0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
این سایت بسیار غنی هستش و اکثر سوالات رو میشه با گشتن تو بخش های مربوطه پیدا کرد.
نزدیک دو سال میشه که دارم از سایت استفاده میکنم. هر چند که ارسال هام خیلی کم هستند ولی تا امروز هر چی یاد گرفتم مدیون سایت بر و بکس گل اوبونتو فروم هستم. تعداد ارسالهای کم در برابر مدتی که تو سایت بودم نشون میده که این سایت بسیار غنی هستش و اکثر سوالات رو میشه با گشتن تو بخش های مربوطه پیدا کرد.تو این دو سال هی اوبونتو نصب کردم ولی دوباره مجبور شدم برگردم ویندوز ولی با رفع موانع موجود بالاخره موفق شدم مهاجرت کامل رو تجربه کنم. الان هارد اصلیم که 320 گیگ هست رو دادم به اوبونتو و هارد فرعی رو ویندوز زدم تا برادرم مشکلی نداشته باشه. الان همه ی اسنادم با قالب اوبونتو تنظیم شده یعنی عکسها سر جای خودش ٍ ویدئو ها جای خودشون و ... .راستی یه چیزی که خیلی خوشم میاد اینه که کل هرد 320 من الان فایل سیستم ext4 است و فکر میکنم که این آخرین کار برای گسستن رشته های وابستگی به ویندوز باشه.دست آخر هم از همه دوستانی که با سوال و جواب هاشون باعث شدن من موفق به مهاجرت بشم تشکر میکنم.
تعداد ارسالهای کم در برابر مدتی که تو سایت بودم نشون میده که این سایت بسیار غنی هستش و اکثر سوالات رو میشه با گشتن تو بخش های مربوطه پیدا کرد.