انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب و حذف نرم افزار ها از طریق Terminal و Synapthic  (دفعات بازدید: 1172 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ubun2OS

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 85
سوال اولم اینه که : من یه نرم افزار کارت صدا رو نصب کردم که در اواخر کار هم یه ارورهایی هم داد که در نهایت اون صدایی هم که در می اومد حالا دیگه در نمیاد.
می خوام بدونم که آیا راهی برای برگردوندن صدا به حالت اولش هست یا باید دوباره سیستم عامل رو نصب کنم؟ در ضمن صدا رو هم خوده سیستم عامل هنگام نصب تشخیص داده بود. بعد من اومدم و اون نرم افزار رو نصب کردم.

دومی اینه که DVD سیستم عامل من دارای یکسری نرم افزار است. اما نمی دونم چه نرافزارهایی همراش هست. آیا از طریق Terminal و یا سیناپتیک میشه فهمید؟ اگر می شه چگونه می تونم اون نرم افزار رو نصب کنم.
در Synapthic من عبارت مورد نظر رو search می کنم اگه اون نرم افزار در لیست باشه می تونم نصب کنم در غیر این صورت خیر.

سومی اینه که من یه برنامه دارم که پسوند فایلهاش o. و pl. هستند. این ها رو چطور میتونم کامپایل و نصب کنم
در ضمن Ubuntu 9.10 رو دارم. و تا حالا موفق به برقراری اینترنت نشدم!!!!

Sincerely Yours,
Fazel Dehghani

آفلاین Ubun2OS

• Jr. Member
  • *
جواب نداره؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
Sincerely Yours,
Fazel Dehghani

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
سلام آقا فاضل.
صفرم اینکه اگه میشد به نسخه های جدیدتر ارتقا میدادی مثلا10.10 شاید بکل مشکلاتت حل میشد.شایدم بدتر میشد ](*,)
اول:نرم افزار کارت صدا نصب کردم یعنی چی؟احیانا درایور آلسا رو به روز کردین یا؟؟
به هر حال اگه خودتون میدونین چکارکردین و چی نصب کردین برین تو سیناپتیکremove اش کنین شاید درست شد.
دوم:نه بسته هایی که تو سیناپتیک نشون میده برا نصبشون نیاز به مخزن داری که یا اینترنته یا مثلا دی-وی-دی های تکمیلی.فکر نکنم تو اون دی وی دی چیزی که به درد شما بخوره یافت بشه!!
سوم:نمیدونم!!
چهارم:شما فقط 22ساعت و 50 دقیقه بین دوتاپستت فاصلس.اگه اینجا فروم دبیان بود چه میکردی.صبر داشته باش بر و بچ یواش یواش میان کمک.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Ubun2OS

• Jr. Member
  • *
نقل‌قول
صفرم اینکه اگه میشد به نسخه های جدیدتر ارتقا میدادی مثلا10.10 شاید بکل مشکلاتت حل میشد.شایدم بدتر میشد
بله بالاخره درخواستم رو برام فرستادن.!!!! یعنی 10.10

نقل‌قول
اول:نرم افزار کارت صدا نصب کردم یعنی چی؟احیانا درایور آلسا رو به روز کردین یا؟؟
کارت صدای من On board هست و از نوع RealTek و از سایت مربوطه Download کردم

نقل‌قول
سومی اینه که من یه برنامه دارم که پسوند فایلهاش o. و pl. هستند. این ها رو چطور میتونم کامپایل و نصب کنم
حالا دوستان لطف کنن و جواب بدن. چون من این نرم افزار رو واسه Linux دانلود کردم

Sincerely Yours,
Fazel Dehghani