انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ایجاد سی‌دی نصب با مخازن جدید!  (دفعات بازدید: 2253 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سروش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
ایجاد سی‌دی نصب با مخازن جدید!
« : 05 اسفند 1389، 02:44 ق‌ظ »
سلام

شاید این خیلی فانتزی باشه، اما فکر کنم میشه همچین کاری کرد.

یعنی این که بیایم پکیج‌هایی رو که دانلود کردیم به نحوی جایگزین پکیج‌های توی سی‌دی نصب بکنیم. تا جایی که من اطلاع دارم، موقع نصب پکیج‌ها به صورت عادی نصب میشن (درست مثل موقعی که بعد از نصب پکیجی رو با apt می‌زنیم.) و مخزن روی سی‌دی هم توی دایرکتوری pool هست (نیست؟). همه چیزش شبیه یک مخزن معمولی هست جز این که ظاهراً محتویات این پوشه بر حسب حروف الفبا توی دایرکتوری‌هایی به نام حروف مرتب شده. نمی‌دونم dpkg یه همچین آپشنی برای مرتب کردن داره یا نه؟

پس باید بشه یه همچین کاری کرد دیگه.  8) \\:D/

فکرشو بکنین، موقع نصب اوبونتو eclipse با همهٔ مختویات قبلی، jdk ها و jreهای لازم، KDEی آخرین نسخه ، QtSDK، digikam ، gcc و تمام برنامه‌هایی که نصب کرده بودید، به طور خودکار نصب میشه  \\:D/ و وقتی برنامه‌ها رو به‌روز کردید، تنها کاری که می‌کنید اینه که مخزن جدید رو ایجاد می‌کنید و جایگزین مخزن قدیمی توی iso می‌کنید.

(آخه من حوصله ندارم بعد از نصب اوبونتو هزارتا پکیج رو از روی دی‌وی‌دی برای بیست نفر نصب کنم ](*,))
« آخرین ویرایش: 05 اسفند 1389، 02:47 ق‌ظ توسط سروش »

آفلاین nodet07

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 89
پاسخ به: ایجاد سی‌دی نصب با مخازن جدید!
« پاسخ #1 : 10 اسفند 1389، 01:01 ق‌ظ »
این کار که قطعا شدنیه و من خودم دیدم که شده. در نسخه روبونتو که از تغییر اوبونتو 10.04 به وجود اومده،نرم افزارهای برنامه نویسی ،سرور های 2و3بعدی نصب میشود و بازی های اوبونتو هم پاک میشود!! پس شدنیه
یادشون رفته اون شاه که به 100 مهره نمی باخت               

تاجو از سرش تو میدون ، لشگر پیاده انداخت !!

آفلاین سروش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
« پاسخ #2 : 19 اسفند 1389، 08:29 ب‌ظ »
کسی نمیخواد چیزی بگه؟ لااقل بگید نمیشه خیالمو راحت کنید دیگه!

آفلاین sisyphus

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 76
« پاسخ #3 : 20 اسفند 1389، 05:59 ق‌ظ »
بله، می‌شه. دنبال remastering بگرد. این راهنما هم شاید کافی باشه برات.
https://help.ubuntu.com/community/LiveCDCustomization

آفلاین شاهوردی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 86
    • وبلاگ شخصی مصطفی شاهوردی
« پاسخ #4 : 23 اسفند 1389، 02:37 ق‌ظ »
شدنش که می شه !
ولی راه حل جالبی به نظر نمی رسه؛ البته این رو در مقایسه با راه حلی که یکی از دوستان در اختیار من قرار داد عرض می کنم
sudo apt-get install aptoncdبا استفاده از برنامه ی بالا تقریبا شما می تونید به هدفتون برسید؛ ولی با این برتری که آبدیت کردن خیلی استاندارد تر صورت می گیره؛ چرا که برنامه های ضروری روی یک سی دی جداگانه از سی دی اصلی ذخیره می شن؛ هر چند که نصب کردنشون کار جیم ثانیه خواهد بود!
شاید چیزی که شما دنبالش باشی برنامه ی clonezilla باشه؛ که با اون همه ی نصب هاتو انجام می دی و بعد از کل درایو مورد نظر \شتیبان می گیری؛‌ چرا که کار کردن با این نرم افزار های این چنینی خیلی راحته؛‌
اما اگه شما دنبال تغییر دادن بسته های اصلی سی دی هستی باید بگم که این کار رو خیلی راحت با برنامه های تغییر دادن فایل iso می شه انجام داد؛ و فقط کافی بسته ها رو به صورت صحیح بریزی روی فایل iso اما فیال index رو هم باید تغییر بدی ؛‌ برای تغییر دادن sign سیدی هم باید از gpg که توی خود اوبونتو هست استفاده کرد.