انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: [کمک فوری] بالا نیامدن صفحه بوت بعد update از 10.04 به 10.10  (دفعات بازدید: 1142 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین toospool

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
با سلام خدمت دوستان
به سلامتی اولین مشکل من توی ابوبنتو رسماْ ایجاد شد \\:D/بگذریم:|
دیشب اوبونتو رو به حال خودش رها کردم تا خودشو با فایلهایی که جمعاْ 267 مگابایت بود خودشو آپدیت کنه
همین 15 دقیقه پیش که بلند شدم دیدم که کار تموم شده و داره مراحل نصبشو میگذرونه و یه setupای مربوط که یک برنامه تحت عنوان configure nemidunam chichi! (راستیتش تازه از خواب بیدار شده بودم دقت نکردم)دکمه فورواردو زدمو نصب آپدیت به خوبی و خوشی به اتمام رسید وقتی که سیستمو ریاستارت کردم با پ‍یغامی با این مضمون مواجه شدم:
no such device:
689056f7-ae32-43af-8e36-837e36cfa109
دیگه صفحه بوتم بالا نمیاید و به ویندوزهم که در کنارش اوبونتو نصب بود و خود اوبونتو دسترسی ندارم
الآن هم با سی دی live دارم میتایپم امیدوارم هر چه سریعتر به مشکلم رسیدگی کنید و ثواب آن دنیا را برای خود و آسودگی این دنیا را برای من فراهم نمایید
***اگر هم راه حلی به ذهنتون نمیرسه خواهشاْ بگین که نمیتونیدِتا برم و ویدوزرو بنصبم چون لنگ کام‍یوترم (خیلی شدیدِیه چیزی در حد خودتون )و هنوز توی اون ویندوز گور به گور شده یه کارایی دارم***
با تشکر
« آخرین ویرایش: 06 آبان 1389، 07:26 ق‌ظ توسط toospool »

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
اینجور که بنده متوجه شدم گرابتون مشکل دار شده
این تاپیک رو نگاه کن و گراب رو فیکس کن
حداقلش اینه که دسترسیت به ویندوز مقدور میشه
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,15396.0/topicseen.html
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید