انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب KDE بر روی ubuntu  (دفعات بازدید: 2423 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پسر مریخی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
نصب KDE بر روی ubuntu
« : 05 شهریور 1386، 08:45 ب‌ظ »
من می‌خوام KDE رو همزمان با GNOME روی سیستمم داشته باشم. سوالم اینه که آیا می‌شه سی دی Kubuntu رو به عنوان یه مخزن به Synaptic اضافه کرد و از اونجا KDE رو به عنوان یه نرم افزار خارجی از روی سی دی نصب کرد؟

البته من فکر کنم می‌شه ولی با این که سی دی Kubuntu رو به عنوان مخزن اضافه می‌کنم و Refresh هم می‌کنم بازم موقعی که می‌زنم KDE نصب بشه میخواد از اینترنت دانلودش کنه و به سی دی توجهی نمیکنه.

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
پاسخ به: نصب KDE بر روی ubuntu
« پاسخ #1 : 05 شهریور 1386، 08:52 ب‌ظ »
اگر cd کوبونتو شما alternate باشه میتونید به عنوان مخزن به سیستم خود اضافه کنید. (alternate نسخه‌ای هست که live نیست)
هر چند اگر cd الترنیت هم داشته باشید باز بعضی از بسته ها را که نسخه جدید‌تری دارند از اینترنت می‌گیرد.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #2 : 05 شهریور 1386، 09:15 ب‌ظ »
سلام،
جناب sorena درست می‌فرمان. شاید دلیل دیگرش هم این باشه که بعضی از بسته‌هایی که برای KDE می‌خواد نصب کنه، توی CDی Kubuntu نباشن (ولی کاملاً مطمئن نیستم).
برای این کار می‌تونین موقتا مخازن اینترنتی رو از کار بندازین، refresh کنین و نصب کنین.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین پسر مریخی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
« پاسخ #3 : 05 شهریور 1386، 09:19 ب‌ظ »
نه همین طوره که sorena میگه. این کار رو قبلا امتحان کردم جواب نداد. نمی‌دونم دقیقا بین سی دی live و alternate چه فرقی هست ولی تا اینجایی که من متوجه شدم و می‌بینم پکیج‌ها به طور جداگونه توی سی دی live وجود ندارن. همه‌شون یه جا توی یه فایل هستن که گویا ایمیج فایل‌سیستم مجازی لایو هستش. (cdrom/casper/filesystem.squashfs). احتمال می‌دم توی سی دی alternate بسته‌ها به صورت تک تک باشن. درسته؟

آفلاین arman_o71

• Full Member
  • *
  • ارسال: 183
« پاسخ #4 : 05 شهریور 1386، 09:52 ب‌ظ »
CD آلتر مثل توزیع‌های معمولی دیگه پکیج‌ها رو جدا جدا داره
One of the main causes of the fall of the Roman Empire was that, lacking zero, they had no way to indicate successful termination of their C programs.

Robert Firth