سلام و سپاس از توجه شما.
قبلا روی این رایانه ویندوز نصب بود که کلا فرمت کردم و اکنون تنها لینوکس مینت 21.3 را روی این رایانه دارم که تقصیم کردم بدو پارتیشن 30 گیگ گذاشتم برای لینوکس بقیه هم برای بقیه مثلا home
اگر این فایلها در جای شلوغی از رایانه ایجاد شده بود اصلا متوجه نمیشدم چون گمان میکردم جزو فایلهای سیستمی هستند ولی دیدم در پوشه ی music لابلای فایلهای صدا که باعث میشد وقتی playList را میخواستم اجرا کنم عمل نمیکرد چون اینها پسوند صدا نداشتند برای همین رایانه زبان بسته میرفت تو فکر که چه کنه.
اینجا بود که ریزشدم برای علت و چند تا از این ها را دیدم و وقتی انتقالشان دادم به سطل زباله بقیه فایلهای صدا اجرا شد. این بود که خواستم راهنمایی کنید که اینها چی هستند و چرا درست شدند و چرا در پوشه موسیقی درست شدند؟ البته ممکن است جای دیگر هم باشند که من متوجه نشده ام.محتوای فایل را ندیدم فعلا دچار مشکل بزرگتری شده ام که در تاپیک دیگه مطرح کرده ام. وقتی آن مشکل حل شد و هنوز از این فایلها پیدا کردم باز میکنم و عکسش را میگذارم.و در جواب اینکه مطمئن هستم این فایلها مال قبل نیست, عرض میکنم گمان نمیکنم بعد از فرمت کردن کل رایانه و ریختن لینوکس بجای ویندوز, از رژیم قبل چیزی باقی مانده باشد.