انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال در مورد توسعه نرم افزارهای سورس باز  (دفعات بازدید: 1597 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
بنام خدا
دوستان سلام
من می خواستم یک نرم افزار سورس باز را تغییرات بدهم و سفارشی (customize) کنم.
این نرم افزار پخش مدیا است بنام وی ال سی که با سی اونو نوشتن
سایتش هم اینه: videolan.org
من چون تجربه ای تو اینکار ندارم و فکر می کنم کار بزرگی هم هست سر در گم هستم و نمی دونم از کجا شروع کنم.
تنها کاری که تا حالا انجام دادم اینه که سورسش را دانلود کردم و یه مروری کردم.....چشمتون روز بد نبینه خیلی خفن بود حدود هزار تا فایل زبان سی داره که هرچی دنبال یک تکه کد گشتم که بتونم ازش سر در بیارم پیدا نکردم
ممنون

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
سلام
دوستان کسی نبود جواب بنده را بدهد؟ ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
سلام؛

دوست عزیز ابتدا در خود سایت VLC به مستندات رجوع کنید، حتما در این مورد چیز هایی پیدا خواهید کرد.
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
سلام؛

دوست عزیز ابتدا در خود سایت VLC به مستندات رجوع کنید، حتما در این مورد چیز هایی پیدا خواهید کرد.
سلام
البته که مراجعه کردم. الان چند روزی است که دارم داخل اون سایت سیر می کنم. ولی متاسفانه راه به جائی نبردم
ممنون

lomion

• مهمان
اگه کانال آی آر سی داره به کانالش مراجعه کنید. احتمالا کاربرای اونجا بتونن کمک کنن :)

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
اگه کانال آی آر سی داره به کانالش مراجعه کنید. احتمالا کاربرای اونجا بتونن کمک کنن :)
سلام
این کانال که گفتی یعنییییییییی چه؟
ممنون  ;D

lomion

• مهمان
کانال یه امکانه مشابه با چت روم که معمولا توی گنو/لینوکس تخصصی میشه روی یه موضوع. هر کسی می تونه داخل کانال بره و سوالات و اشکالات خودش رو به صورت زنده بپرسه.  توی بخش «گپ و گفتگو» سایت میشه به کانال اوبونتوی خودمون (ubuntu-ir#) متصل شد ولی لینکهای مربوطه به کانال آی آر سی هم اومده. احتمالا vlc هم یه (سری) لیست پستی هم داره که میشه عضو شد و راهنمایی گرفت.