در دادیک ها و قانون های انجمن میخوانیم :
۱۴. انجمنهای اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرمافزارهای غیرآزاد، مایل نماید معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوانهایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ میداند. مسلما انواع مقایسه بین نرمافزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمیشود.
از نگر من ابن بند یک اشکال دارد . نکته اینجاست که اگر در پایان جدل و گفت و گو با دیگر دوستان اشکال ما وارد نبود و دوستان توانستند برهان و دلیلی بر درستی این بند بیاورند باز هم
پیشنهاد من همچنان به قوت خویش پابرجاست .
++++++++++++++++++++
بخش دوم بند میگوید میتوان در انجمن نرم افزارهای آزاد را با ناآزاد سنجید . نمونه اش را در اینجا میبینید :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,16108.0.htmlگیریم در پایان بحث و جدل بالا بر تنی چند از کاربران آشکار شود که فوتوشاپ برتر از گیمپ است . از انجا که در ایران دادیک و قانون
حق کپی بکاربرده نمیشود کاربران رایانه به آسانی میتوانند نسخه هایی از بروزترین فوتوشاپ را با کمتر از ۵۰۰۰ تومان تهیه کنند . و در اینجاست که بخش نخست دادیکی که در بالا آوردم نقض و پوچ میشود . یعنی انجمن و سرپرستان و کاربران آن بگونه ای دیگران را به کار بستن نرم افزار ناآزاد تشویق کرده اند .
++++++++++++++++
نگر دیگر دوستان درباره ی دادیک بالا ( بخش نخست و بخش دوم آن و وارون یکدیگر بودن یا نبودن آن دو ) چیست ؟
+++++++++++++++++
نکته دوم اینکه اگر به چشم پیشنهاد به سخن من بنگرید ( یعنی پیشنهاد شود که در انجمن اوبونتوایران نرم افزار آزاد را با ناآزاد نسنجیم ) دیدگاهتان چیست؟