انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل نصب اوبونتو (اگه میشه اینم خیلی فوریه)  (دفعات بازدید: 1411 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین RAH1001

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
با درود به دوستان
بعد از مدت ها امدیم برای درس محیط های چند رسانه ای نرم افزار بلندر رو توی محیط لینوکس ارائه بدیم که .............................
من از دوسیستم عامل ویندوز ولینوکس اوبونتو استفاده می کنم که هر دوتای آنها به دلیل تغییر در پارتیشن ها بهم خوردن و من از نوع هارد رو پارتیشن بندی کردم هنگام نصب یک درایو برای سیستم عامل ویندوز 7 یکی برای اطلاعات و بقیه هارد رو هم بدون پارتیشن برای نصب لینوکس بعد از ویندوز گذاشتم که مشکلی برای گراب پیش نیاد  ولی حالا نمی دونم چرا وقتی میرم روی این فضا توی مراحل نصب این پیام رو می ده
no root file system is defined
please correct this from the partitioning menu
متوجه می شم چی میکه ولی امکان دستکاری پارتیشن ها رو اصلا ندارم به هیچ عنوان نمی تونم دست به پارتیشن هام بزنم به دلایل زیادی (که حالا بماند)
(((من  برای اولین بار نصب  اوبونتو با یک نرم افزار قسمتی از یک درایو رو خالی کردم بدون پارتیشن و ابونتو رو به راحتی نصب کردم  اما این دفعه این پیغام رو داد))))
این اشکال در توضیع فدورا نیست و به راحتی فضای خالی هارد رو تشخیص می ده و برای نصب استفاده می کنه ولی این اوبونتو نمی دونم چرا فضای خالی رو نمی تونه استفاده کنه .
اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون
همیشه یک راه هنوز مانده

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
همونجوری که خودت هم میدونی مشکل اینه که پارتیشنی به روت اختصاص داده نشده
اگه به صورت اتوماتیک زدی که فضای خالی و برای اوبونتو در نظر بگیره و توش سیستم رو نصب کنه و بعد این پیغام رو میده ، این میتونه یه باگ باشه ولی اگه دستی داری پارتیشن ها رو مشخص میکنه که کدوم ریشه و کدوم swap باید نقطه اتصال یا مونت پوینت ریشه رو به صورت علامت اسلش / مشخص کنی
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید