انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: زبان V  (دفعات بازدید: 2656 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین learner:~$

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 816
  • روزی روز گاری در گنو/لینوکس
پاسخ : زبان V
« پاسخ #15 : 28 امرداد 1402، 10:48 ب‌ظ »
حرف شما متین

به نظرم یک شخص میتونه چندین زبان برنامه نویسی رو یاد بگیره. برای من جالبه که میشه کد های زبان سی رو به زبان وی تبدیل کرد.
یا شاید هم سرعت فوق العاده اش، این زبان فقط ۴ ساله وارد دنیای تکنولوژی و برنامه نویسی شده ( از سال ۲۰۱۹ ) و نیاز به زمان داره.
مگه همون اول که پایتون سریع معروف شد؟؟ خیر ! نیاز به یک زمان هست که این پشرفت شروع بشه .

فکر کنم در صنعت خودروسازی بیشتر به کار بیاد تا برنامه های سطح بالا یا حتی سطح وب، یکم بهش وقت بدید:) به نظرم رقیب لایقی برای زبان راست باشه، هرچند خود زبان راست در یک رقابت نفس گیره‌( زبان سی  یا گولنگ ). از نظر شخصی بنده میشه روی این زبان در خارج ، چه در  ایران سرمایه گذاری کرد ( دو دفعه  :P )
----------------------------------------
زبان برنامه نویسی فقط چهارتا کلید واژه هست و اون الگوریتم پیاده سازی مهمه و فکر کنم همه بر روی این قضیه هم نظر باشیم
مثل سمی کالونم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.

آفلاین هومان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1527
  • آرچ + گنوم
« پاسخ #16 : 29 امرداد 1402، 12:58 ق‌ظ »
نقل‌قول
همیشه کامپایلر ها از تو بهتر اسمبلی مینویسن.
خیر اینطور نیست. کامپایلر ها همیشه یه چیزی به فایل باینری اضافه می‌کنن. حتی در خود کامپایلر های یکزبان  هم بازدهی ها فرق میکنه.
در نظر بگیری چقدر نوشتن کد بی‌خطا، سریع و تمیز اسمبلی کار هر کسی نیست میبینی همون کامپایلر عقلانی تره.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #17 : 29 امرداد 1402، 12:08 ب‌ظ »
خب به خاطر همینه که هرکسی زبان اسمبلی رو یاد نمیگیره :( چون کار هرکسی نیست و باید از هفت خان رستم رد بشی که تازه بتونی یه برنامه ساده با این زبان بنویسی
مثل سمی کالونم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #18 : 29 امرداد 1402، 02:15 ب‌ظ »
کلاً با یادگیری زبان اسمبلی درک بهتری از برنامه نویسی و کامپیوتر خواهید داشت.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #19 : 29 امرداد 1402، 02:31 ب‌ظ »
منظور شما از سخت افزار چیه؟ مادربرد ، رم ، پاور ، خنک کننده و ... ولی با یادگیری زبان اسمبلی می توان درک کاملی بر روی معز کامپیوتر یعنی سی پی یو داشت
مثل سمی کالونم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.

آفلاین هومان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1527
  • آرچ + گنوم
« پاسخ #20 : 29 امرداد 1402، 07:14 ب‌ظ »
خب به خاطر همینه که هرکسی زبان اسمبلی رو یاد نمیگیره :( چون کار هرکسی نیست و باید از هفت خان رستم رد بشی که تازه بتونی یه برنامه ساده با این زبان بنویسی
بله ولی برای برنامه‌نویس متوسط کاربردی خارج از آموزش یا تفریح نداره. شما دوست داری خیلی خوبه چون هم ازش لذت میبری و هم چارتا چیز یاد میگیری ولی احتمالا برات کاربرد خاصی نخواهد داشت.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #21 : 29 امرداد 1402، 07:58 ب‌ظ »
بله ولی برای برنامه‌نویس متوسط کاربردی خارج از آموزش یا تفریح نداره. شما دوست داری خیلی خوبه چون هم ازش لذت میبری و هم چارتا چیز یاد میگیری ولی احتمالا برات کاربرد خاصی نخواهد داشت.
داره اینطور هم نیست ولی نمیشه هدف قرار دادش خیلی احتمالش زیاد نیست که به عنوان کارتون روی اسمبلی حساب کنید
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

• Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 29 امرداد 1402، 08:03 ب‌ظ »
نقل‌قول
خیلی ممنونم بابت  اظهاد نظرتون و این لطف شما رو میرسونه  :D در اصل برای من هم کاربرد داره چون اون حوزه ایی که مد نظرم هست باید حتما اسمبلی بلد باشم.
مثل سمی کالونم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.

آفلاین محمدرضا حقیری

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 528
    • ذهن زیبا
« پاسخ #23 : 29 امرداد 1402، 10:13 ب‌ظ »
بحثی که جادی بهش اشاره کرد خیلی درست و دقیق و به قول اجنبی‌ها to the point بود.
شما نیاز دارید «برنامه‌نویسی» یاد بگیرید نه یک زبان خاص رو. شخصا (این نظر هیچ پشتوانه‌ای جز تجربه و نظر شخصیم نداره) توصیه می‌کنم اول سی یا سی++ رو در حد آشنایی با مفاهیم پایه یاد بگیرید بعد یک زبان انتخاب کنید که بتونید باهاش در بازار کار حضور پیدا کنید (اگر قصد دارید برنامه‌نویسی رو بعنوان یک شغل داشته باشید).
باقی زبان‌ها هم یادگیریشون جالب و فانه. نمیشه لذتش رو دریغ کنیم از خودمون اما باید مراقب باشیم در تله hopping نیفتیم.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #24 : 30 امرداد 1402، 05:33 ق‌ظ »
منظور شما از سخت افزار چیه؟ مادربرد ، رم ، پاور ، خنک کننده و ... ولی با یادگیری زبان اسمبلی می توان درک کاملی بر روی معز کامپیوتر یعنی سی پی یو داشت

نه لزوما CPU. حتی  بعضی پاور و خنک کننده هم توسط CPU کنترل می شوند براساس آدرس، IRQ. RAM و کارت گرافیک که جای خود دارد!من تجرب زیادی با C/C++ دارم ولی دوستای که با اسمبلی کار کردند بهتر می تونند تضیح بدند.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #25 : 30 امرداد 1402، 10:24 ق‌ظ »
نقل‌قول
شما نیاز دارید «برنامه‌نویسی» یاد بگیرید نه یک زبان خاص رو
شما می‌خواهید بهتر منظور رو میرسونه . این جمله شما میتونی برداشت بشه که : شما نیاز ندارید یک زبان خاص رو یاد بگیرید
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 638
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
« پاسخ #26 : 30 امرداد 1402، 10:32 ق‌ظ »
اصلا نمیدونم چه سعی هستش
نمیگم من الان فولم c# و پایتون رو ولی ببینید چند سال پیش ( 2 و 3 سال پیش شروع کردم) یه نکته ای که بود اینه که برنامه نویسی واقعی رو با c# شروع کردم! درکی ازش نداشتم اول باید پاییه های برنامه نویسی رو یاد بگیرید
اونارو یاد بگیرید همه زبان ها یکین
برای همین بهتره با یک زبان سطح بالا شروع کنید
Its The legendery alireza138812

• Hero Member
  • *
« پاسخ #27 : 30 امرداد 1402، 12:03 ب‌ظ »
نمیدونم شما چرا فکر میکنید من میخوام زبان اسمبلی رو یاد بگیرم ؟ ??? الان که دارم سی رو یاد میگیرم  \\:D/
مثل سمی کالونم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.