انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ایده هاتون برای یه استارت آپ در زمینه تکنولوژی؟  (دفعات بازدید: 1443 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
یک و نیم گیاهرتز کم نیست؟
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2651
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
نرم‌افزار های آزاد غیر حرفه ای را میشه یه کاریش کرد. میز کارم lxqt یا xfce میزاریم
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
یه ترجمه گر درست حسابی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
قابل اعتماد نیست برند پایان
بهتره آدم از برند هایی که پشتیبانی بالای برای کاستوم رام دارند استفاده بکنه
پاین یکی از معتبرترین سازنده‌های سخت‌افزار در جهانه. گوشی‌های پاین‌فون از لینیج تا موبیان رو پشتیبانی می‌کنن!

برای گنو نه

اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
من خودم با دو هسته ای دو گیگاهرتزی کم میارم تو نرم افزار های یکم سطح بالاتر
بعد با ۱.۵چجوری کم نمیاد؟
_.hartin._

• High Hero Member
  • *
من با دو گیگاهرتز و استفاده از مرورگر و بازی با گیمپ و بلندر (قلمو بزرگ می‌کنم و در پس زمینه ای که رزولوشنش بالا باشه  هی تکون میدم ؛) ) اصلا دمای سیستمم از ۷۰ بالا تر نمیره و سرعتشم عالیه.
جواب اصلی: مطمئنی که منظورت از استفادهت از نرم‌افزار های یکم سطح بالاتر نرم‌افزار های آزاد هست؟ £)
« آخرین ویرایش: 11 اردیبهشت 1402، 09:27 ب‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
مال من ۱.۵ تا ۲ عه خوبه(انویدیا ندارم).
فرقش با ویندوز از لحاظ پایداری و سرعت اینه که ویندوز بعد یه مدت کند میشه اما دبیان مثل روز اول.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
داری ۱٫۵ گیگاهرتز ریسک رو با اینتل مقایسه می‌کنی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
فرقش با ویندوز از لحاظ پایداری و سرعت اینه که ویندوز بعد یه مدت کند میشه اما دبیان مثل روز اول.
یکی از نمک های کسایی که البته ادعای استفاده تخصصی از ویندوز و نرم‌افزار های انحصاری در اونو دارن، همینکه وقتی مایکروسافت یه ویندوز جدید منتشر میکنه به سرعت می‌رن نصبش می‌کنن و قبل ازینکه نفخ افزاراشونو نصب کنن یا حداقل بزارن دو روز از نصبش بگذره( دو ساعت برو این سایت اون سایتو بگرد، چندین گیگ چیزی دانلود کن، برای همشم اینترنت و ویروس کشو غیر فعال کن، نصب کن، کرک کن، داخل فایروال  بزار و ...   ::)، البته هر کدوم فرایند نصبه خاص خودشو داره، بعضی ها شون که دیتا دارنو برای نصب بیچاره ای شایدم یکیش این وستا کرکش غیر فعال  شد     :lolflag:) (بعد پایان کار نصب نفخ افزاراشون بعد اِن روز که برای چندتاشون آپدیت  اومد و البته چند ماه بعد ترش تا کرک هم براشون بیاد (البته اگه سخت افزارشون به سرعت پیشرفت دونده نرم‌افزاراشون که روی تردمیل هستن برسه ) به یکیشون بگی خب آپدیت کن همونجا میزنه هم خودشو و هم طرف مقابلو عین کاغذ تاه می‌کنه) میان می‌گن واییی چقدر سریعه. تمام این واییییی چقدر سریعه(سرعت ویندوزی که چند ماهه نصب کردنو با ویندوزی که دو ساعت قبل نصب کردن مقایسه می‌کنن)را می‌توانید در کامنت های سایت زومیت در فرستهاش درباره ویندوز های بعدی و ویندوزهای قبلی برید ببینید(برای سرگرمی).   €{)
« آخرین ویرایش: 11 اردیبهشت 1402، 11:19 ب‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
من با دو گیگاهرتز و استفاده از مرورگر و بازی با گیمپ و بلندر (قلمو بزرگ می‌کنم و در پس زمینه ای که رزولوشنش بالا باشه  هی تکون میدم ؛) ) اصلا دمای سیستمم از ۷۰ بالا تر نمیره و سرعتشم عالیه.
جواب اصلی: مطمئنی که منظورت از استفادهت از نرم‌افزار های یکم سطح بالاتر نرم‌افزار های آزاد هست؟ £)
بازی که عملا نمیشه گرافیکم قپی نیست با عموما با کامپیوتر دومم میکنم بازی رو ولی گیمپ بلندر خیلی کند عمل میکنن مصرف پردازنده ام تقریباً صده
_.hartin._