انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: استفاده از یک لینوکس بر روی چند کامپیوتر  (دفعات بازدید: 1814 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین robocap

• Full Member
  • *
  • ارسال: 168
استفاده از یک لینوکس بر روی چند کامپیوتر
« : 15 فروردین 1390، 12:08 ب‌ظ »
با سلام

من یک هارد اکسترنال دارم.

حالا روش لینوکس رو نصب کردم.می خوام هارد رو رو هر سیستمی که می زنم راحت بالا بیاد و کار کنم.

اما رو سیستم دومی بالا نمیاد اصلا.

منdpkg-configure xserver-xorg هم زدم.
اما نشد

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
پاسخ به: استفاده از یک لینوکس بر روی چند کامپیوتر
« پاسخ #1 : 15 فروردین 1390، 01:50 ب‌ظ »
فایل سیستمت چیه؟
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین robocap

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 15 فروردین 1390، 05:46 ب‌ظ »
سلام

ext4

البته این رو هم بگم من از ubuntu natty beta می خوام استفاده کنم

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 15 فروردین 1390، 10:06 ب‌ظ »
ویندوز غیر از ntfs و fat فایل سیستم دیگه ای نمی شناسه :( بهتر سیتم عامل لینوکس رو تو پارتیشن ext4 بریزی و چند تا پارتیشن دیگه درست کنی با فیال سیستم ntfs و یا اینکه کلا سیستمتو رو ntfs نصب کنی.
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.

آفلاین robocap

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 18 فروردین 1390، 05:52 ب‌ظ »
مگه من حرفی از ویندوز زدم؟من اصلا ویندوز کار نمی کنم.

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 18 فروردین 1390، 06:22 ب‌ظ »
مگه من حرفی از ویندوز زدم؟من اصلا ویندوز کار نمی کنم.

خیال کردم سیستم دومتو ویندوزه. رو لینوکیس نباید مشکلی وجود داشت باشه که!

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #6 : 18 فروردین 1390، 06:27 ب‌ظ »
من فکر کردم شما میخوای یه چیزی تو مایه های نت بوت داشته باشی!!موضوعت رو یه جوری انتخاب کردی.بگذریم.
ببین جدا از قضیه سخت افزاری که من نمیدونم اصلا این کار شدنی هست یانه چون شما اوبونتو رو رو هاردت با کانفیگ همون کامپیوتر اول نصب کردی و نه کامپیوترهای 2-3و...!بر فرض امکان شما باید بوت لودرت تنظیم شه که اصلا اون توزیع که رو هاردت هست رو بشناسه و بیاره بالا.الان بوت لودر کامپیوتر دوم که نمویدونه رو هارد شماos هست که بیارتش بالا!لذا بازم میگم برفرض شدن پیش به سوی تعمیر گراب کامپیوترهای 2و3و....
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #7 : 18 فروردین 1390، 08:00 ب‌ظ »
رایانه شماره 1 همسان رایانه شماره 2 است ؟ اگر خیر این کار ناشدنیست . راه اندازهای  ( درایور ) رایانه شماره 1 را بر روی اوبونتو نصبیده اید میخواهید بر روی هر رایانه ای به درستی کار دهد ؟ ( بویژه کارت گرافیک )
بیازمایید روش زیر را :
اوبونتو را بر روی رایانه نخست بنصبید (‌ همین هارد بیرونی که میفرمایید )‌. پس از نصب هیچ راه اندازی را منصبید . اگر خود اوبونتو هم سخت افزاری را شناخته و راهش انداخته ( system ->administration -> hardware driver ) ناکارش کنید . سپس یک گراب بر روی این هارد دیسک بنصبید .
به روش بالا اوبونتو به احتمال فراوان بر روی رایانه شماره 2 هم به خوبی کار خواهد داد  
نکته : پیش از آغاز به نصب اوبونتو دیگر هارد دیسک ها را از رایانه جدا یفرمایید ( اندر بایوس از بارشدنشان پیشگیری کنید )‌
« آخرین ویرایش: 18 فروردین 1390، 08:18 ب‌ظ توسط doomhammer65ir »

آفلاین robocap

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 18 فروردین 1390، 09:59 ب‌ظ »
سلام عزیزان.

من هنگام نصب اوبونتو ، گراب رو رو هارد اکسترنال ست کردم و از نظر گراب مشکلی ندارم.خیلی راحت و زود بالا میاد.

اما مشکل سخت افزاری هست.من خوندم که مشکلی نباید باشه در سخت افزار.به هر حال من منتظر می مونم تا نسخه الی ناتی بیاد و نصب کنمش.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #9 : 19 فروردین 1390، 06:57 ق‌ظ »
بله نباید مشکلی پیش بیاد من خودم آرچ رو که از اوبنتو خیلی سخت تر سخت افزار هار و می شناسه تست کردم درواقع هارد دوستام رو می گیرم وبا کامپیوتر خودم نصب می کنم بعد هارد رو بهش تحویل می دم و روی کامپیوتر اون هم به خوبی کار میکنه
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #10 : 19 فروردین 1390، 06:51 ب‌ظ »
یعنی گنو/لینوکس نصب شده هم به سخت افزار حساس نیست ؟

آفلاین far2055

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #11 : 19 فروردین 1390، 09:45 ب‌ظ »
من از نسخه 10.04 استفاده مي كنم و همونطور كه مورد نظر شماست بر روي يك هارد خارجي يو-اس-بي نصب كردم تا بتونم دسكتاپ خودم رو هميشه همراه داشته باشم. اين كار كاملا شدني هست و تا بحال روي 17 سيستم مختلف با سخت افزار هاي مختلف تست كردم و مشكلي نداشتم(البته من روي اينتل فقط تست كردم و به پردازنده اي-ام-دي متصل نكردم). تا اونجا كه يادم مياد يك دانشگاه(خارجي) يك راهنماي نصب نوشته بود(در واقع راهنماي نصب معمولي بود نه چيز خاصي) و اون ها هم تاييد كرده بودن كه با اين كه اين روش رسما تاييد نشده اما كار مي كنه.
سخت افزارهاي اصلي رو هميشه مي شناسه ولي كارت گرافيكي رو بايد روي هر سيستم نصب كنيد. تابحال مشكل خاصي نديدم فقط گاهي زمان بوت شدن بسيار طولاني ميشه(در حدود 5-6 دقيقه) و اين مشكل فقط روي سيستم هاي خاص اتفاق مي افته.
در ضمن اين موضوع قبلا بحث شده و اگر بگرديد شايد اطلاعات خوبي پيدا كنيد.
موفق باشيد.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #12 : 20 فروردین 1390، 11:03 ق‌ظ »
بله نباید مشکلی پیش بیاد من خودم آرچ رو که از اوبنتو خیلی سخت تر سخت افزار هار و می شناسه تست کردم درواقع هارد دوستام رو می گیرم وبا کامپیوتر خودم نصب می کنم بعد هارد رو بهش تحویل می دم و روی کامپیوتر اون هم به خوبی کار میکنه
سلام سید.
اونوقت گراب رو چیکار میکنن.اونا که فقط ویندوز دارن درسته؟
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #13 : 20 فروردین 1390، 12:09 ب‌ظ »
سلام
نه !شاید اول داشته باشند ولی با یک دستور کوچیک ویندوز وهمه ی متعلقاتش رو به نا کجا آباد می فرستم! وهمه ی این افراد می دونند من چیکار می کنم گراب رو هم روی هارد خودشون نصب می کنم که خب فقط کافیه که هارد رو به هر کامپیوتری که وصل کنید بوت می شه
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره