انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: گرما در هنگام کار با لپ تاپ  (دفعات بازدید: 1335 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین varooneh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
گرما در هنگام کار با لپ تاپ
« : 22 اسفند 1389، 10:13 ق‌ظ »
اساتید معظم اوبونتو سلام و خسته نباشید . من تازه به جمع اوبونتو ایی ها پیوستم . سوالی که برام پیش اومده این هست که بعد از نصب اوبونتو ۶۴ بیتی لپ تاپ گرمای زیادی تولید می کنه و فن رو دور بالا در حال گردش هست . می خوام بدونم کسی می تونه در این زمینه کمکم کنه . زمانی که با مرحوم مغفور ویندوز کار می کردم دمای سیستم طبیعی بود . اما الان همچین مشکلی باهاش دارم . ممنون میشم کمکم کنید .

آفلاین vahdani_d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
پاسخ به: گرما در هنگام کار با لپ تاپ
« پاسخ #1 : 24 اسفند 1389، 05:36 ب‌ظ »
سلام این به نظر من یکی از مشکلهای بزرگ ابونتو هست البته فکر میکنم از موزیلات باشه اما با دستور زیر میتونی ببینی چی داره زیادی کار میکشه که باعث میشه سیستمت زیرش بزاد ...

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 511
  • ایران - مازندران - قائمشهر
« پاسخ #2 : 25 اسفند 1389، 08:58 ب‌ظ »
سلام این به نظر من یکی از مشکلهای بزرگ ابونتو هست البته فکر میکنم از موزیلات باشه اما با دستور زیر میتونی ببینی چی داره زیادی کار میکشه که باعث میشه سیستمت زیرش بزاد ...

میشه یه کم توضیح بدی پس چرا من این مشکل رو ندارم؟
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود   ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #3 : 27 اسفند 1389، 11:18 ق‌ظ »
اساتید معظم اوبونتو سلام و خسته نباشید . من تازه به جمع اوبونتو ایی ها پیوستم . سوالی که برام پیش اومده این هست که بعد از نصب اوبونتو ۶۴ بیتی لپ تاپ گرمای زیادی تولید می کنه و فن رو دور بالا در حال گردش هست . می خوام بدونم کسی می تونه در این زمینه کمکم کنه . زمانی که با مرحوم مغفور ویندوز کار می کردم دمای سیستم طبیعی بود . اما الان همچین مشکلی باهاش دارم . ممنون میشم کمکم کنید .
درست همان گونه که دوستمان هم گفتند این مشکل گهگاه در اوبونتو دیده می شود که دلیل آن برخی از نرم افزارها هستند. حتما دستور top را در ترمینال اجرا کنید و ببینید کدام برنامه ها در حال کار کشیدن بیش از حد از cpu هستند و پیش از انجام هر کار دیگری نام آن ها را در اینجا بنویسید تا بتوانیم مشکل سیستم شما را برطرف کنیم.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم