انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: حذف مهسا  (دفعات بازدید: 1370 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
پاسخ : حذف مهسا
« پاسخ #15 : 03 تیر 1402، 07:10 ب‌ظ »
دوستان، ما سال‌هاست عزاداریم و مهسا امینی تنها به عنوان اسم رمز تمام این عزاها اینجاست. باشد که در زندگی روزانه‌مون فراموش نکنیم در اطرافمون چی میگذره. اگر هم تا امروز عزادار نشدید یا اون رو حس نکردید، این تلنگری است که اگر امروز دست به کار نشید، ممکنه فردا عزادار بشید. اگر فردی دوست داره اون رو نبینه، آزاده و ما مخالفتی با اون نداریم، ولی در حال حاضر ما تصمیمی برای حذفش نگرفتیم.

آفلاین gem

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • عاشق آزادی و لینوکس
« پاسخ #16 : 03 تیر 1402، 07:10 ب‌ظ »
خب شمام اگه برنامه‌هایی اجرا کنین که با عقاید اکثریت مردم مغایر نباشه، کسی چیزی بهتون نمی‌گه.
مثلاً بلندگو بزارید و آپدیت‌های جدید اوبونتو رو اعلام کنید، یا روی پل هوایی تبلیغات فلان توزیع رو انجام بدید.
شماها اکثریت هستین؟ جوک ساله؟
تنها یک چراغ است که مرا هدایت می‌کند و آن چراغ تجربه است.

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #17 : 03 تیر 1402، 07:13 ب‌ظ »
خب شمام اگه برنامه‌هایی اجرا کنین که با عقاید اکثریت مردم مغایر نباشه، کسی چیزی بهتون نمی‌گه.
مثلاً بلندگو بزارید و آپدیت‌های جدید اوبونتو رو اعلام کنید، یا روی پل هوایی تبلیغات فلان توزیع رو انجام بدید.
این «با عقاید مردم مغایر نباشه» یعنی کاری که خلاف میل اون عدهٔ خاصه رو انجام ندید، فرضا که ما اکثریت نیستیم، تکلیف اغلیت چی می‌شه؟ باید مثل بهایی‌ها باهاشون برخورد بشه حتما.
اصلا خنده‌داره این حرف که عقیده و ایدئولوژی خودتونو به مردم نسبت بدین و بعد بگید کار خلاف میل اونا نکنید، چرا نکنیم وقتی که آسیبی به کسی نمی‌رسونه؟ یه نوار مشکی گوشهٔ انجمن اندازهٔ کدوم مسجد و هیئت آلودگی صوتی ایجاد کرده؟ یا اندازهٔ کدوم آمر به معروفی تو زندگی کسی سرک کشیده؟
نه من اونقدری دور از تمدن نیستم که آرامش کسی رو سه وعده در روز ازش بگیرم، به جرم غذا خوردن باهاش برخورد کنم یا با جملهٔ «برود هرکه دلش خواست شکایت بکند، شهر باید به من هیئتی عادت بکند» بی‌دلیل کل شهر رو بذارم روی سرم.
شماها چطور روتون می‌شه از تحمیل حرف بزنید؟
من جاتون باشم می‌رم سر درس و مدرسه‌م و مسئله رو می‌پذیرم و الکی سینه‌خیز نمی‌رم.
کسی گیر نداد بهتون که😀
اصلاً به کنار تیتر انجمن انتقالش بدید.
دوستمون نظرش رو گفت حالا چه درست چه غلط.

بعضی جاهای حرفت رو قبول دارم، ما ۸۰ملیونیم تو یه کشور با ۸۰ملیون عقیده مختلف، خب اگه همه بخوان سرشونو بکنن تو کار بقیه که سنگ رو سنگ بند نمی‌شه، باید مردم به هم احترام بذارن و با هم کنار بیان.
معمولاً اکثریت افرادی که یه اعتقاد واحد دارن، برای خودشون و مابقی تصمیم می‌گیرن، همونطور که توی یه کوچه که ۱۰تا خونه توشه و ۷نفر مسلمان هستن، مسجد می‌سازن و اذان پخش می‌کنن و توی انجمنی که اکثریت یه تفکر سیاسی واحد دارن، اسم رمزشون رو اون بالا می‌زنن یا حتی می‌تونن چیزای دیگه‌ای هم اضافه کنن.
شماها اکثریت هستین؟ جوک ساله؟
فعلاً چیزی که توی ایران دیده می‌شه، جمعیت مسلمان(حداقل کسایی که اسم اسلام رو یدک می‌کشن) غالبه، اگه اینطور نبود به قول خودتون این همه مسجد، عذاداری و آلودگی صوتی نبود😀
« آخرین ویرایش: 03 تیر 1402، 07:59 ب‌ظ توسط Dr.Code »

آفلاین َUxmlai-ad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • متنفر از گنو و FSF
« پاسخ #18 : 03 تیر 1402، 07:49 ب‌ظ »
منظورت از اسم رمز چیه؟
زن زندگی آزادی

میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی؟  ???
فکر می کنم که همین سه کلمه رو هم میشد به عنوان اسم رمز در نظر گرفت.

-- ویرایش توسط ناظر --
« آخرین ویرایش: 05 تیر 1402، 12:40 ق‌ظ توسط nixoeen »
متنفر از گنو و FSF

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
« پاسخ #19 : 03 تیر 1402، 08:00 ب‌ظ »
اطلاعات کافی رو می‌تونید توی لینک ویکی مهسا امینی بخونید.