انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: برنامه نویسی و توسعه نرم افزار های لینوکسی با رابط کاربری گنوم  (دفعات بازدید: 1400 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Nixon2

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام و عرض ادب

خوب از اونجایی که من خیلی به سیستم عامل گنولینوکس علاقه دارم

گفتم سعی کنم درحد توان یه اثر مثبتی هم داشته باشم و بتونم یه برنامه برای این سیستم عامل توسعه بدم

دانش من در برنامه نویسی خیلی زیاد نیست شاید در متوسط رو به پایین و تاحدی جاوااسکریپت یاد گرفتم

برای توسعه نرم افزار لینوکسی خوب ویدیو آموزشی توی اینترنت خیلی کم هست و همشون هم به زبان انگلیسی هستن

من میخواستم با رابط کاربری گنوم برای لینوکس برنامه بنویسم

اما سازوکاری که گنوم گذاشته یعنی استفاده از برنامه  Builder  خودش یه چالش خیلی بزرگه . متاسفانه احساس میکنم محیط توسعه خیلی خشکی و اصلا درحد  Vscode  نیست . برای رابط کاربری باید از فرمت  xml  استفاده کنیم که واقعا عذاب آوره . البته جدیدا گفتن یه چیزی آوردن به نام  blueprint  که واقعا خیلی خوبه اما بصورت پیشفرض روی  builder  نیست و من نمیدونم چطوری باید اضافه اش کنم

برای کدنویسی هم سرعت کدنویسی خیلی پایینی دارم چون مثلا توی  vscode  من دوتا حرف روی تایپ میکردم و یه اینتر میزدم ادامه کد هم تایپ میشد و خوب سرعت خیلی میرفت بالا . اما توی  builder  اینطور نیست باید هر کلمه رو حرف به حرف شروع کنی به تایپ کردن

الان سوالی که ازتون دارم اینه که بنظرتون برای توسعه برنامه برای لینوکس از چه راهی برم بهتره ؟ و اینکه راحت تر و سریعتر میشه برنامه نوشت و آموزش ویدیویی هم اگر بهم معرفی کنید خیلی خوب میشه.

من قصد دارم به یاری خدا یه سری برنامه های ساده و کاربردی برای لینوکس توسعه بدم و در نهایت اونهارو در قالب فلت پک و اسنپ منتشر کنم

لطفا اگر تجربه ای در این زمینه دارید، راهنماییم کنید

سپاس

آفلاین ehsanavy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 186
  • okgames.blog.ir
    • okgames.blog.ir
vscode ویرایشگر کد هست می توانید کنارش از اون استفاده کنید
اللهم عجل ولیک الفرج

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2658
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
اونی که معرفی کردید یک نرم افزار انحصاریه و نباید در این انحمن درباره نرم افزار انحصاری حرفی زده بشه.
از vim یا kate استفاده کنید.
من توی مستندات gtk خونده بودم که برای رابط های کاربری پیچیده بهتره از xml استفاده شه.
افراد تازه کار بهتر از تکمیل خودکار استفاده نکنن و البته gnome builder هم تکمیل خودکار را داره.
« آخرین ویرایش: 22 آبان 1402، 01:54 ب‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
برای ادیتور از ویم استفاده کنید. البته اول باید یادش بگیرید. بعدش بستگی به زبانی که می‌خواهید کار کنید میتونید پلاگین تکمیل خودکار رو اضافه کنید.
نصب blueprint در مستندات خودش توضیح داده شده:
https://jwestman.pages.gitlab.gnome.org/blueprint-compiler/index.html
همچنین کامپایلرش رو می‌تونید از مخازن دبیان دانلود کنید. احتمالا در نسخه‌های جدیدتر گنوم بیلدر blueprint اضافه شده.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
برای طراحی رابط کاربری می‌تونی از کامبلاش استفاده کنی که برات xmlها رو بسازه.
برای نوشتن کد هم من از ویم استفاده می‌کنم.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ehsanavy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 186
  • okgames.blog.ir
    • okgames.blog.ir
اونی که معرفی کردید یک نرم افزار انحصاریه و نباید در این انحمن درباره نرم افزار انحصاری حرفی زده بشه.
از vim یا kate استفاده کنید.
من توی مستندات gtk خونده بودم که برای رابط های کاربری پیچیده بهتره از xml استفاده شه.
افراد تازه کار بهتر از تکمیل خودکار استفاده نکنن و البته gnome builder هم تکمیل خودکار را داره.
منظورت vscode
اللهم عجل ولیک الفرج