انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل غیرعادی: حذف آپلت کانکشن‌ها از گنوم! [حل شد]  (دفعات بازدید: 1095 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سروش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
سلام.

می‌خواستم یکی از درایوهای کامپیوترم رو به لپ‌تاپ منتقل کنم. IPها رو اونطوری که در ویکی اینجا توضیح داده شده، ست کردم و دو تا کامپیوتر رو با LAN روی اوبونتو 10.04 به هم شناسوندم. (تو Places->Network هر دو اومدن)
Premission ها رو هم تنظیم کردم که هر دو بتونن هم از روی همدیگه بخونن و هم بنویسن. اما وقتی فایلا رو انتخاب کردم و کپی کردم سیستم کلاً سکته کرد. حتی ماوس هم تکون نمی‌خورد. من هم نیم ساعت صبر کردم و بعد ریستارت کردم.
مشکل از اینجا شروع شد که این بار اصلاً اون جایی که بالا گوشه سمت راست می‌رفتم وصل می‌شدم به کانکشن‌های موجود، دیگه وجود نداره! تو هر دو تا سیستم حذف شده. یعنی دقیقاً آپلت NetworkManager که روی indicator (یا notofication ؟) بود دیگه دیده نمی‌شه. هر کاری کردم تو هیچ کدوم از کامپیوترها نیومد. (همۀ کانکشن‌ها رو حذف کردم و دوباره ایجاد کردم، پکیج آپلت رو حذف کردم و ...)
الان هیچ‌جا نمی‌تونم وصل بشم. با terminal هم نمی‌دونم دستور وصل شدن چیه  ](*,) اصلاً چرا دیگه اونجا نیست و چطور برگردونم؟  :(
پ.ن: بلوتوث هنوز سر جاشه
« آخرین ویرایش: 14 آبان 1389، 08:54 ب‌ظ توسط سروش »

آفلاین سروش

• Jr. Member
  • *
چرا کسی جواب نمی‌ده؟! من معطلم....

خوب یه جور دیگه می‌پرسم: چه جوری با ترمینال تو دسکتاپ گنوم وصل شم اینترنت؟

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
 در صورتی که اینترت وصل است برای کار با اینترنت می توانید از w3m  استفاده کنید.
برای تست اینترنت می توانید از دستور ping استفاده کنید.

آفلاین سروش

• Jr. Member
  • *
مشکل من اینه که نمی‌تونم وصل شم. یعنی کانکشن‌ها رو نمی‌بینم. و طبیعتاً pingها هم همگی fail میشن.

آفلاین amirhomayoun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
پاسخ به: مشکل غیرعادی: حذف آپلت کانکشن‌ها از
« پاسخ #4 : 14 آبان 1389، 08:14 ب‌ظ »
این دستور چه میکنه؟

sudo /etc/init.d/networking restart
و یا این:

sudo /etc/init.d/networking force-reload

آفلاین سروش

• Jr. Member
  • *
تو فروم اوبونتو یه مورد مشابه بود که یه نفر همچین بلایی سرش اومده بود. جواب‌های زیادی داده بودن برای من یکیش کار کرد.
اون دستورات بالا هیچ تغییری ایجاد نکردن اما  /etc/etwork/interfaces رو خالی کردم و دوباره وارد شدم. آپلت سر جاش بود. IP های اتوماتیک DHCP رو تنظیم کردم و الان همه‌چیز درست شده.
تو ویکی اینجا ننوشته که وقتی ip ها رو ست می‌کنید باید برای هر نتورک یه کانکشن دیگه درست کنید. منم رو همون eth0 تغییرات رو انجام داده بودم و فایل etc/etwork/interfaces رو هم دستی تنطیم کرده بودم که نباید اونطوری ست می‌شده. حالا با خود رابط Network Connection دوباره این کارا رو انجام میدم ببینم چی میشه.
 :D