انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو را نصب کردی بعد ‍پاکش کردی و می خواهی دوباره نصبش کنی باگی ظاهر میشود  (دفعات بازدید: 1836 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین raminzly

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
سلام
مشکل رایج در اوبونتو:
وقتی اوبونتو  و یا مینت را در ویندوز نصب کردیم بنا به هر دلیلی بخواهیم پاکش کنیم و دوباره نصب کنیم در نیمه های راه خطای اجازه داده نمی شود (permision denied) ظاهر می شود. بعد  می گوید که در c/user/name/local/temp/log حالا ترتیب این عبارت ها را نمی دانم چون در کامپیوتر دوستم اتفاق افتاده مشکلی پیش آمده است  و از ادامه نصب باز می ماند .به نظرم وقتی یکبار اوبونتو  ویا مینت را نصب می کنیم در پوشه موقت (temp) آنجا فایلی ثبت می شود که بعد از پاک شدن اوبونتو آن فایل پاک نمی شود.
سوال؟
کامپیوتر دوستم ویندوز سون است. من چطوری می توانم وارد آدرسی که در خطا داده وارد شوم ؟و چگونه می توانم مشکل را حل کنم؟
در فووروم انگلیسی رفتم چیزی نفهمیدم یکی در آنجا گفته: بایستی اول فایل های پنهان را آشکار کنی بعدش رو نفهمیدم
لطفا دریابید مرا :)
با مهر
رامین
« آخرین ویرایش: 07 اسفند 1389، 12:19 ب‌ظ توسط raminzly »

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
برای پاک کردن درون پوشه تمپ ویندوز در ران بزن :
%temp%بعد همه چیز رو شیفت و دیلیت کن . اگر هم دیدی اروری بابت پاک کردن داد به تکست منیجر بروید و فایل اجرایی که یک فایل آن در تمپ است را End Process کنید . اگر هم بازم نشد به احتمال ویندوزتان خراب و یا ویروسی است .

آفلاین nodet07

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 89
دوست عزیز
میشه لینک منبع انگلیسی رو بزاری؟؟ شایدمن ویا دوستان بتونیمازین منبع جواب بدیم!
یادشون رفته اون شاه که به 100 مهره نمی باخت               

تاجو از سرش تو میدون ، لشگر پیاده انداخت !!

آفلاین raminzly

• Newbie
  • *
سلام دوستان خوبم:
در انجمن انگلیسی لینوکس در مورد حالتی توضیح می دهد که ویندوز اکس پی است . و من خیلی گوگلا کردم به زحمت پیداش کردم الان هر چی سعی می کنم پیداش نمی کنم. به هر حال من لینک سایت دیگه رو اینجا می گذارم. از طرف دیگر بسیاری از خطا ها آدرس شان ممکن است به این پوشه ختم شود فقط  آخرش یعنی شماره خطا مهم است که نوع ایراد را مشخص می کند
C:\Users\Username\AppData\Local\Temp\wubi-9.10ubuntu1-rev160.log
حالا من دقیقا یادم نمی یاد شماره آخر یعنی ۱۶۰ همین بوده؟ یا نبوده؟ این آدرس را (( C:\Users\Username\AppData\Local\Temp\wubi-9.10ubuntu1-rev160.log )) از سایت زیر آوردم:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1372375
http://www.uluga.ubuntuforums.org/showthread.php?p=10436251
و مشکلش ظاهرا با من کمی فرق داره ولی فکر کنم ایشان یکبار نصب کرده اند و خوب نشده است پاکش کرده اند و دوباره نصب کرده اند.
به هر حال از همه دوستان که من کمک کرده اند صمیمانه سپاس گزارم
با مهر
رامین
« آخرین ویرایش: 08 اسفند 1389، 11:40 ق‌ظ توسط raminzly »

آفلاین raminzly

• Newbie
  • *
با تشکر از دوستان مشکلم حل شد. پوشه موقت در ویندوز سون پنهان بود بعد از آشکار کردن براحتی به آدرس مورد نظر رفته و فایل ثبت شده را پاک کردم سپس لینوکس به خوبی نصب شد. از همه دوستان که در این مورد به من کمک کردند سپاس گزارم
با مهر
رامین