انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: همایش لینوکس در دانشگاه  (دفعات بازدید: 4334 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امید مهاجرانی

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
همایش لینوکس در دانشگاه
« : 06 دی 1386، 10:37 ب‌ظ »
سلام بر دوستان.

ما تصمیم داریم  در دانشگاه همایش لینوکس برگزار کنیم. و طرح را به تایید دانشگاه رسوندیم.و شخصا در غرفه انجمن های دانشگاه که به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد . بچه ها را با محیط سه بعدی (Compiz) آشنا کردم و چندین نسخه از ubuntu 7.10 و نسخه های قدیمی که قبلا در وبسایت ubuntu.com سفارش داده بودم پخش کردم.

همایش که سعی داریم یک کارگاه آموزشی کامل باشه در روز 13 اسفند برگزار میشه .
میخواستم ببینم میتونم روی همکاری تیم کاربران ایرانی اوبونتو حساب کنم ؟ چون اولین کارگاه هست و فعلا در سطح مقدماتی فکر میکنم و امیدوارم از پس بار علمی بر بیام.
برنامه کلی صبح معرفی , نصب , و حالا مثلا نصب نرم افزار و اضافه کردن font فارسی هست و ...
و 4 ساعت عصر هم نصب راه اندازی accounting ابرانی IBSng با poptopبرای lan accounting

مشکل ما طبق معمول همه دانشجوها مشکلات مالی در برگزاری همایش هست ؟ به زودی وبسایت همایش رو براتون میزارم.

میخواستم بدونم تا چه حد میشه روی گروه ایرانی اوبونتو حساب کرد. حتی مثلا در حد فراهم کردن banner ها و ... همایش . یا مثلا cd های ubuntu چون من تو خود وبسایت ubuntu.com سفارش دادم ولی چون با پست مشکل پیدا نکنم 30 تا سفارش دادم که تایید شد.

ممنونم

http://linux-notes.blogfa.com

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
پاسخ به: همایش لینوکس در دانشگاه
« پاسخ #1 : 10 دی 1386، 12:02 ق‌ظ »
سلام،
خدا به شما و ما توفیق بده.
کدوم دانشگاه تو کدوم شهر؟
پیش‌نهاد می‌کنم یک CDی هما هم در کنار CDهای اصلی اوبونتو بدید.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین امید مهاجرانی

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 10 دی 1386، 12:46 ق‌ظ »

اگر نگین کجاس ؟: دانشگاه ولی عصر رفسنجان

از پیشنهادتون ممنونم
اتفاقا همین دیروز بود که با بچه ها تصمیم گرفتیم سی دی هما را هم با دی وی دی اوبونتو در اختیار شرکت کننده ها قرار بدیم .

کارگاه آموزشی ۸ ساعتس . که قراره
در ۴ ساعت اول :
 آشنایی کلی با لینوکس  - نصب اوبونتو - آشنایی با محیط اوبونتو - طریقه  نصب نرم افزار -  نصب فونت فارسی -
آشنایی و نصب compiz . کار با evolution ( حالا اختصاصی برای gmail)

و ۴ ساعت آخر هم پیکربندی کارت شبکه (‌ کارت شبکه اترنت و بیسیم با نصب درایور از طریق ndiswrapper‌) و معرفی و پیکربندی یک سرویس شبکه که یا وی پی ان سرور هست یا squid cache

خوشحال میشم نظرتون را در باره سیلابس های انتخابی یا سیلابس های پیشنهادیتون بدید .

راستش این کارگاه فقط تو استان کرمان برگزار میشه تا مقدمه ای برای سمینار لینوکس بهمن سال آینده که تقریبا مراحل آخر برای تایید در وزارت علوم طی میکنه باشه .

راستی تا چه حد میشه رو  اوبونو ایران حساب کرد؟ حتی در حد پوستر های اوبونتو هم ... جای تشکر و تقدیر خواهد داشت ...

ممنونم .

