انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: معرفی یک بازی استراتژیک و معمایی  (دفعات بازدید: 2909 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
معرفی یک بازی استراتژیک و معمایی
« : 02 خرداد 1390، 04:58 ب‌ظ »
0. A.D. با اسم عجیبش، بازی قابل قبولی است. این بازی نسخه آلفا 5 بوده اما خوش دست روان و زیباست.

کاراکتر های زیبایی در آن طراحی شده اند و استفاده از گزینه ها و پیش رفتن در آن بسیار راحت است.

من این بازی رو دیروز ساعت 10 نصب کردم و تا ساعت 11 من رو به خودش مشغول کرد.

این بازی استراتژیک قابلیت بازی آنلاین و چند نفررو داره. محیط برنامه یک محیط تقریبا کوچک است اما همه چیز در آن به خوبی نوشته شده است.

شهر ها مزرعه ها سرباز ها و... نکته ی دیگری که برایم جالب بود این بود که در این بازی زن ها و مردها به صورتی متفاوت طراحی شده اند.

در این بازی زن ها فقط می توانند کشاورزی و مزرعه داری و یا در بهترین حالت به معدن بروند. اما مردها می توانند همه چیز بسازند در مزرعه کار کنند و حتی از خود دفاع کنند.

در تغییراتی که در این بازی اعمال می شود معمولا صدا و کیفیت تصاویر بهبود می یابند.

نصب:

sudo add-apt-repository ppa:wfg/0ad
    sudo apt-get update sudo apt-get install 0ad

Amnesia

این بازی بهترین بازیی هست که فکر کنم  تو لینوکس بازی کرده باشم. صداهای واقعا ترسناک و جلو های ویژه عالی هستند. داستان خلاقانه و گیم پلی خارق العاده.

در این بازی شما صندلی را بر می دارید بر زمین می زنید کتاب ها را بر هم می ریزید . در ها را باز می کنید می بندید نیمه باز می گزارید.
 کشوا را باز می کنید و ... .
مواد شیمیایی را با هم ترکیب می کنید فرمولی بدست می آورید از جای مخوفی فرار می کنید و ....

داستان این بازی مربوط به فردی است که در کلیسایی گیر افتاده و ماجراایی در آن کلیسای سرد و مخوف برایش رخ می دهد نام او دانیل است و باید در خطرات

او را یاری کنید. به چند زبان زند دنیا ارائه شده و برای اجرا به گرافیک نسبتا قابل قبولی نیاز داره.
 رو ی opengl 3 و 4 اجرا می شه. اگر هم کتابخانه ای را برای نصب خواست می تونید دستی نصب کنید یا تو فولدرش کپی کنید. برای من یک کتابخانه بود که سرچ کردم و در پوشه ی مربوط به library ها کپی کردم.

پولیه و باید بخریدش. البته نسخه دمو هم داره که زیر 200 مگابایت حجم داره و رایگانه.

« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1390، 05:08 ب‌ظ توسط finaprp »
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،