باید صبرکنم ببینم suse 11.4 چه جوریه ولی میدونم مثل اوبونتو ساده نیست.
از فدورا هم زیاد خوشم نمیاد هر چند از طریق فدورا با لینوکس آشنا شدم.
الان میخوام از دبیان استفاده کنم
یه کم درباره اش توضیح بدید:
آخرین نسخه اش کی اومده و نسخه جدید کی میاد؟
چرا گفتید برای کابران حرفه ای؟
چه دکستاب هایی داره چه جوری میتونم دانلود کنم؟
با تشکر
برای مطالعه در مورد دبیان Squeeze که چند وقت پیش منتشر شد به لینکی که eMan عزیز گذاشتن مراجعه کنید.
چیزی که خیلی از کاربرها بدون توجه به آن از کنارش می گذرند فلسفه بوجود آمدن سیستم های عامل می باشد! مثلا چرا فدورا بوجود آمد ؟ برای چه کاری توسعه یافت ؟ اوبونتو چرا فراگیر شد ؟ و ...
آیا تا به حال از خود پرسیدید چرا هکرها Backtrack را انتخاب می کنند ؟
چرا گفته می شود آرچ برای همه کس مناسب نیست و به یک کاربر ناشی استفاده از آن توصیه نمی شود ؟
قطعا جواب این سوال که چرا یک توزیع به دسته از کاربرها توصیه میشود و به دسته ای دیگر توصیه نمی شود در این موارد نهفته است :
1- سطح علمی کاربر : سطح علمی کاربر در چه حدی قرار دارد ؟ آیا متخصص رایانه است ؟ آیا زبان انگلیسی خوبی دارد تا از طریق رفرنس های اصلی بتوانید نسبت به رفع مشکلات خود اقدام کند ....
2- مورد استفاده از لینوکس : می خواهد از لینوکس برای چه کاری استفاده کند ؟ سرور ؟ رایانه شخصی ؟ آیا به نظر شما عقلانیست که از ابونتو سرور برای یک رایانه شخصی استفاده کرد ؟!!! آیا اگر بخواهیم یک سرور راه اندازی کنید دبیان عملکرد بهتری دارد یا اوبونتو سرور (!!!)
3- ویژگی های توزیع : توزیعی که مد نظر است چه ویژگی هایی دارد ؟ آیا از واسط کاربری قوی برخوردار است ؟ از سخت افزارهای موجود بخوبی پشتیبانی می کند ؟ و ...