انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اشکال در نصب اوبونتو ۱۰.۱۰ ۶۴ بیتی  (دفعات بازدید: 1047 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین varooneh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
سلام خدمت همه اساتید لینوکسی و اوبونتو . جسارتا من یه مشکلی دارم که پدرم رو در آورده . من ابونتو ۶۴ بیتی رو از سایتش دانلود کردم . روی سی دی هم رایت کردم . وقتی می خوام نصب کنم حین عملیات نصب یه خطا با اسم Errno5 میده مبنی بر اینکه نمی تونه اطلاعات رو از روی سی دی بخونه یا جای سیستم گرم هست یا سی دی بد رایت شده و چند تا معنی دیگه . من اومدم سیستم رو از روی فلش با همین اوبونتو هم بوت کردم وسط نصب همین خطا رو داد . سی دی رو عوض کردم همین خطا رو داد . در صورتی که وقتی با لایو بوت می کنم همه کار می تونم باهاش انجام بدم مثل همین پستی که الان اینجا ارسال کردم . نمی دونم برا نصبش چکار کنم . لطف کنید کمکم کنید حیاتی هست . ممنون از لطفتون . :'( :(

آفلاین -

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
پاسخ به: اشکال در نصب اوبونتو ۱۰.۱۰ ۶۴ بیتی
« پاسخ #1 : 12 دی 1389، 08:20 ب‌ظ »
در سی دی های لایو گنو/لینوکس معمولا اگر سیستم شما از نظر سخت افزاری هم دچار مشکل باشه به شما ارور میده، البته در مورد توزیع ناپیکس که دقیقا همینطوره. مثلا اگر جامپر های سی دی یا دی وی دی درایو به درستی تنظیم نباشه I/O Error میده. اما اگر قبلا یک توزیع از گنو/لینوکس رو نصب کردی و تازه این خطا رو میبینی، لایو بیا بالا! بعد ترمینال رو باز کن و به مسیری که فایل iso رو دانلود کردی برو، با دستور cd و بعد
md5sum image_name.isoو بعد خروجی مانند شکل زیر میاد
24ea1163ea6c9f5dae77de8c49ee7c03 image_name.iso
بعد اون رشته الفبایی عددی که میده رو کپی کن و مرورگر رو باز کن و به سایت https://help.ubuntu.com/community/UbuntuHashes برو و از طریق find ببین این کد در صفحه هست یا نه. اگر بود که فایل iso بدون هیچ مشکلی دانلود شده و مشکل از سیستم کامپیوتر شما هست، اگر نه فایل مشکل داره (معمولا در دانلود مشکلی پیش نمیاد)
« آخرین ویرایش: 14 دی 1389، 01:34 ق‌ظ توسط جلال »