انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اختراع Double-clicking  (دفعات بازدید: 3383 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین د. محمد عطار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
اختراع Double-clicking
« : 07 دی 1389، 06:52 ب‌ظ »
Cristiano Sacchi صاحب اختراع Double-clicking شكايت كرد ...
ثبت اين اختراع! در سال 2002 رخواست شد، و 5 سال بعد به او داده شد ...
http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PALL&p=1&u=/netahtml/PTO/srchnum.htm&r=1&f=G&l=50&s1=7,171,625.PN.&OS=PN/7,171,625&RS=PN/7,171,625

اين هم درباره شكايت ...
http://www.theregister.co.uk/2010/12/23/double_click_patent/

خوب، چي مونده ما هم بريم ثبت كنيم، شايد روزي به درد خورد ...

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
پاسخ به: اختراع Double-clicking
« پاسخ #1 : 09 دی 1389، 11:22 ق‌ظ »
الان حتی موسیقی رو هم patent میکنن.
در حال حاضر اپل هم صاحب مولتی تاچ هست، فکر نمیکنم دست کمی از این داشته باشه !
جدا بریم دنبال یه چیزی بگردیم واسه patent کردن!

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #2 : 09 دی 1389، 04:08 ب‌ظ »
عجب مایکروسافت به عقلش نرسیده این یکی رو  ثبت کنه !
لعنت به انحصار!
دراین باره این فیلم رو ببینید
http://patentabsurdity.com/
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین mintman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
« پاسخ #3 : 09 دی 1389، 06:20 ب‌ظ »
بابا اینا مخشون تاب داره جدی :D

آفلاین jackbil

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
« پاسخ #4 : 10 دی 1389، 04:33 ق‌ظ »
بابا اینا مخشون تاب داره جدی :D
چرا؟
اگه اینطوره چرا ما مصرف کننده ایم و اونا تولید کننده
چرا نهایت نو آوری مون ادیت یا شبیه سازی ایده های اوناست
لطفا واقع بین باشید
کاملا برعکس اون چیزیه که شما فرمودید
یه عمر توی کلاس معلم ها دونه به دونه اومدن گفتن که نمیدونم ژاپنی ها و ...  از هر 1000 تا 999 تا شون خرن و یکیشون آدمه و توی ایران از هر 1000 نفر 999 تامون دانشمندیم و یکیمون خره
خداوکیلی همین مونده فردا افغانستان از ما جلو بزنه
اصلا ما ا ن ق ل ا ب مون برای مبارزه با مصرف گرایی بوده
اما چی فرق کرده
هیچی
ببینید به چه حقارتی افتادیم که nvidia هم بمون سرویس نمیده
به نظر من هر چیزی که مال خودته حق داری ثبتش کنی حالا با ارزش یا بی ارزش

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #5 : 10 دی 1389، 10:14 ق‌ظ »
خوب با این اعتقاد شما از این به بعد حق نداری با موس دوبار کلیک کنی تا بری از اون بابا اجازه بگیری.
یا اینکه الان من ادعا میکنم پریدن با یه پا رو من اختراع کردم، میرم دادگاه، شکایت میکنم کسی سابقه ثبتی قدیمیتر براش نداره (یعنی تو هیچ کتابی سندی از گذشتگان چیزی دربارش نیست ) و اونوقت من اونو ثبت میکنم برای خودم! اونوقت یه بچه برای بازی کردنش باید بیاد از من اجازه بگیره!
یه کم به این که گفتم فکر کن، اصلا شوخی نکردم! واقعا اگه در کتابها و آثاری که از گذشتگان مونده (حتی نقاشی، فیلم) چنین چیزی نباشه من میتونم اینو patent کنم برای خودم! که البته این موضوع به خصوص به همین راحتی نیست چون در گذشته بهش اشاره شده!

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 10 دی 1389، 10:38 ق‌ظ »
خوب با این اعتقاد شما از این به بعد حق نداری با موس دوبار کلیک کنی تا بری از اون بابا اجازه بگیری.
یا اینکه الان من ادعا میکنم پریدن با یه پا رو من اختراع کردم، میرم دادگاه، شکایت میکنم کسی سابقه ثبتی قدیمیتر براش نداره (یعنی تو هیچ کتابی سندی از گذشتگان چیزی دربارش نیست ) و اونوقت من اونو ثبت میکنم برای خودم! اونوقت یه بچه برای بازی کردنش باید بیاد از من اجازه بگیره!
یه کم به این که گفتم فکر کن، اصلا شوخی نکردم! واقعا اگه در کتابها و آثاری که از گذشتگان مونده (حتی نقاشی، فیلم) چنین چیزی نباشه من میتونم اینو patent کنم برای خودم! که البته این موضوع به خصوص به همین راحتی نیست چون در گذشته بهش اشاره شده!
+1
می دونی آقا جک  گیرم این حرف شما درست ولی بدیش اینکه هرکی زودتر ثبتکنه اون چیر مال اون می شه نه اونکه کسی اون رو زودتر درست کنه (شما اون فیلمی رو که بالا لینکش رو دادم ببین چیزهای زیادی دستگیرت می شه)
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
« پاسخ #7 : 10 دی 1389، 10:40 ق‌ظ »
خداوکیلی همین مونده فردا افغانستان از ما جلو بزنه
مگه نزده؟ الان افغانستان از خیلی جهات از ما جلوتره

