انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: 8 مهر انتشار سومین فیلم متن باز بنیاد بلندر  (دفعات بازدید: 3762 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ

پروژه دوریان سومین فیلم متن باز بنیاد بلندر است که در استودیو بنیاد بلندر در آمستردام هلند ساخته شده است . ۱۱ طراح و ۳ توسعه هنده برای این پروژه به آمستردام دعوت شده اند تا یک فیلم epic action-based سه بعدی با استفاده از بلندر بسازند . کارگردان این فیلم Colin Levy و کارگردان هنری آقای David Revoy است . درست مانند پروژه های قبلی که بنیاد کار کرده است این پروژه نیز ثمراتی برای بلندر داشته است . مهمترین ثمره این پروژه بالا بردن راندمان کار گروهی برای بلندر است همچنین قابلیت های جدیدی نیز مانند مدیریت بهتر انیمیشن شبیه سازی بهتر و واقعی تر فیزیک مانند آتش / دود / انفجار / مایعات همچنین تکنیک های جدید رندر سازی و از همه مهمتر تغییر محیط کاربری و تغییر python API از نسخه 2.5 به نسخه 3.1 است .
این فیلم 15 دقیقه ای در 4 دی وی دی عرضه خواهد شد . در صورتی که شما کاربر بلندر نیستید کافی است فقط فایل 15 دقیقه فیلم را بر اساس کیفیت انتخاب کنید و از دیدن آن لذت ببرید . در صورتی که شما کاربر بلندر هستید و می خواهید چیزهای بیشتری یاد بگیرید می توانید از ۴ دی وی دی استفاده کنید . این دی وی دی ها شامل تمام چیزهایی است که سینتل  با آن ساخته شده است . مانند عکس ها / جنش ها / مواد / صحنه ها / صدا ها . تمام این فایل ها تحت مجوز Creative Commons منتشر می شوند و شما با آزادی می توانید از آنها استفاده کنید .
هشتم مهر ماه اولین نمایش آنلاین این فیلم بر روی سایت Sintel.org یا سایت پروژه durian.org خواهد بود . همچنین کاربران فارسی بلندر جشنی آنلاین که به موضوعاتی درباره این فیلم پرداخته خواهد شد برگزار خواهد کرد . در صورتی که مایلید در این جشن شرکت کنید ساعت ۱۰ پنج شنبه شب هشتم مهر ماه در کانال #blender.ir حاضر شوید .
---------------------------------------
‌blender.ir
gimp.ir

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
عاشقان بلندر هم غصه‌ی این را نخورند که چطور در ایران به این ۴ دیسک فایل‌های سورس دسترسی پیدا کنند :)

فروشگاه لینوکس سی‌تو سفارش این مجموعه را داده است تا پس از انتشار برایمان ارسال گردد.
این محصول در سی‌تو با قیمتی نازل‌تر از فروشگاه بلندر عرضه خواهد شد.

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
سلام.
توضیحات بیشتر از این فیلمها ارائه میدین ؟ لینکی ، وبسایتی ...؟
ممنون.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
تبریک  =D>
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
آقا من که خیلی خوشحال شدم بی صبرانه منتظرم تا ببینم چی کار کردن !!
« آخرین ویرایش: 02 مهر 1389، 11:26 ق‌ظ توسط *mahdiar* »

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
این فیلم سبب میشه بلندر رو بهتر بشناسیم.

آفلاین hishki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • آزادی و آزادی و بس
آقا میشه بیشتر راجع به برنامه های این جشن حرف بزنید؟! اگه قراره این فیلمرو آنلاین نشون بدین فکر نمیکنید بهتر از یه روز قبلش لینکشو بدید که لااقل تا فرداش دانلود شه!!!اخه با این انترنت ذغالی هیچ کاری نمیشه کرد!!!!البته اگه کیفیت فیلم رو هم پایین بیارید میشه یه کارایی کرد!
همیشه برای خراب کردن چیزی نیاز نیست که به آن حمله کنی ; کافیه از اون بد دفاع کنی!

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
پیش نمایش ۵۲ ثانیه‌ای و فوق العاده‌ی این انیمیشن را از این‌جا ببینید : http://durian.blender.org/download

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
سلام . دوستان می تونند برای جشن به آدرس http://graphicall.org/sintel/ و برای جشن فارسی هم به #blender.ir بیاین . همچنین به دلیل اینکه فروشگاه سی تو نسخه های اصلی رو می فروشد در صدی از هزینه ای که شما پرداخت می کنید برای پروژه های بعدی بلندر که با رمز mango است و توسعه بلندر اختصاص پیدا می کنه . پیشنهاد می کنم اگر دانلود هم کردید برای کمک به جامعه بلندر این دی وی دی ها رو خریداری کنید .

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
آقا حتما اين فيلم رو ببينيد خيلي زيباست
همون روز هم زيرنويس فارسيش به كمك آقا حسن و آق محمد باقر آماده شد
حالش رو ببريد
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
من ۸ سال پیش ۵ سال maya کار کردم یعنی سه سال است که به علت .... کار نمی کنم!

این آتش زیر دیگ خیلی خوب بود به fluid effect نرم افزار maya می رسد.
فکر کنم دارند سعی می کنند دینامیک موی بلند را شبیه سازی کنند که تا حدودی موفق شدند ولی خیلی راه دارند تا به maya برسند.
پارتیکل ها در کل خیلی خوب بودند مثل بخار و آتش دهان اژدها!
texture ها خیلی بهتر شدند همچنین  material های فلزی.
این خیلی عالی که تونستند صحنه های حجیم را رندر کنند!!

ولی با توجه به این که open source و free است فوق العلاده بود!! هر چند داستانش یکم ناراحت کننده بود!

من یک بار بیشتر ندیدم و باید بادقت بیشتری نگاه کنم تا جزئیات بیشتری را ذکر کنم.

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
حالش رو ببريد

شما لینکی برای دانلود فیلم و زیرنویس سراغ دارید ؟

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
حالش رو ببريد

شما لینکی برای دانلود فیلم و زیرنویس سراغ دارید ؟
برای دانلود فیلم برید به:
http://www.sintel.org/wp-content/content/download.html
هرکدوم رو خواستین انتخاب کنید
برای زیرنویس هم ؟
توی ویکی سرچ کنید آقای حسن حبیبی آپ کرده بود
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
پاسخ به: 8 مهر انتشار سومین فیلم متن باز بنیاž
« پاسخ #13 : 21 مهر 1389، 09:34 ب‌ظ »
1++
« آخرین ویرایش: 21 مهر 1389، 09:51 ب‌ظ توسط Majidjan »