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #3 : 10 دی 1386، 01:12 ق‌ظ »
چند تا نکته:
۱. یادتون نره ubuntu.ir رُ معرفی کنید ;)
۲. حتماً md5sum رُ برای CDها و DVDهایی که write می‌کنید بررسی کنید تا CD و DVD خراب دست ملت ندید و نقض غرض بشه!
۳. به چیزای جذاب بپردازید. مثلاً Compiz-Fusion گه در نظر گرفتید خیلی خوبه. ولی Squid زیاد جالب نیست. می‌تونید مثلاً به جاش KDE 4 رُ نمایش بدید یا اگر دانش‌جوها کامپیوتری هستن، محیط‌های توسعه‌ی نرم‌افزار (مثل Eclipse و KDevelop یا حتی Vim) رُ معرفی کنید.
۴. بچه‌ها رُ با Wikipedia آشنا کنید و بهشون فرهنگ جست و جو قبل از پرسش رُ یاد بدید.
۵. روی آزادی نرم‌افزار تأکید کنید.

در مورد پوستر و این‌ها با mohi صحبت کنید :) ;)
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین امید مهاجرانی

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 10 دی 1386، 01:26 ق‌ظ »
از همیاریتون واقعا ممنونم .

تو همون نمایشگاه هم refrence اینجا بود چه برسه به کنفرانس .
بله عموما دانشجویای کامپیوتر هستن ولی تعداد قابل توجهی ادمین های شبکه کارخانه های  شهرک صنعتی و ... کرمان هم حضور دارن و برای همین پیکربندی یک سرویس شبکه را هم در نظر گرفتیم . ولی خودم هم به این نتیجه رسیدم فقط در حد معرفی  در ۲ ساعت آخر باشه ( چطوره برا بقیه کار یه خورده پول واریز کنن  ;D به حساب خیرخواهوانی مثل من تا ... : :)D)

mohi  خان کجایی که هم اکنون دست یاری ....

lomion

• مهمان
« پاسخ #5 : 11 دی 1386، 04:27 ق‌ظ »
فکر قشنگیه. من مثل همیشه به بخش سه بعدی / تم بندی علاقه ویژه‌ای دارم. همه باید یاد بگیرن که توی لینوکس می‌شه هم کار کرد و هم راحت بود!

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #6 : 11 دی 1386، 03:30 ب‌ظ »
فکر خیلی جالبیه!
فکر کنم بتونیم از طرف لینوکس شاپ هم کمی سی دی اوبونتو و کوبونتو براتون درنظر بگیریم! (با افتخار!!!)

به نظر من بهترین و مهمترین کاری که میشه انجام داد، یک فیلم ویدئویی از نصب لینوکس در کنار ویندوزه! این کار و دیدن سادگی و راحتی این کار خیلی تشویق کننده‌س!
والبته از جلوه‌های تصویری برای پز دادن اینکه لینوکس حتی توی رابط گرافیکی از ویندوز زیباتره هم خیلی واجبه! (از  آقای لومیون غافل نشید که استاد این کاراس!!!!!)

میتونید یک صفحه توی ویکی برای این کار در نظر بگیرید! مانند این:
http://wiki.ubuntu.ir/MashhadTeam/InstallFest

از پوسترهای اونجا هم میتونید استفاده کنید و اگر کار هنری مخصوص به خودتون دارید هم میتونید برای استفاده دیگران همونجا قرار بدید!

در سایت http://ubuntuclips.org/ راهنماهای جالبی میتونید به صورت فیلم شده پیدا کنید. اگر وقت و حوصله‌ش رو داشتین میتونید ترجمه کنید و دوبله شدش رو هم در اختیار همه بگذارین!

