انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در اوبونتو 11.4  (دفعات بازدید: 1953 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hossein.vejdani

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
مشکل در اوبونتو 11.4
« : 22 اردیبهشت 1390، 05:58 ب‌ظ »
سلام
من هم اوبونتو 11.4 نسخه 64 بیتی و هم نسخه 32 بیتی رو روی لپ تاپم نصب کردم
اما یه مشکل اساسی و فوق العاده اعصاب خورد کن داشتم...این مشکل در هر دو نسخه بود... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
وقتی با موزیلا یا کروم صفحات اینترنت رو باز میکنم بعد از یه مدت کوتاه مثلا 15 دقیقه سی پی یو لپ تاپ به شدت مشغول میشه و تا 80 درصد فعالیت میکنه و باعث میشه لپ تاپ داغ کنه و فن شروع کنه با تمام توانش کار کنه ](*,)
اصلا دیگه از اوبونتو دارم زده میشم...هر نسخش یه بامبولی سرم در میاره ](*,)
لطفا یکی منو راهنمایی کنه...

آفلاین -

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
پاسخ به: مشکل در اوبونتو 11.4
« پاسخ #1 : 22 اردیبهشت 1390، 07:29 ب‌ظ »
متاسفانه اکثر توزیع ها با لپتاپ مشکل دارن، و نمی دونم چرا بجای اضافه کردن برنامه و تغییر شکلش که از نظر بعضی ها باعث جذاب بودن و ناشناخته بودن هست، باگ ها رو در یه نسخه برطرف نمی کنن. به نظر بیشتر از هرچیز به عوض کردن نام و نسخه علاقه دارن! به نظر من بهتره وقتی سیستم با یک نسخه خوب کار میکنه، تغییرش ندید، حداقل تا دو سال و بجای عوض کردن سعی کنید تا حدی که میتونید اشکالات رو برطرف کنید، اصل لینوکس هست و برنامه ها هم معمولا با دو سه نسخه قدیمیتر هماهنگ میشن، البته نظر شخصیم هست.
سیستم من core i7 هست پردازندش، الان چک کردم می بینم بدون دلیل فایرفاکس روی 24, 32 درصد داره کار میکنه. چه میشه کرد. من از اوبونتو ۱۰.۰۴ و ۶۴ بیت استفاده میکنم، بد نیست، خوب هم نیست، فقط همین.
من ترجیح میدم وقتم رو برای یادگیری اینترفیس نذارم.
« آخرین ویرایش: 22 اردیبهشت 1390، 07:33 ب‌ظ توسط جلال »

آفلاین hossein.vejdani

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
« پاسخ #2 : 22 اردیبهشت 1390، 07:50 ب‌ظ »
متاسفانه اکثر توزیع ها با لپتاپ مشکل دارن، و نمی دونم چرا بجای اضافه کردن برنامه و تغییر شکلش که از نظر بعضی ها باعث جذاب بودن و ناشناخته بودن هست، باگ ها رو در یه نسخه برطرف نمی کنن. به نظر بیشتر از هرچیز به عوض کردن نام و نسخه علاقه دارن! به نظر من بهتره وقتی سیستم با یک نسخه خوب کار میکنه، تغییرش ندید، حداقل تا دو سال و بجای عوض کردن سعی کنید تا حدی که میتونید اشکالات رو برطرف کنید، اصل لینوکس هست و برنامه ها هم معمولا با دو سه نسخه قدیمیتر هماهنگ میشن، البته نظر شخصیم هست.
خوب گفتی به خدا
من هم دیگه پشت دستمو داغ میذارم تا وقتی یه نسخه تازه اومد نصبش نکنم
ولی باید یه راه حلی باشه...نمیشه که نشه آخه ](*,)

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
« پاسخ #3 : 23 اردیبهشت 1390، 09:42 ب‌ظ »
این مشکل وقتی صفه های دارای فلشو باز میکنسن پیش میاد یا صفه های معمولی مثل همین سایت رو هم که باز میکنین این مشکل پیش میاد ؟

آفلاین -

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
« پاسخ #4 : 24 اردیبهشت 1390، 03:16 ق‌ظ »
@alieblice، در اینجا ادامه داده شد http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,16966.msg134526.html

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #5 : 24 اردیبهشت 1390، 08:31 ق‌ظ »
این مشکل تو مک و ویندوز و حتی آندروید هست که flash از cpu زیاد استفاده می کنه و سیستم هنگ می کنه. مشکل از اوبونتو نیست.

در ضمن

نقل‌قول
وقتی با موزیلا یا کروم صفحات اینترنت رو باز میکنم بعد از یه مدت کوتاه مثلا 15 دقیقه سی پی یو لپ تاپ به شدت مشغول میشه و تا 80 درصد فعالیت میکنه و باعث میشه لپ تاپ داغ کنه و فن شروع کنه با تمام توانش کار کنه

در ضمن داغ شدن فن یا cpu مستقیم مربوط به خود  cpu و توان آن و فن است نه سیستم عامل.
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،