انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

بهترین میز کار چیست؟

گنوم
kde
xfce
lxde
دیگر موارد

نویسنده موضوع: افزودن سایر میز کار ها به اوبونتو .آیا ممکنه؟؟  (دفعات بازدید: 9326 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
دوستان من kde رو رو اوبونتو نصبیدم بعد گنوم رو پاک کردم مثل هلو خوشمزست

مطمئنی به مشکلی بر نخوردی آخه جنوم و کا دی ای کنار هم یکم .... ولی وقتی جنوم را پاک کردی درست شد ؟؟
یکم بیش تر توضیح می دی؟

آفلاین abfat

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 91
نقل‌قول
مطمئنی به مشکلی بر نخوردی آخه جنوم و کا دی ای کنار هم یکم .... ولی وقتی جنوم را پاک کردی درست شد ؟؟
یکم بیش تر توضیح می دی؟

من اول سوزه نصبیدم اما مشکل داشتم باهاش.چون kde می خواستم رفتم اوبونتو 10.04 رو نصبیدم بعد نصب کا دی ای و رفتم تو synaptic و ubuntu desktop system  را حذف کردم تو کا دی ای این کارو کردم.بعد فقط چند تا برنامه مونده بود که پاک کردم الان از گنوم اون synaptic و update manager مونده.
فقط نمیدونم چرا سبک شیشه ای بعد لاگ اوت به غیر شیشه ای میپره و باید resume کنم.باقی مشکلات تا حالا کرش و فریز و .... نداشتم و بسی زیباست

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
  • سجاد حیدری-یه تازه کار!
پس دیگه برم تعریف کنم...
فقط یه نکته دیگه بگم فکر کنم مشکل دارم هنوز!!!

من الآن یه ext4 میسازم

توش یه /home تعریف میکنم

(میشه به جای /home مثلا /home1 بزنم؟؟؟)

بعد هم نصب با یوزر های متفاوت (اگر /home یکسان نبود!)

حالا یه سوال این swap که گفتید چی بود؟؟
یه تازه کار

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
پاسخ به: افزودن سایر میز کار ها به اوبونتو .آ®
« پاسخ #33 : 04 آبان 1389، 02:07 ب‌ظ »
نقل‌قول
من الآن یه ext4 میسازم

توش یه /home تعریف میکنم

(میشه به جای /home مثلا /home1 بزنم؟؟؟)

بعد هم نصب با یوزر های متفاوت (اگر /home یکسان نبود!)

نه

نقل‌قول
حالا یه سوال این swap که گفتید چی بود؟؟

عزیز دل تو چرا اینقدر مسئله رو برای خودت پیچیده میکنی؟!! خیلی راحته به خدا.

swap رو که هزار بار دربارش توضیح دادن، یه فضاییه روی هارد برا مواقعی که سیستم RAM کم میاره از اون به عنوان رم کمکی استفاده کنه، گرچه سرعتش خیلی خیلی خیلی پایینتر از رمه و فقط این فرصت رو میده که هر کاری میکردی ذخیره کنی، وگرنه سیستمی که بخواد رمش swap باشه کار نکنی باهاش سنگینتری (در این موارد باید از توزیع هایی که منابع خیلی کمتری مصرف میکنن استفاده کرد تا کار به swap نکشه). این swap یه کاربرد دیگه هم داره که برای hibernate هست، وقتی سیستم رو hibernate میکنی تمام اطلاعات رم منتقل میشه به swap تا دفعه بعد که سیستم رو روشن میکنی، از روی swap باز بره روی RAM و سیستم شما دقیقا در حالتی که قبل از هایبرنت بوده قرار بگیره. لازمه این کار اینه که مقدار swap رو به اندازه رمت تعیین کنی.

ببین؛ لقمه رو دور سر خودت نچرخون، فرض کن 10 تا توزیع مختلف میخوای نصب کنی و 2 گیگ هم رم داری، 202 گیگ فضا جدا میکنی، با 200 گیگش 10 تا پارتیشن 20 گیگی با فرمت ext4 و ماونت پوینت "/" برای هر توزیع میسازی، 2 گیگ باقی مونده هم میذاری swap باشه که مشترکه بین تمام توزیع ها. تمام شد رفت. اصلا بی خیال پارتیشن جدا برای home/ شو، اینطوری خیلی بهتره، برای همشونم میتونی یوزرهای یکسان بسازی.

« آخرین ویرایش: 04 آبان 1389، 02:13 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: پاسخ به: افزودن سایر میز کار ها به او
« پاسخ #34 : 04 آبان 1389، 02:56 ب‌ظ »
دوست گلم sampady جان ببین حداقل هر موضوعی دو بار گفته شده
فرض کن 10 تا توزیع مختلف میخوای نصب کنی و 2 گیگ هم رم داری، 202 گیگ فضا جدا میکنی، با 200 گیگش 10 تا پارتیشن 20 گیگی با فرمت ext4 و ماونت پوینت "/" برای هر توزیع میسازی، 2 گیگ باقی مونده هم میذاری swap باشه که مشترکه بین تمام توزیع ها. تمام شد رفت. اصلا بی خیال پارتیشن جدا برای home/ شو، اینطوری خیلی بهتره، برای همشونم میتونی یوزرهای یکسان بسازی.
برای هر یوزر یه home معقول نیست
هاردت چل تیکه میشه  ;D چرا حتما باید یوزر هات یکسان باشند رو نمیدونم ولی پیشنهاد من همونه
home محدودیت فضا نداره و الان که میخوای اینکار رو بکنی به نظر من اصلا home رو جدا تعریف نکن و بگذار خودش توی ریشه تعریف بشه و پاذتیشن جدا براش نداشته باشی ( اگه home رو جدا تعریف نکنی خودش به صورت خودکار داخل ریشه تعریف میشه پس نیاز به کار خاصی نیست که بکنی )
هر ریشه رو 20 گیگ بگیر و هرچقدر هم اضافه اومد یه درایو NTFS بساز
شما از اول پست ها رو بخون ولی یکم بیشتر دقت کن

به قول دوست خوبم
لقمه رو دور سر خودت نچرخون

جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
فکر کنم این کار اصلا خوب نباشه!
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
پاسخ به: افزودن سایر میز کار ها به اوبونتو .آ®
« پاسخ #36 : 06 آبان 1389، 08:18 ب‌ظ »
+1
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1389، 12:35 ب‌ظ توسط iman23 »