که نحوه یادگیری چیه؟ نحوه یادگیری یعنی اینکه یکی مثل من علاقه ایی به خوندن کتاب نداره و دنبال مستندات اون زبان و یکی مثل شما میخواد فیلم آموزشی ببینه و یکی مثل دیگری کتاب مطالعه میکنه.
میدونید فرق اساسی زبان س پ پ پ سی جیه؟ شئی گرایی! و کلاس و متد ها و ... اما نمیخواستم از شئی گرایی استفاده بکنم و همون توابع و ساختار ها کار بنده رو راه مینداخت. نمیدونم چرا انقدر دست و پا میزنید که من برم حتما کتاب بخونم ! خبری شده؟
میدونید کل سطح وب شده از این چرت و پرت ها که س پ پ بهتره از سی و ... و بهترین پروژه های برنامه نویسی و اینجوز چیزا. من علاقه ایی ندارم شما اگه دارید برای خودتون تاپیک بزنید باهم سرش بحث کنید. من پروژه هایی که میخوام و مینویسم فرق دارند.
هدف مهم نیست مسیر مهمه.این حرفی که زدید مثل اینه که شما حق ندارید در زبان سی از stdlib برای تولید اعداد رندوم استفاده بکنید و قبلش حتما حتما باید فرمول تولید اعداد رندوم رو بلد باشید.
چرا کسی نباید سرزنشتون کنه؟ یعنی سرزنش کردن اشتباهه؟!
نه تروخدا بفرمایید من رو بخاطر این زبان و کتابخانه مسخرش سرزنش بکنید.
اینکه فکر میکنن خوندن کتاب برای یادگیری بی فایده هست شاید به این خاطر باشه که هیچ وقت از خوندن کتاب چیزی یاد نگرفتید (حتی کتاب های درسی) فکر می کنم که باید از همین جا شروع کنید.
من نگفتم خوندن کتاب بی فایده ست گفتم که واسه کسی مثل من که میدونه چطور کد بنویسه بی فایده ست. مخصوصا که الان زبان سی رو بلدم.
هرکاری دوست دارید بکنید.
از ناظر انجمن تقاضا دارم که این تاپیک رو منحل بکنه.
لعنت بر این زبان و نویسنده این زبان امیدوارم شاهد مرگ این زبان باشم.
خدانهدار.