتخاب کن، سر پردازنده اینجا سوال بپرس یا در اینترنت درموردش بخون، چون مادربرد و پردازنده باید بهم بخونن (البته رم هم باید بخونه ولی یکم باز تره وضعش) و مثلا اینطوریه که ماردبرد اینتل پردازنده ای‌ام‌دی رو نمیخونه! یا مادربرد نسل جدید پردازنده نسل قدیم و مادربرد نسل قدیم پردازنده نسل جدید رو نمیخونه، پس اینارو باید حتما حواست باشه، برای سر هم کردن کیس هم یه فرد مورد اعتماد یا یک مغازه مورد اعتماد برات انجام میده، فکر نمیکنم هزینه خاصی بگیره در برابر قیمت کیس..، میتونی قطعات بخری و بدی یکی سرهم کنه و یا میتونی کلا بگی یکی برات بخره و سرهم کنه، ولی اگه مورد دوم هست حتما باید بدونی چی به چیه و به طرف اعتماد کامل داشته باشی :) پیشنهاد میکنم همون اول واسه کیست دانگل بلوتوث و وای‌فای سازگار با لینوکس بگیری که دیگه دردسر درایور هم نداشته باشی

آفلاین متی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 150
« پاسخ #23 : 14 اسفند 1401، 07:00 ب‌ظ »
سلام رفقا
بالاخره من apple macbook pro m1 2020 خودمو به 45 تومان فروختم[ درود خداوندگار مصر بر اپل که یه 10 تومان هم سود کردم. خودم 35 گرفته بودم]

دوستان یه لطفی کنند یه لپ تاپ که ظریف باشه و کیفیت صفحه نمایش خوب با باطری خوب داشته باشه که بتونم اوبونتو یا دبین رو بدون مشکل روش اجرا کنم معرفی کنن.

ببینید میزان حافظه برای من 256 گیگ کفایت میکنه یا مقدار رم یک چیز قابل افزایشی هست که زیاد نمیخوام به مقادیر بیشتر فکر کنم. ینی 32 و... حالا برخی دوستان تجربه بیشتری دارن و من خودم تنها دیجی کالا اونم محصولات موجودش رو بررسی کردم.
ROG Zephyrus رو بررسی کردی،گرافیکش amd بود گفتم شاید کمکی بشه،فقط خیلی چیز های اضافی داره.

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #24 : 14 اسفند 1401، 07:41 ب‌ظ »
به من پیام خصوصی بدید
میتونم راهنمایی کنم
:My Instagram
_.hartin._