انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل سرعت اینترنت  (دفعات بازدید: 564 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 499
مشکل سرعت اینترنت
« : 03 اردیبهشت 1402، 03:32 ب‌ظ »
سلام دوستان خسته نباشید
سوالم شاید ربطی به لینوکس نداشته باشه ولی شاید بتونید کمکم کنید
اینترنت ۱۶ مگ تهیه کردم و مودم dlink 2750u دارم اما سرعت نتی که دارم استفاده می کنم زیر یک مگ هست،
از فناپ تهیه کردم و چند بار به پشتیبانی شون تیکت زدم ولی هیچ خبری نشد

خواستم ببینم کسی مشکل مشابهی داشته؟ با تغییراتی توی تنظیمات مودم می تونم سرعت رو افزایش بدم؟ اصلا ربطی به مودم داره؟

منون می شم راهنمایی کنید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل سرعت اینترنت
« پاسخ #1 : 03 اردیبهشت 1402، 06:21 ب‌ظ »
منتقل کردم به کافه. با ۴۸۰ فرسته،‌انتظار می‌ره بدونید جای درست ایجاد هر موضوعی کجاست.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2651
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #2 : 03 اردیبهشت 1402، 06:31 ب‌ظ »
موقع خرید سرویس گوشزد میشه که میزان بهرمندی شما از سرعت پشتیبانی شده سرویس به میزان پشتیبانی مکان شما از آن سرعت هم بستگی داره. ولی باز با پشتیبانی تماس بگیرید یا شب امتحان کنید ببینید سرعت  چطوره. این موضوع ایشون برای بحث نیست که در کافه باشه. می‌خواستند دلایل درسشو بدونند. ( ولی کلا چون کسايی که خدمات اینترنتو تو این کشور می‌دهند انحصار دستشونه کمی طرار هستند.)
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 03 اردیبهشت 1402، 07:42 ب‌ظ »
جای هرچیزی که مستقیم به اوبونتو یا نرم‌افزار آزاد مربوط نباشه در کافه است. اون هم تازه نه هرچیزی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #4 : 04 اردیبهشت 1402، 12:32 ق‌ظ »
واحد اون عدد ۱۶ به احتمال خیلی زیاد مگابیت بر ثانیه هست. نه مگابایت بر ثانیه. هر ۸ بیت میشه ۱ بایت. در نتیجه ۱۶ مگابیت معادل ۲ مگابایت هست. یعنی پهنای باند حداکثر می‌تونه به ۲ مگابایت بر ثانیه برسه.

به خاطر کیفیت خط‌ها، تجهیزات و اینجور چیز‌ها، معمولا پهنای باند ADSL توی ایران حداکثر به ۱.۵ مگابایت بر ثانیه می‌رسه. خیلی وقت‌ها هم پیش میاد کمتر از ۱ مگابابت بر ثانیه باشه.

فکر کنم مشکل از خط هست، نه فناپ. بهتره همیشه سرویسی رو تهیه کنید که با خط شما متناسب باشه.
میدونید که زکات علم نشر آن است