هیچ چیز اشتباهی نیست
بنده برای این روند ابتدا اون قالب اصلی سایت روی توی ذهنم دارم و همون رو پیاده میکنم
طرج اصلی سایت رو جایی نمیکشم چون نیاز نیست
هیچ جایی به دقیقی خود css نیست
درسته
میشه روی یک کاغذ کشید یا توی همون گیمپ
همچنین من تاحالا نه توی کتاب آموزشی که دارم دیدم
نه همچین چیزی رو شنیده ام
نه دیدم انجام بده!
حرفتون به شدت برام عجیب بود!
همونطوری که آقای nixoeen هم گفت اصلا شما در شروع راه هم نیستید هنوز؛ ایشالله وقتی که رفتید جلوتر به مباحث UI/UX پایه هم برخورد کردید متوجه میشوید برنامهنویس فرانتاند با طراح UI متفاوت است. طرح اولیه اون سایت ابتدا در مراحل کانسپت و شاید اسکچ و وایرفریم قرار میگیره و آروم آروم در نرمافزارهای مخصوص همین کار مانند Figma و XD با همهی جزئیات حتی انیمیشنها، نحوه ترینزیشنها و... دقیق طراحی میشه و به برنامهنویس فرانت تحویل داده میشه. حالا شما بر اساس اون با رعایت تمامی جزئیات کار رو پیاده میکنید.
دوست عزیز نه کسی شما رو اینجا با مشخصات واقعی میشناسه نه قصد تخریب یا خدایی نکرده تحقیر شما رو داره. صرفا افرادی که چند قدمی از شما جلوتر رفتن میخواهند نکاتی رو گوشزد کنند که شما توی مسیرت بهتر بتونی قدم برداری. کلا این نحوه گارد گرفتن و رفتار صرفا منجر به درجا زدن و یادنگرفتن خودتون میشه. چون مطمئن باشید یکی دو بار دیگه اینطوری جواب بدهید کس دیگه پاسخ شما رو نمیده چون به این نتیجه میرسند که شما...
هیچکس در هیچ حوزهای نمیتونه بگه اینقدر من میفهمم و بلدم؛ همه در کنار هم داریم یه مسیری رو میریم اگر نخواهید از دیگران یاد بگیرید و به دیگران هم یاد بدهید تا آخر مسیر همانجایی که بودید میمونید و جلوتر نخواهید رفت. موفق باشید.