داداش شما تجربه داری تو کیس جمع کردن؟ از بچه های این گروه کسی رو سراغ دارید که یک کیس خوب برای گنو/لینوکس جمع کرده باشه؟
الان کیس اسمبل که تو سایت ها میزنم و نظرات کاربران رو میخونم گویا کیس جمع کردن خیلی ارزون تر درمیاد از کیس اسمبل شده...
والله با این ۴۵ که دارم انتخابم خیلی محدود شده تو انتخاب لپ تاپ... لااقل کیس جمع کنم بدونم که دیگه تمام سازگار خواهد بود با گنو/لینوکس
اگه واقعا انتخابت محدود شده و بابت جابهجایی کیس مشکلی نداری کیس قطعا بهتره، دستت کاملا باز هست، میتونی پردازنده گرافیک دار بخری و گرافیک نخری، یا پردازنده بدون گرافیک و گرافیک قوی، و هرچقدر رم بخوای بذاری و مخصوصا حافظه به اندازه نیازت......
اگه اطلاعاتی درمورد جمع کردن کیس نداری، کارت گرافیک و رم .. انتخاب کن، سر پردازنده اینجا سوال بپرس یا در اینترنت درموردش بخون، چون مادربرد و پردازنده باید بهم بخونن (البته رم هم باید بخونه ولی یکم باز تره وضعش) و مثلا اینطوریه که ماردبرد اینتل پردازنده ایامدی رو نمیخونه! یا مادربرد نسل جدید پردازنده نسل قدیم و مادربرد نسل قدیم پردازنده نسل جدید رو نمیخونه، پس اینارو باید حتما حواست باشه، برای سر هم کردن کیس هم یه فرد مورد اعتماد یا یک مغازه مورد اعتماد برات انجام میده، فکر نمیکنم هزینه خاصی بگیره در برابر قیمت کیس..، میتونی قطعات بخری و بدی یکی سرهم کنه و یا میتونی کلا بگی یکی برات بخره و سرهم کنه، ولی اگه مورد دوم هست حتما باید بدونی چی به چیه و به طرف اعتماد کامل داشته باشی
پیشنهاد میکنم همون اول واسه کیست دانگل بلوتوث و وایفای سازگار با لینوکس بگیری که دیگه دردسر درایور هم نداشته باشی