انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل گرافیکی  (دفعات بازدید: 1034 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین internet123

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
مشکل گرافیکی
« : 23 مهر 1389، 12:11 ب‌ظ »
با سلام
من ubunto9.4راروی کام‍‍‍‍پیوتر خود نصب کرده ام ولی سیستم عامل در حین نصب و بعد نصب در یک پنجره کوچکتر در مانیتور من به نمایش در می اید و کل صفحه نمایش را پر نمی کند

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
پاسخ به: مشکل گرافیکی
« پاسخ #1 : 23 مهر 1389، 01:08 ب‌ظ »
اگه مشخصات کارت گرافیکت رو هم میذاشتی بهتر بود.
به گزینه Display برو و رزولوشن رو بالا تر ببر ببین درست می شه یا نه اگه نشد باید چک کنی کارت گرافیکت نصبه یا نه و اگه نصب نیست نصبش کنی ;)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین zarifimohammad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
« پاسخ #2 : 24 مهر 1389، 09:53 ب‌ظ »
سلام Grin
من هم تازه وارد جمع شما دوستان عزيز شده ام و كار خودم را با اوبونتو 10.4 شروع كردم ولي چند تا مشكل كوچولو پيش اومده كه مجبور شده ام دوباره از اول نصب كنم. اگر بتونيد راهنماييم كنيد ممنون ميشم و بيشتر علاقه مند ميشم.
1: سي دي اوبونتو نسخه هاي 10.4 و 10.10 دسكتاپ و 10.10 نت بوك را دانلود كردم ولي مشكل اساسي كه دارم اينه كه وقتي سي دي را در درايو قرار ميدم و بوت ميشه گزينه هاي نصب مياد كه تا جايي كه من ميدونم دو گزينه اول براي نصب هست كه در محيط گرافيكي نصب ميشه و يه گزينه براي تست سلامت سي دي و يه گزينه براي تست مموري و يه گزينه براي بوت از هارد.
هر دو گزينه اول را امتحان كرده ام ولي شروع به نصب نكرده و همون آرم ubuntu مياد و زيرش نكته چين كه همون صفحه آغازين هست. شايد اين مشكل به خاطر كارت گرافيكم هست كه giforce 8200 هست.
يه دي وي دي اوبونتو 10.04 خريدم كه علاوه بر گزينه هاي بالا گزينه نصب به صورت مد متني بود كه باهاش به راحتي تونستم نصب كنم و باز تا كارت گرافيك را نصب نكرده بودم سيستم به صورت معمولي بالا نميومد و بايد به گزينه ركاوري مد ميرفتم و در آنجا run as grafice mode را ميزدم.
آيا راهي هست كه بتونم از همون اول با اين همه سي دي كه دانلود كرده ام نصب كنم. با سي دي 10.10 كه نتونستم نصب كنم (به خاطر همين مشكل) و الان دارم دي وي دي را دانلود ميكنم كه شايد گزينه متني را داشته باشه.
لطفا راهنماييم كنيد. باز سئوال دارم كه بعدا مزاحم ميشم.
موفق باشيد ياعلي

آفلاین zarifimohammad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
« پاسخ #3 : 24 مهر 1389، 09:54 ب‌ظ »
سلام Grin
من هم تازه وارد جمع شما دوستان عزيز شده ام و كار خودم را با اوبونتو 10.4 شروع كردم ولي چند تا مشكل كوچولو پيش اومده كه مجبور شده ام دوباره از اول نصب كنم. اگر بتونيد راهنماييم كنيد ممنون ميشم و بيشتر علاقه مند ميشم.
1: سي دي اوبونتو نسخه هاي 10.4 و 10.10 دسكتاپ و 10.10 نت بوك را دانلود كردم ولي مشكل اساسي كه دارم اينه كه وقتي سي دي را در درايو قرار ميدم و بوت ميشه گزينه هاي نصب مياد كه تا جايي كه من ميدونم دو گزينه اول براي نصب هست كه در محيط گرافيكي نصب ميشه و يه گزينه براي تست سلامت سي دي و يه گزينه براي تست مموري و يه گزينه براي بوت از هارد.
هر دو گزينه اول را امتحان كرده ام ولي شروع به نصب نكرده و همون آرم ubuntu مياد و زيرش نكته چين كه همون صفحه آغازين هست. شايد اين مشكل به خاطر كارت گرافيكم هست كه giforce 8200 هست.
يه دي وي دي اوبونتو 10.04 خريدم كه علاوه بر گزينه هاي بالا گزينه نصب به صورت مد متني بود كه باهاش به راحتي تونستم نصب كنم و باز تا كارت گرافيك را نصب نكرده بودم سيستم به صورت معمولي بالا نميومد و بايد به گزينه ركاوري مد ميرفتم و در آنجا run as grafice mode را ميزدم.
آيا راهي هست كه بتونم از همون اول با اين همه سي دي كه دانلود كرده ام نصب كنم. با سي دي 10.10 كه نتونستم نصب كنم (به خاطر همين مشكل) و الان دارم دي وي دي را دانلود ميكنم كه شايد گزينه متني را داشته باشه.
لطفا راهنماييم كنيد. باز سئوال دارم كه بعدا مزاحم ميشم.
موفق باشيد ياعلي

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #4 : 28 مهر 1389، 01:13 ق‌ظ »
md5sum سی دی رو چک کردید؟ درایور کارت گرافیک رو نصب کردید؟
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!