انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راه‌اندازی ویدئو پروژکتور تو اوبونتو!  (دفعات بازدید: 3816 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
بزرگترین کابوسم راه‌اندازیه درست ویدئو پروژکتور هست تو اوبونتو. چیپ Nvidia دارم رو لپتاپم با آخرین نسخه درایور کد بسته‌اش. تا ۴ تا مانیتور کنار هم رو با nvidia-settings راه انداختم ولی راهی برای کانفیگ درست با ویدئو پروژکتور پیدا نکردم. مسئله این جاست که روزولوشن مانیتور 1280x800 و پروژکتور 640x480 هست و وقتی وصل می‌کنم فقط قسمتی از تصویر کامل میاد رو پروژکتور و موس رو که روی دسکتاپ جابه‌جا می‌کنم تصویر بریده شده روی پروژکتور هم جابه‌جا میشه (امیدوارم خوب توضیح داده باشم) می‌خوام تصویر اصلی که سایزش زیاد هست روی پروژکتور جمع بشه و نه بریده! (Crap) تصویر وقتی کامل میاد رو پروژکتور که رزولوشنن مانیتور رو بزارم رو 640x480 که در این صورت اصلا نمیشه کار کرد رو لپتاپ! توی ویندوز ۷ و بدون هیچ کار اضافه‌ای همه چیز درست کار می‌کنه! دقیقا همون‌جوری که می‌خوام.
کمک کنید آقا، پاداش معنوی داره!
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
فکر کنم راهی غیر از nvidia-setting نداره! یه خورده باهاش ور برو تا راش بندازی... ;)

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
بزرگترین کابوسم راه‌اندازیه درست ویدئو پروژکتور هست تو اوبونتو. چیپ Nvidia دارم رو لپتاپم با آخرین نسخه درایور کد بسته‌اش. تا ۴ تا مانیتور کنار هم رو با nvidia-settings راه انداختم ولی راهی برای کانفیگ درست با ویدئو پروژکتور پیدا نکردم. مسئله این جاست که روزولوشن مانیتور 1280x800 و پروژکتور 640x480 هست و وقتی وصل می‌کنم فقط قسمتی از تصویر کامل میاد رو پروژکتور و موس رو که روی دسکتاپ جابه‌جا می‌کنم تصویر بریده شده روی پروژکتور هم جابه‌جا میشه (امیدوارم خوب توضیح داده باشم) می‌خوام تصویر اصلی که سایزش زیاد هست روی پروژکتور جمع بشه و نه بریده! (Crap) تصویر وقتی کامل میاد رو پروژکتور که رزولوشنن مانیتور رو بزارم رو 640x480 که در این صورت اصلا نمیشه کار کرد رو لپتاپ! توی ویندوز ۷ و بدون هیچ کار اضافه‌ای همه چیز درست کار می‌کنه! دقیقا همون‌جوری که می‌خوام.
کمک کنید آقا، پاداش معنوی داره!

من تقریبا تو همه کلاسهام دارم اینکار رو انجام میدم بی مشکل :)
تو همون جا که این تنظیمات رو انجام میدی(nvidia-settings ) و ویدئو پروژکتور رو میذاری رو Clone  و رزولوشن رو هم تغییر میدی، فقط برای من ویدئو پروژکتور ۱۰۲۴×۷۶۸ آخرشه که من مجبورم تصویر این یکی رو هم تغییر بدم به همون رزولوشن.
همین!

آفلاین amirhomayoun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
arandr که رابط گرافیکی xrandr است رو نصب کنید:

sudo apt-get install arandr
از منوی preferences اجراش کنید و ببینید کمکتون میکنه راحت‌تر رزولوشن رو تغییر بدید یا نه.

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
نقل‌قول
فکر کنم راهی غیر از nvidia-setting نداره! یه خورده باهاش ور برو تا راش بندازی...
حتما یه راهی هست مهدی جان! وقتی تو ویندوز میشه یعنی بهترش رو هم میشه تو لینوکس انجام داد!
نقل‌قول
من تقریبا تو همه کلاسهام دارم اینکار رو انجام میدم بی مشکل ‌
تو همون جا که این تنظیمات رو انجام میدی(nvidia-settings ) و ویدئو پروژکتور رو میذاری رو Clone  و رزولوشن رو هم تغییر میدی، فقط برای من ویدئو پروژکتور ۱۰۲۴×۷۶۸ آخرشه که من مجبورم تصویر این یکی رو هم تغییر بدم به همون رزولوشن.
همین
این‌جوری که فهمیدم شما روزولوشن مانیتور لپتاپ رو میزارید روی 1024x768 . من محبورم بزارم روی 640x480 که اون‌جوری اصلا نمیشه با لپتاپ کار کرد  :( لعنت به این پروژکتور که اینقدر روزولوشنش کمه.
نقل‌قول
arandr که رابط گرافیکی xrandr است رو نصب کنید:

کد:
sudo apt-get install arandr
از منوی preferences اجراش کنید و ببینید کمکتون میکنه راحت‌تر رزولوشن رو تغییر بدید یا نه
ممنون از معرفی‌ش. حتما تستش می‌کنم. فقط یه چیزی! مگه درایور nvidia از Xinerama استفاده نمی‌کنه؟  اصلا فرق این‌ها چی هست؟
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
یه نگاهی به اینجا بنداز به نظرم کمکت کنه...
https://wiki.ubuntu.com/X/ProjectorsTipsNTricks
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom