با سلام
بنده نرم افزار LAMP را روی اوبونتوی خود نصب کرده بودم و از آن استفاده میکردم اما پس از مدتی تصمیم به پاک کردن آن و نصب xamp گرفتم . در نت به دنبال دستور پاک کردن آن گشتم و هرچند که آن دستور ( یادم نمیاد ) دقیقا برای پاک کردن lamp بود اما پس از دانلود چند فایل در حد 30 مگابایت به همراه lamp متاسفانه بیش از 30 برنامه نصب کرده را به طور کاملا خودسر پاک نمود و از آن بدتر که پس از آن دیگر اوبونتو به هیچ وجه بالا نیامد و از ارور های ابتدای آن معلوم است که با گرافیک به مشکل برخورده و وقتی که گزینه ubuntu start with low graphic.... را میزنم اصلا بالا نمی آید.حالا میخوام ببینم کسی همچین چیزی تا حالا دیده و این که آن دستور چی بوده و برای چی بوده که این همه نرم افزار رو پاک کرد؟
دوم آیا امیدی به بالا آمدن این اوبونتوی حاظر هست یا حتما باید عوضش کنم؟
سوم و از همه مهمتر این که من چطور میتونم تمام فایل های مورد نیاز یک برنامه را برای نصب شناخته و یکجا جمع کنم تا در همچین مواقعی نیاز به استفاده از نت نداشته باشم.مثلا vlc رو یه بار پاک کردم و رفتم از آرشیو فایلشو پیدا کرده و اجرا کردم ولی با این که قبلا نصب بود ولی بازهم برای نصب نیاز به دوفایل از نت داشت.مگر با پاک کردن یک برنامه فایل های پیش نیازی که قبلا از نت دانلود شده اند هم از بین میرود؟
چطور میتونم تمام فایل های مورد نیاز برنامه های روی سیستم را یکجا جمع کنم که برای نصب آنها نیاز به نت نباشد؟آیا این کار فقط با بک آپ گرفتن از آرشیو میسر میشود؟اگر بله پس چرا vlc نصب نشد؟
ببخشید که خیلی پرسیدم چون چند روزه واقعا دارم اذیت میشم.
ممنون از همه