انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل پنجره هنگام maximize  (دفعات بازدید: 1568 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahdi1533

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 266
مشکل پنجره هنگام maximize
« : 26 دی 1389، 11:46 ب‌ظ »
سلام دوستان عزیز.من تو ابونتو با مشکل maximizeرو بزو شودم هرو قت پنجره ها رو کاملا بزرگ می کنم تمام دکمه ها بستن پنجره و بزرگ کردن پنجره و جمع کردن پنجره می پره و اون قسمت کاملا سفید میشه.و حتی از این دستو ر هم استفاده کردم با اینکه پنجرها زیبا میشه بازم و قتی پنجره ها رو بزرگ میشه دمکه ناپدید میشه..ممنون میش راهنامیی کنید؟؟ ](*,)

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
پاسخ به: مشکل پنجره هنگام maximize
« پاسخ #1 : 27 دی 1389، 01:38 ب‌ظ »
نقل قول از دوستمون HITMAN47

درود به همه دوستان.
دوست عزیز مشکلتو من میدونم,
دلیل مشکل پریدن یه برنامه به نام  gtk-window-decorator که  اگر بخواهی این مشکل رفع بشه باید اون برنامه ایی که مشکل ایجاد کرده را درست کنی.
این اسمش باگ نیست,و گرنه دقیقا همین مشکل و تو ویندوز(microsoft) هم داشتم(توی taskmanager در شاخه processes اگر explorer را end process کنی دقیقا همین مشکل پیش میاد,و معادل اون تو اوبونتو میشه سیستم مانیتور شاخه processes که تو اونم شما gtk-window-decorator را ببندی همون مشکل شما پیش میاد)شما احتمالا چند برنامه ریختی که شاید با برنامه های گرافیکتون مچ نیست,یا اینکه به روز رسانی اوبونتو را درست انجام ندادین.
به هر حال هر وقت پرید شما باید باید به دایرکتوری usr/bin بروید و این برنامه ایی که در بالا نوشتم را پیدا کنید و روی آن دوبار کلیک کنید به همین راحتی.

منبع  : http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,10499.15.html