انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نیاز به راهنمایی در خصوص پایین بودن سرعت دانلود بسته های نرم افزاری در مینت10  (دفعات بازدید: 2118 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohammad Reza Soltany

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
    • وب نوشته های یک مینی روزنامه نگار
بسم الله...
سلام دوستان... تا چند روز قبل من از لینوکس مینت 9 استفاده میکردم و خیلی هم راضی بودم ازش و بسته های نرم افزاری رو هم از مخازنش خیلی سریع دانلود و  نصب میکرد...اما چند روزیه که از مینت 10 استفاده میکنم اما مشکلی که دارم اینه که سرعت دانلود نرم افزار ها و بسته ها از مخازن خیلی خیلی خیلی پایینه و عملا کار زیادی رو نمیشه باهاش کرد...در صورتی که حین کار با مرورگر وب و بازکردن سایت ها هیچ مشکل خاصی ندارم..میتونین کمکم کنین که علت این مساله چیه؟سپاسگزارم

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
پاسخ به: نیاز به راهنمایی در خصوص پایین بودن
« پاسخ #1 : 11 آبان 1389، 05:12 ب‌ظ »
از طریق سیناپتیک تنظیمات Repositories رو بیار، همون تب اول، قسمت سرورها، روی کشوش کلیک کن، other رو کلیک کن و بعدش بزن choose best server، خودش میگرده برات سریعترین سرور رو پیدا میکنه و اخرشم ok کن و همونجا ریلود بزن یا sudo apt-get update توی ترمینال.

اگه بازم سرعتت کم بود سعی کن ساعت هایی که سرورا خلوت ترن پکج نصب کنی، من خودم با مینت ۱۰ RC هیچ مشکلی نداشتم ولی هر چی هم باشه تا نسخه نهایی برطرف میشه.
« آخرین ویرایش: 11 آبان 1389، 05:14 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین Mohammad Reza Soltany

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
    • وب نوشته های یک مینی روزنامه نگار
بسم الله...
سلام...
البته دوباره که نصب کردم برطرف شد این مشکل اما کاری که گفتین رو هم الان انجام دادم ....ممنون