ویندوز سون واقعا عالیه...حتی لینوس توروالدز(سازندهی هستهی لینوکس)هم تحسینش کرده
به قول ویکیپدیا نیاز مند منبع!
به ندرت کرش میکنه و واقعا امن و پایداره
هم کرش می کنه هم بعد یه مدت کند می شه هم پایدار نیست و از چیزی که اول بوده کلی تفاوت می کنه بعد یه مدت استفاده کردن.
حالا این دوستمون میفرمایند که لینوکس کرش نمیکنه...دوستان اون هستهی لینوکسه که کرش نمیکنه!Desktop Environmentهاش تا دلتون بخواد کرش میکنن یا باگهای زاقارت دارن
باگ ذاغارت در علم کامپیوتر یعنی چی؟ دوما هسته لینوکی کرش داره ابزار گنو هم کرش دارند کلا هیچ سیستمی بی کرش قهطی و بنبست و غیره وجود نداره ولی لینوکس کمترین باگ رو داره مخصوا گنوم کا دی ای هم بد نیست چون بلد نیستم که نمی شه بگم بده که. شاید کامپیز تو بعضی کامپیوتر های قدیمی کمی مشکل ایجاد کنه.
زیر ظاهر زیبای kde یک انبار کرش خوابیده
این دیگه از اون حرف ها بود ا با استناد بگو چه موقعی چه کرشی چه جوری؟!
توزیعهای چاکرا و اپن سوزی بهترین سازگاریو با kde دارن اما بعضی وقتا وسط کار xserver ریستارت میشه و کاراتون دود میشه میره هوا!
اینم شاید از جای دیگس من که ندیدم!
البته این اتفاق بیشتر در صورتی میافته که بخواید جلوههای ویژهی گرافیکی که رو سیستم لینوکسدار دوستتون دیدید و کف کردید(قبول دارم که جلوههای گرافیکی kwin واقعا زیبان...بهویژه با افکت fall apart خیلی حال میکنم)رو بخواید فعال کنید
حتی اگه این کارم نکنید،باز موارد زیادی هستن برای crash
کف کردم و غیره که نشد دلیل لینوکس با استفاده از اپن جی ال و لفکتای رایج زیباست که بعضی اشون تو نسخه ای آلفان و یا بتان و مشکلاتی دارند.
امتحان کردن kde روی سایر توزیعها...شوخی نکنید!
حتی رو بی اس دی خیلی خوب کار می کنه حتی شما ویندوز عزیز!
اوبونتو رو نصب میکنید،اما میبینید که وقتی shut-down میکنیدش log-out میکنه!
لابد وقتی آنگ پخش می کنید فیلم پخش می کنه یا وقتی میرید اینترنت اینترنت اکسپلورر نداره! دی:
یا اینکه کیبرد فارسیش یکی-درمیون فارسی و انگلیسی تایپ میکنه
این تو بعضی از سیستم ها بود با یه آپدیت حل شد.
معمولا هر وقت میخوان بگن ببینید جامعهی متنباز چقدر کارش درسته میگن ببینید آپاچی چه شاهکاری کرده و IIS رو از دور خارج کرده...و بعدش نتیجه میگرن که همهی نرمافزارهای متن-باز همینجورین.
آپاچی فقط شاهکار نکرده vlc firefox و .... شاهکار کردن!
من به عنوان یه کاربر معمولی نیازی به آپاچی رو سیستمم ندارم...میخوام یه سری برنامهی کاربردی ساده و پایدار داشته باشم ولی برنامههای لینوکس اولا کمتنوعن،ثانیا امکانات مشابه ویندوزیشونو ندارن و ثالثا با توجه به اینکه شما پولی در قبالشون ندادین ساپورت هم ندارن
یکی از چیزایی که کاربرای لینوکس خیلی بهش مینازن،زبونهای شل-اسکریپتینگ پر قدرتیه که روی خونوادهی یونیکسها نصبه
تنوع خیلی زیاده و تا الآن چندین میلیون نرم افزار وجود داره که اسمشون رو هم نشنیدیم. محیط ای غنی برنام نویسیی هم داره.
به شما توصیه میکنم اگه روزی نیاز به اسکریپت نویسی پیدا کردین،برید سراغ microsoft power shell 2 که به صورت پیشفرض روی ویندوز سون نصبه
شاهکاره!
از این لحاظ همه می دونن که ویندوز از مکم عقب تره چه برس به لینوکس!
اگر کاربر حرفهای نیستین نیازی به لینوکس ندارید...امنیتی که یک آنتیویروس قوی و آپدیتشده به همراه فایروال خود ویندوز سون براتون فراهم میکنه کافیه
تو لینوکس شاید باگها سریع رفع بشن(البته من که سرعتی ندیدم)ولی تا توسعهدهندگان توزیعی که ازش استفاده میکنید باینری پکیج مناسب توزیعتونو بسازن،طول میکشه
تازه وقتی ساختن،ممکنه اون بسته روی توزیع شما باگهای جدید داشته باشه که مربوط به سازندهی بسته نباشه و باید توسعهدهندههای توزیع درستش کنن!
اینم به حساب نا آشنایی شما با سازو کار های رفع باگ در نرم افزار ای اپن سورس.