امیدوارم موفق باشین! :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

lomion

• مهمان
« پاسخ #7 : 11 دی 1386، 05:14 ب‌ظ »
نقل‌قول
والبته از جلوه‌های تصویری برای پز دادن اینکه لینوکس حتی توی رابط گرافیکی از ویندوز زیباتره هم خیلی واجبه!
نگیم پز دادن  ;) لازمه فقط اطلاع رسانی کنیم. پز دادن مال بقیه‌س که چیزی ندارن! لینوکس که همه چیز داره! فقط باید همه ببینن که این سیستم عامل قوی می تونه اینقدر هم کار باهاش لذت بخش و ساده باشه. و جالله که همه ‌‌این تلاشها مربوط به حدود سه سال کار در جهت user friendly کردن لینوکسه!! و این خیلی مهمه. الان خیلی از کسانی که به من مراجعه می کنن، این جلوه‌ها اونا رو جذب کرده.  ;D

نقل‌قول
(از  آقای لومیون غافل نشید که استاد این کاراس!!!!!)
دوستان لطف دارن. همچین هم خبری نیست. یه کمی علاقه می‌خواد و تلاش.

نقل‌قول
در سایت http://ubuntuclips.org/ راهنماهای جالبی میتونید به صورت فیلم شده پیدا کنید. اگر وقت و حوصله‌ش رو داشتین میتونید ترجمه کنید و دوبله شدش رو هم در اختیار همه بگذارین!
من نظرم اینه که خودتون یه کلیپ کوتاه آماده کنید و واقعا یک لینوکس رو روی یه سیستم ویندوز دار نصب کنید. تا همه ببینن که لینوکس این قدر هم سخت نیست!  :P البته حق هم دارن. همه نگران هستن که برنامه‌هاشون بپره. و به نظر من این مشکل از اینه که کلی با ویندوز کار کردن و اعتماد کمی از سیستم عاملشون دیدن. ولی مثلا کسایی که مک کار می‌کنن خیلی راحتن چون اساس کار مک روی اعتماده. لینوکس هم دیگه از این نظر از همه بهتره و ماها دوتا سه تا لینوکس با هم داریم. الان من Mandriva، اوبونتو دارم (metisse رو بالاخره به شکل native دیدم - مرسی لینوکس شاپ) قبلا اوبونتو / کوبونتو (شدیدا منتظر کی دی ای ۴ هستم چون به نظر میاد eye candy جالبی داشته باشه!)
بگذریم لذا می‌میگم یه کلیپ قشنگ و دوستانه آماده کنید. از اول اول تا آخرش. به درد همه هم می‌خوره. اگه روش خوب کار بشه، می‌تونه خیلی کمک کنه. 

آفلاین امید مهاجرانی

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 11 دی 1386، 11:31 ب‌ظ »
اول از هرچیز بخاطر همیاریتون بینهایت ممنونم

نقل‌قول
به نظر من بهترین و مهمترین کاری که میشه انجام داد، یک فیلم ویدئویی از نصب لینوکس در کنار ویندوزه! این کار و دیدن سادگی و راحتی این کار خیلی تشویق کننده‌س!
خوب ما قراره همون جا اوبونتو را کنار ویندوز نصب کنبم . و Compiz را نیز ... و البته فیلم این کار را درست کردم ولی من هیچ وقت حوصله کار با نرم افزار های میکس فیلم رو نداشتم . چون در محیط Vmware فیلم گرفتم ولی حالا باید گیر بدم ببینم چه جوری روش صدا بزارم . شما راه بهتری برا فیلم گرفتم و صداگذاری در صورتی که در هنگام بوت سیستم هم فیلم بگیره میشناسید؟

نقل‌قول
(از  آقای لومیون غافل نشید که استاد این کاراس!!!!!)

باعث افتخاره منه . حتما از وجود ایشان بهره میبریم.

نقل‌قول

ممنونم . بزارین یه دونه هم من معرفی کنم :http://screencasts.ubuntu.com/
راستی  جایی هست که بشه فیلم های فارسی اوبونتو را upload کرد ( چون کیفیت بالاس و حجم هم یه خورده بالاس با youtube و ... امکان پذیر نیست . جایی مثل همین screencast