میدونستم چنین جوابی میدید
هیچ غیر ممکنی وجود نداره درسته تعداد کل ویروس های نوشته شده برای لینوکس ۳ رقمی هم نمیشه ولی خوب ویروس برای لینوکس نوشته شده و میشه
حالا من نگفتم انتی ویروس برای لینوکس میخوام من بعضی از انتی ویروس هایی رو دیدم که فقط برای لینوکس نوشته شده اند و به ویروس های ویندوزی کاری ندارند.
این انتی ویروسهایی که میگی رو کجا دیدی؟ لینکی چیزی هست ما هم ببینیم ،
همونطور که گفتم در لینوکس نیازی به آنتی ویروس نیستو این بخاطر دلایل زیر است
۱- امنیت بالای هسته یونیکس که لینوکس بر اساس اون نوشته شده
۲-نیاز به پسورد روت برای دسترسی به فایلهای سیستمی (لینوکس هم مثل ویندوز نیست که بشه گذاشتن پسورد برای ADMINISTRATOR رو بیخیال شد)
۳-توزیع های متعدد فراوان در دنیای لینوکس که اگر ویروسی رو برای یک توزیع بنویسند فقط روی همون توزیع میتونه اجرا بشه نه توزیع های دیگه
۴-با اومدن ورژن جدید هر توزیع پکیج های ورژن قبلی نصب نمیشوند و نیاز به دانلود از مخازن مربوط به ورژن جدید است ، پس اگر ویروسی مثلا برای اوبونتو ۱۰.۰۴ نوشته بشه به احتمال زیاد رو ۱۰.۱۰ اجرا نمیشه(در حالی که هنوز هم میشه با برخی ویروس های زمان داس حال ویندوز ۷ رو گرفت)
۵-کاربرهای کمتر لینوکس که انگیزه هکرها رو برای نوشتن ویروس برای لینوکس کم می کنه (البته خیلی از افراد ناآگاه این رو تنها دلیل نبودن ویروس برای لینوکس میدونند)
آنتیویروسهایی هم که برای لینوکس هستند بیشتر برای شناسایی ویروس های ویندوزی است و اون هم به دو دلیل ، یکی بخاطر پاکسازی پارتیشنهای ویندوزی در مواقعی که ویندوز بالا نمییاد وو دیگری بخاطر نرم افزار واین در لینوکس که میتونه موجب گسترش ویروس بشه (البته ویروس تاثیری روی سیستم شما نخواهد گذاشت اما ممکنه توسط واین کپی های زیادی ازش تهیه بشه و بعد که رفتید ویندوز سیستمتون آلوده بشه)
و البته احتمالا این آنتی ویروسها اون چند تا ویروس لینوکسی رو هم اگر یافت شدند شناسایی میکنند