انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست پیشنهاد دادن یک فیلترشکن خوب برای اوبونتو ۲۲.۰۴  (دفعات بازدید: 2237 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
  • Technoblade Nerver die💔
سلام
1.یسری تنظیمات برای نکوری میخواد من گزارشی گذاشته بودین رو خوندم و به نظرم اومد مشکل از direct dns باشه توی تنظیمات نکوری برید routing settings و direct dns رو به 1.1.1.1 یا 9.9.9.9 تغییر بدید احتمالا کار بکنه.
2.
[quote
ازش روی اوبونتو استفاده میکنید یا یه توزیع دیگه؟
ببخشید سوال میپرسم (با اینکه عیب نیست (ضرب المثل قدیمیمون... :D ) ) ولی میخوام قبل از راه اندازی ازش مطمئن شم که قرار نباشه اضافه کاری کنم.
از دبیان استفاده می‌کنم و همونطور که گفتم، اوبونتو برپایۀ دبیان هست و نرم‌افزارهای دبیان می‌تونن روی اوبونتو هم نصب بشن.
نیازی نیست کار خاصی بکنید. فقط چون nekoray داخل مخازن دبیان نیست، باید فایل deb. رو دستی از صفحۀ گیت‌هابش دانلود و نصب کنید. (نصب نرم‌افزار خارج از مخازن در کل پیشنهاد نمی‌شه، ولی در این مورد چاره‌ای نیست)
میتونید فایل deb رو نصب نکنید توی آخرین بروزرسانی نکوری از این به بعد ما appimage رو داریم و از اون میتونیم استفاده کنیم.
3.دوستان خیلی اعتقادی به روش های نوین ندارن هنوز دارن همه چی رو با تروشای قدیمی دور میزنن یکم باید اطلاعات انجمن آپدیت بشه خیلی عقبه.(انقدر عقب مونده حتی خود تور و v2fly هم پروتکل جدید دادن بیرون.)

یکی روش های جدید دور زدن ریلیتی هست و اینجوری کار میکنه که تمام ترافیک شما به یک سایت غیرفیلتر میره و اون ترافیک بعد هدایت شدن به سمت سایت به سرور منتقل میشه و تمام.
این روش جدید رو میتونید با نکوری هم ازش استفاده کنید اما فقط باید از basic settings هسته رو به sing-box تغییر بدید.
برای کانفیگ هاش اگر تبلیغ نباشه:
https://t.me/LegenderY_Servers
https://t.me/Helix_Servers
پیامبر (ص):هرکس آبروی برادر مسلمانش را حفظ کند، بدون تردید بهشت بر او واجب شود.

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 377
  • تور سلاح من
سلام دوست عزیز ببخشید میشه کمی در مورد این دو مورد بیشتر توضیح بدین مخصوصا اینکه در مورد پروتکل جدید تور تشکر از شما دوست گرامی
رهایم کن ویندوز من دلم لینوکس ازاد با تور میخواد .

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
حتما.
در مورد ریلیتی پروتکل جدیدی هستش که روی transport tcp و grpc ارائه میشه که نحوه راه اندازیش هم باز روی این دو transport متفاوته.
ریلیتی کارش اینه که برای دوز زدن فیلترینگ ترافیک شما رو پشت یه سایت عادی مخفی بکنه مثلا github.io تا فیلترچی فکر کنه اون ترافیک برای یک آدرس مجازه و اجازه رد از شدن از فیلترینگ رو بده بعد ترافیک شما به سرور انتقال داده میشه و شما دسترسی به اینترنت دارید.
برای انتخاب اون سایت یا SNI شرایطی هست:
1.سایت از tls 1.3 پشتیبانی داشته باشه
2.سایت مد نظر کلید اکسچنج X25519 رو داشته باشه
3.اون سایت هم باید فیلتر نباشه طبعا
این پروتکل از cdn پشتیبانی نداره و مستقیم با دامنه سرور یا آی‌پی سرور سرو کار داره. پس برای اینکه ترافیک زیادی رو انتقال بدید باید روش های خاصی بزنید و حتما روشتونو عمومی نکنید.
در مورد پروتکل جدید تور:
Conjure یک پروتکل ضد سانسور در شبکه‌های شکست (معروف به مسیریابی فریب) سیستم‌های دور زدن است. نوآوری کلیدی Conjure اینه که میاد آدرس IP های استفاده نشده ISP رو تبدیل به مجموعه ای از پروکسی های فانتوم میکنه و چون آدرس های IPv6 خیلی استفاده نشده کارش رو راحت تر میکنه برای دور زدن.(تااونجایی که فهمیدم)
« آخرین ویرایش: 21 خرداد 1402، 07:55 ب‌ظ توسط Enderman »

