انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: محدودیت یا امنیت؟  (دفعات بازدید: 769 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
محدودیت یا امنیت؟
« : 07 تیر 1402، 03:32 ق‌ظ »
درود.
همانطور که می‌شه دید، خدمات مختلف به بهانه امنیت دارن خدمتشون رو محدود می‌کنن، نمونه بارزش اندروید هست.
خب این برای کاربران آماتور به نظرم مفیده، چون ناخواسته دسترسی‌های مهم رو به برنامه‌هایی که از منبع ناامن(از نظر گوگل) نصب شدن رو نمی‌ده مثل accessibility و کاربرهای حرفه‌ای هم راحت می‌تونن از app info بهش این دسترسی رو بدن و برای دسترسی‌هایی که خیلی حساسه مثل دسترسی روت و... اگه کسی بخواد کار حرفه‌ای کنه که روت کردن براش کاری نداره.
و بعضی چیزای دیگه مثل قفل بودن بوت‌لودر که مالک دستگاه می‌تونه بازش کنه و اگه کسی گوشی رو بدزده، با گوشی نمی‌تونه کاری کنه، چون از یه طرف frp هست و از طرف دیگه بوت‌لودر قفل که بتونه کاریش کنه یا اطلاعات رو بتونه استخراج کنه.

نظرتون چیه؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : محدودیت یا امنیت؟
« پاسخ #1 : 07 تیر 1402، 10:12 ق‌ظ »
آنان که ذره‌ای آزادی را فدای امنیت کنند، لیاقت هیچ‌یک را نداشته و هردو را از دست خواهند داد.
--
بنجامین فرانکلین
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #2 : 07 تیر 1402، 10:17 ق‌ظ »
درود.
همانطور که می‌شه دید، خدمات مختلف به بهانه امنیت دارن خدمتشون رو محدود می‌کنن، نمونه بارزش اندروید هست.
خب این برای کاربران آماتور به نظرم مفیده، چون ناخواسته دسترسی‌های مهم رو به برنامه‌هایی که از منبع ناامن(از نظر گوگل) نصب شدن رو نمی‌ده مثل accessibility و کاربرهای حرفه‌ای هم راحت می‌تونن از app info بهش این دسترسی رو بدن و برای دسترسی‌هایی که خیلی حساسه مثل دسترسی روت و... اگه کسی بخواد کار حرفه‌ای کنه که روت کردن براش کاری نداره.
و بعضی چیزای دیگه مثل قفل بودن بوت‌لودر که مالک دستگاه می‌تونه بازش کنه و اگه کسی گوشی رو بدزده، با گوشی نمی‌تونه کاری کنه، چون از یه طرف frp هست و از طرف دیگه بوت‌لودر قفل که بتونه کاریش کنه یا اطلاعات رو بتونه استخراج کنه.

نظرتون چیه؟
اوبونتو اولین انتخاب برای تازه کار ها است . امنیت هم براشون فراهمه . ایا محدودیتی وجود داره ؟
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #3 : 07 تیر 1402، 11:59 ق‌ظ »
نقل‌قول
اوبونتو اولین انتخاب برای تازه کار ها است . امنیت هم براشون فراهمه . ایا محدودیتی وجود داره ؟
نه، تازه‌کاری که اوبونتو داره با تازه‌کاری که اندروید داره قابل مقایسه نیست.
من تا حالا بیشتر از ۵بار به پدربزرگم یاد دادم که چطور با گوشی اندرویدی‌اش فیلم بگیره، مادربزرگم هم هر چی می‌بینه رو از دم باز می‌کنه، شنبه هفته پیش یه برنامه برای سهام‌عدالت ریخته بود، برای تمام مخاطب‌هاش پیام اسکم رفت، از کروم‌ش هم یه سره پیام تبلیغاتی و اسکم میاد، تو این سایت‌ها که می‌ره هر دسترسی رو که می‌بینه می‌ده دیگه.
با این محدودیت‌ها وضعیت اینه، ببین اگه نبود چی می‌شد، اون اگه بدافزارها دسترسی روت داشتن که حتی بعد ریست هم از بین نمی‌رفتن، مثل اوبونتو که اگه بدافزار روش نصب بشه، نیاز به نصب مجدد داره.
پ‌ن: ولی من اگه بخوام بدافزار درست کنم، یه اسکریپت برای روت کردن داخلش قرار می‌دادم که خودش اندروید رو روت کنه و توی ریشه نصب کنه😂
« آخرین ویرایش: 07 تیر 1402، 12:18 ب‌ظ توسط Dr.Code »

آفلاین آوید (سودو)

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34
« پاسخ #4 : 07 تیر 1402، 12:08 ب‌ظ »
FRP هم که ترفند داره یا با یه فایل باز می‌شه.

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #5 : 07 تیر 1402، 12:15 ب‌ظ »
باگ داره، ترفند نیست، رو اندرویدهای قدیمی می‌شد دورش زد.
من خودم کنجکاو بودم؛ نتونستم دورش بزنم.

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #6 : 07 تیر 1402، 12:18 ب‌ظ »
آنان که ذره‌ای آزادی را فدای امنیت کنند، لیاقت هیچ‌یک را نداشته و هردو را از دست خواهند داد.
--
بنجامین فرانکلین
جاهای دیگه هم کاربرد داره
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین آوید (سودو)

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34
« پاسخ #7 : 07 تیر 1402، 02:40 ب‌ظ »
رو جدیدا هم با یه فایل.

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #8 : 07 تیر 1402، 03:14 ب‌ظ »
رو جدیدا هم با یه فایل.
درسته، الان یه سرچ زدم دیدم روش‌های جدید اومده.