خیر بلکه هر کسی می‌خواست برنامه ای بنویسه که Double-clicking توش باشه باید اجازه بگیره

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 10 دی 1389، 10:49 ق‌ظ »
سلام
نه sunpda ! بستگی داره به اونی که ثبت کرده اون می تونه هر محدودیتی که بخواهد اعمال کنه و قانون هم پشتشه اصلا اگر دقت کرده باشی توی نرم افزا رآزاد اولی آزادی یعنی آزادی صفر(به اینخاطر میگن صفر که خیلیا فکر می کنند که همچین آزادی رو دارندولی ندارند)آزادی در اجرا هست یعنی اینکه شما برنامه رو حق داری هرطوری که بخوای استفاده کنی
ویرایش:مثلا فرض کن ماکروسافت می شه که من از قیافه ی رئیس فلام شرکته خوشم نمی یاد پسمن این اجازه رو به شما نمی دم که از نرم افزا رهای فلان شرکته روی ویندوزتون استفاده کنید
« آخرین ویرایش: 10 دی 1389، 10:52 ق‌ظ توسط سید وحید رضا برهانی »

آفلاین mintman

• Full Member
  • *
« پاسخ #9 : 10 دی 1389، 06:08 ب‌ظ »
هرکی میگه افغانستان جلوتره :D من خودم یه بلیط یکطرفه براش میگیرم بره یه جایی که بهتره(افغانستان)
بعد هم ثبت کردن Double-clicking یه کلاهبرداری تابلویی هست مثل این هست که من برم دور پلیسی رو به اسم خودم ثبت کنم بگم هرکی خواست دور پلیسی بزنه از من اجازه بگیره. ;D

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 10 دی 1389، 07:21 ب‌ظ »

بعد هم ثبت کردن Double-clicking یه کلاهبرداری تابلویی هست مثل این هست که من برم دور پلیسی رو به اسم خودم ثبت کنم بگم هرکی خواست دور پلیسی بزنه از من اجازه بگیره. ;D
سلام
اینم یکی دیگه از بدی های انحصار هست
پ.ن پس فکر کردی که چرا جنبش نرم افزاری آزاد راه افتاد دقیقا به خاطر همین که حق افراد پایمال نشه و افراد بتونن حقشون رو بگیرند

آفلاین jackbil

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
« پاسخ #11 : 11 دی 1389، 04:00 ق‌ظ »
حالا یه مورد دابل کلیک مساله شرعی داره بقیه چیزا که اینجوری نیست
اینکه بگیم افغانستان از ماجلوتره دروغ گفتیم اساسی
ولی شک نکنید که چند سال دیگه بیشتر باهاش فاصله ندارن.چون با اینترنت خشت اول رو  گذاشتن
تقریبا لباس پوشیدنشون مثل ایرانیا شده و این یعنی طالبان داره ضعیف میشه (یه روزی ال سی دی و غیره رو از افغنستان میاریم .ببینید کی گفتم)
ببینید آقا من با ثبت یک درصد هم مشکل ندارم(برای مثال شما اگه یه شعری نوشته باشی که نمیخوای کسی ازت بدزدتش ختما باید ثبتش کنی.فقط قانونش یه جوریه که راه سوع استفاده توش بازه)
اما با انحصار در این وسعت خیلی مشکل دارم(اون یه ذره هم که با غیر انحصاری بودن مشکل دارم اینه که شاید شما عمرت رو گذاشتی تا یه نرم افزار بنویسی و بفروشی بعد یه لینوکسی افراطی توقع داره نرم افزارت رو مفت دانلود کنه)
آدم باید اعتقاد به نرم افزار آزاد داشته باشه تا نرم افزار آزاد تولید کنه
نمیتونیم که روشمون رو به دیگران تحمیل کنیم چون اونوقت میگن ما دیکتاتوریم
البته تاب داشتن Cristiano Sacchi رو نمیشه منکر شد
حرف mintman درست بود
« آخرین ویرایش: 11 دی 1389، 04:04 ق‌ظ توسط jackbil »

آفلاین rezass

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • مرگ بر نژاد پرستی
« پاسخ #12 : 11 دی 1389، 09:25 ق‌ظ »
یعنی الان کسی حق نداره برنامه بنویسه که اگه مثلا روی یه متن دوبار کلیک بشه وارد محیط تغییر اون متن بشه؟

در مورد افغانستان هم اگه از افرادی که رفتن  اونجا یا خود افغان های حتی میلیونر بپرسید(من این کار رو کردم) میبینید که مشکل اونجا اصلا اینترنت نیست و با اینتزنت هم مشکلشون حل نمیشه. کلا توی یه فاز دیگه مشکل دارن.