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 377
  • تور سلاح من
خب الان اگه بخوام از سیستم cunjor استفاده کنم به چه پیش نیازهایی احتیاج هست که نصب بشه میشه در این موردم راهنمایی کنید ..!؟ بعد اینکه من الان خودم سرویس تور رو دارم و فعلا خوب داره عمل میکنه ولی میخوام در مورد این پروتکل هم بیشتر بدونم شاید جایی رفتیم که تور نبودش ممنونم ازتون...
رهایم کن ویندوز من دلم لینوکس ازاد با تور میخواد .

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
فعلا توی مخازن نیست تا جایی که میدونم. چون توی بتاست.
تا زمان انتشار پایدارش میتونید از tor browser alpha  استفاده کنید که cunjor رو داره برای فعال سازیش به تنظیمات اتصال(Configure Connection) -> Add a Bridge Manually برید و بعد این متن رو وارد کنید:
conjure 143.110.214.222:80 url=https://registration.refraction.network.global.prod.fastly.net/api front=cdn.sstatic.net

آفلاین A-Suggester

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
از همه دوستان سپاس و خیلی ممنونم.
مشکلم رو با خرید v2rayNG از یک موبایل فروشی (یوزر و پسورد) (کارم یا کارمون به دلیل وضع اینترنت و کلا وضع کلی به کجا کشیده که من که زمانی خودم سرور وی پی ان و ساکس داشتم برای استفاده شخصی خودم و اطرافیانم باید برم از موبایل فروشی قند شکن بخرم! طرف اصلا سرور رو خودش مدیریت نمیکرد و خودش از یه سایت میخره و با سود میفروسه! (فعلا بیشتر بازار دست این بی لیاقتاست تا بیشتر ماها که اطلاعات و علمشو داریم اما روزگار روزگار بدیه دیگه خودتون متوجهین! البته بعضی از ماها که علمشو داریم هم موفق هستن اما کسی مثه من با اشتباهات و خوب بودن زیادیم و نارفیق کارم به جاهای نازک کشید که خداروشکر نجات پیدا کردم...) طرف یک noob به تمام معنا بود که فقط اطلاعاتی راحب نحوه تعمیر موبایل رو حفظ کرده که با وضع فعلی مملکت به یه دختر بی حجاب گفت برای شما فلان قیمت اما برای من بیچاره گرون تر حساب کرد! چرا؟ چراشو همه متوجهین، که مخشو بزنه!!  ](*,) ::) ;D ببخشید دلم خیلی پر بود!  :o ) و تنظیم اون روی گوشی و وصل شدن با هات اسپات. تا زمانی که وضع مالی بهتر شه و بتونم وایمکس بخرم با یه سرور که خودم برای استفاده شخصی سرور قند شکن راه بندازم... راستی دوستان شما پیشنهادی ندارین برای راه اندازی سرور از چی استفاده کنم؟ همین سرور v2rayNG خوبه؟