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
« پاسخ #13 : 11 دی 1389، 10:08 ب‌ظ »
من نمیخواستم بحث افغانستان رو ادامه بدم ، چون اصلا بحث این تاپیک نیست ، اما چون دوستان مطالبی فرمودند ذکر چند نکته رو ضروری میدونم
من نگفتم افغانستان شرایط زندگی بهتری نسبت به ایران داره که بخوام برم افغانستان (گرچه با توجه به کارم چند بار قرار شد مدتی در افغانستان در سازمان های خیریه بین المللی و صلیب سرخ کارکنم که با توجه به برخی شرایط پیش اومده منصرف شدم) من گفتم افغانستان از برخی جهات از ما جلوتره ، توجه کنید که پیشرفت همیشه رابطه مستقیمی با وضعیت زندگی افراد نداره مثلا هند که یک کشور بسیار پیشرفته در خیلی زمینه‌ها از جمله دارو سازی ، صنعت ، ماهواره و بسیاری موارد دیگر است اکثر مردمش درفقر زندگی می‌کنند یا همینطور کشور چین که پیشرفت‌هاش و همچنین فقر مردمش معرف حضور هست.
در مورد افغانستان باید توجه کنید که این کشور تقریبا از لحاظ معادن و ذخایر طبیعی بسیار ضعیف هست (فقط در ایالت بغلان معادن نسبتا خوبی هست) با این حال حکومت افغانستان بسیار خردمندانه عمل میکنه و در زمینه سیاست بین‌الملل و روابط خارجی بسیار از ما جلوتره ، تورم در اونجا کمتره و توجه کنید که در چند سال اخیر ارزش پولش نسبت به دلار افزایش داشته اما واحد پول ایران درحال سقوط بوده ، در زمینه فرودگاه و حمل و نقل هوایی بسیار پیشرفت سریعی داشته در زمینه مخابرات پیشرفت خیره کننده‌ای داشته و ... با عنایت به موارد فوق و پیشرفت روز افزون اونها (و همچنین پسرفت روز افزون ما) عقب ماندن از افغانستان در اینده‌ای نزدیک سرنوشت ماست  >:( :'(

خوب بریم سر بحث اصلی یعنی patent
حق ثبت اختراع اتفاقا در جهت آزادی و عدم سوع استفاده از زحمات و ایده‌های افراد هست ، برای مثال در کشور خودمون هم وزیر و هم یکی از مطرح‌ترین کارگردانان ما بعلت ایده دزدی محاکمه شدند
کسی که برای اولین بار به فکرش رسیده که عملکرد جداگانه ای رو برای دوبل کلیک و کلیک معمولی در نظر بگیریم نسبت به این ایده حقی داره ، البته نتیجه شکایت ایشون منجر به این نخواهد شد که از تمام شرکتهایی که از دوبل کلیک در نرم افزار هاشون استفاده کردند به این فرد غرامت بدند اما این فرد باید برای ایده‌ای که به نوعی خودش تحولی محسوب میشه باید حقوقی داشته باشه
خوب اینکه بگیم patent چیز خوبی نیست و هر چیزی مخصوصا نرم افزار باید آزاد باشه به نظر من اشتباهه ، من خودم طرفدار نرم افزار آزاد هستم اما به هر حال اگر کسی یا شرکتی اگر خواست در ازای زحمت و هزینه‌ای که در قبال تولید نرم افزار متحمل شده دریافت هزینه کند نباید به اون متعرض بشیم و این خود یکی از جلوه های آزادی هست

آفلاین mintman

• Full Member
  • *
« پاسخ #14 : 12 دی 1389، 01:42 ق‌ظ »
من هم بحث افغانستان رو نمی خوام ادامه بدم ولی بیست خط راجع بهش الآن مینویسم ;D نه منصرف شدم نمینویسم چون اصلا دوست ندارم کشورم به قیمت اینترنت پرسرعت یا مخابرات توپ یا هر کوفت و زهره ماری٬ اشغال بشه چون اونوقت من یا تو نوعی ببخشید ها تبدیل میشم به سگ یا حداکثر نوکر کسی که برام اینکارهارو انجام داده.ضمنا از دولت در افغانستان صحبت نمی کنم چون واقعا از خنده روده بر میشم. فکر کن میگه دولت :D دولت تریاک دولت هروئین .دبل کلیکم که اصلا مهم نیست چون من خودم  مشت زدن روی کیس موقعی که فن سی پی یو خراب هست و صدا میده رو اختراع کردم و می خوام  ثبتش کنم صداش کاملا میفته . از همه عزیزان می خوام اول از من اجازه بگیرند بعد مشت مبارک رو بزنن توی سر کیس بدبخت.
شماره حسابم رو هم بعدا اعلام می کنم. :D
« آخرین ویرایش: 12 دی 1389، 01:45 ق‌ظ توسط mintman »