نقل‌قول
3.دوستان خیلی اعتقادی به روش های نوین ندارن هنوز دارن همه چی رو با تروشای قدیمی دور میزنن یکم باید اطلاعات انجمن آپدیت بشه خیلی عقبه.(انقدر عقب مونده حتی خود تور و v2fly هم پروتکل جدید دادن بیرون.)
دقیقا. من خودم ۲سال بود خیلی فعال نبودم و فقط برای استفاده های غیر حرفه ای از سیستمم استفاده میکردم مثل وبگردی و فیلم دیدن و غیره که خوشبختانه دارم دوباره برمیگردم... اما اون پیشنهاد/انتقادی که اسم یوزرمم بخاطرش این اسمو انتخاب کردم همین بود که کل سایت اوبونتو ایران خیلی قدیمیه و اونجوری که باید آپدیت بشه نمیشه متاسفانه.
« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1402، 10:01 ق‌ظ توسط A-Suggester »

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
یه نصیحت از من هیچ وقت و هیچ وقت از موبایل فروش کانفیگ نخرید حالا چرا؟ خدا داند.
برای راه اندازی فیلترشکن فعلا پنل رو پیشنهاد میکنم تا زمانی که کامل در مورد ساختن فیلترشکن و اینا حرفه ای نشدید سمت ترمینال نرید برای ساخت.
نوع کانفیگ هم یا ریلیتی یا grpc باشه بهتره.
سرور رو از میزبانی غیرمعروف خارجی ترجیحا بگیرید.
نقل‌قول
دقیقا. من خودم ۲سال بود خیلی فعال نبودم و فقط برای استفاده های غیر حرفه ای از سیستمم استفاده میکردم مثل وبگردی و فیلم دیدن و غیره که خوشبختانه دارم دوباره برمیگردم... اما اون پیشنهاد/انتقادی که اسم یوزرمم بخاطرش این اسمو انتخاب کردم همین بود که کل سایت اوبونتو ایران خیلی قدیمیه و اونجوری که باید آپدیت بشه نمیشه متاسفانه.
متاسفانه.

آفلاین chandlerbing

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 79
اگه فقط مشکلت فیلتره و نه تغیر ip ، برو سایت 1.1.1.1 رو باز کن و یه اپ بهت معرفی میکنه به اسم cloudflare warp روی اکثر نتا جوابه
برای اکثر سیستم عامل ها نسخه مخصوص داره
 به ادعای خودشون رمزگذاری میکنن ارتباطت با اینترنت رو و isp نمیتونه بفهمه چه سایتی رو باز میکنی. فقط مشکلش اینجاست ip و لوکیشنتو تغیر نمیده بنابراین همچنان مشکل امنیت به قوت خودش باقیه ولی فکر میکنم برای اینستاگرام و تویتر و تلگرام بیخطر هست

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
نقل‌قول
همین سرور v2rayNG خوبه؟
هرچی پروتکل پرت تر ، هرچی منطقه خلوت تر ، هرچی تعداد افراد متصل کم تر ، هرچی بی سر و صدا تر = بهتر  :D
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
اگه فقط مشکلت فیلتره و نه تغیر ip ، برو سایت 1.1.1.1 رو باز کن و یه اپ بهت معرفی میکنه به اسم cloudflare warp روی اکثر نتا جوابه
برای اکثر سیستم عامل ها نسخه مخصوص داره
 به ادعای خودشون رمزگذاری میکنن ارتباطت با اینترنت رو و isp نمیتونه بفهمه چه سایتی رو باز میکنی. فقط مشکلش اینجاست ip و لوکیشنتو تغیر نمیده بنابراین همچنان مشکل امنیت به قوت خودش باقیه ولی فکر میکنم برای اینستاگرام و تویتر و تلگرام بیخطر هست
یه مشکلی داره نیازمند پیدا کردن آیپی تمیزه و warp همون وایرگارده.
چند وقت پیش هم همراه اول تمام رنج آیپی های وارپو زد برای چند ساعت. پس ممکنه ببندش راحت.
« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1402، 09:11 ب‌ظ توسط Enderman »