انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اندر مشکلات همیشگی اوبونتو ...  (دفعات بازدید: 1384 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
اندر مشکلات همیشگی اوبونتو ...
« : 31 فروردین 1390، 01:06 ب‌ظ »
یکی از راههایی که میشه اوبونتو رو از دو ورژن ۱۰.۱۰ و ۱۰.۰۴ به ۱۱.۰۴ آپگرید کرد استفاده از alternate disk هست .
جالب اینحاست که وقتی مراحل fetch رو از اینترنت انجام داد و فهیمد تازه باید چکار کنه تازه یه پیغام مبنی بر این میده که باید چقدر فایل هاش رو باید از نت بگیره!!! که برای من زده حدود ۱۰۰۸M !!
اگر این دیسک برای آپگرید ساخته میشه و تفاوتی با دیسک اصلی داره پس این دانلود فابل از نت دیگه چیه؟؟؟!!!  :-X

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: اندر مشکلات همیشگی اوبونتو ...
« پاسخ #1 : 31 فروردین 1390، 02:02 ب‌ظ »
از اونجا که بروز رسانی بسته های اوبونتو تقریبا هر روز انجام میشه، این حجم مربوط به بروز رسانی های جدید بسته ها پس از دانلود دیسک شماست.
Godisnowhere

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 31 فروردین 1390، 02:08 ب‌ظ »
از اونجا که بروز رسانی بسته های اوبونتو تقریبا هر روز انجام میشه، این حجم مربوط به بروز رسانی های جدید بسته ها پس از دانلود دیسک شماست.
این درسته اما زمانی که این بروز رسانی های روزانه روی دیسکهای دانلودی اعمال نشن.وقتی تمام بروزرسانی ها روی دیسکها هم اعمال میشن پس من باید وقتی آخرین دیسک رو دانلود میکنم تمامی بروزرسانی ها رو داشته باشه.اما مقداری که دیسک altr به من نشون داد که باید دانلود کنه همش بسته های جدید بود و خیلی کم آپگریدی داشت و ایراد بنده اینجاست که چرا ؟؟ مگه من دیسک alt نگرفتم؟؟؟؟؟؟

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #3 : 31 فروردین 1390، 04:19 ب‌ظ »
این درسته اما زمانی که این بروز رسانی های روزانه روی دیسکهای دانلودی اعمال نشن.وقتی تمام بروزرسانی ها روی دیسکها هم اعمال میشن پس من باید وقتی آخرین دیسک رو دانلود میکنم تمامی بروزرسانی ها رو داشته باشه.اما مقداری که دیسک altr به من نشون داد که باید دانلود کنه همش بسته های جدید بود و خیلی کم آپگریدی داشت و ایراد بنده اینجاست که چرا ؟؟ مگه من دیسک alt نگرفتم؟؟؟؟؟؟

درود

یک سری پکیج همونطور که فاراب گرامی گفتند به روز تر از cd هست

یک سری پکیج هم هست که شما روی سیستم بعد از نصب اوبنتو نصب کردید ( که در نسخه اصلی و بعد از نصب نیستن ) مثل برنامه های کاربردی و سیستمی که مورد نیازتون هست
این پکیج ها در cd نیستن و نیاز هست که با اینترنت آپدیت بشن

اگر شما پکیج های زیادی دارید به جای دانلود کردن cd آلترناتیو مستقیم با اینترنت آپیدیت کنید  و دانلود این cd برای این منظور زیاد مناسب نیست

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 31 فروردین 1390، 06:28 ب‌ظ »

درود

یک سری پکیج هم هست که شما روی سیستم بعد از نصب اوبنتو نصب کردید ( که در نسخه اصلی و بعد از نصب نیستن ) مثل برنامه های کاربردی و سیستمی که مورد نیازتون هست

اگر شما پکیج های زیادی دارید به جای دانلود کردن cd آلترناتیو مستقیم با اینترنت آپیدیت کنید  و دانلود این cd برای این منظور زیاد مناسب نیست
صحبت های شما دو دوست عزیز رو کاملا متوجه هستم اما مسئله بنده اینه:

Upgrading Using the Alternate CD/DVD

Use this method if the system being upgraded is not connected to the Internet.

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #5 : 01 اردیبهشت 1390، 01:37 ب‌ظ »

درود

صحبت های شما دو دوست عزیز رو کاملا متوجه هستم اما مسئله بنده اینه:

Upgrading Using the Alternate CD/DVD

Use this method if the system being upgraded is not connected to the Internet.

وقتی سیستم شما به اینترنت وصل نیست طبیعتا آپدیت ها رو هم تشخیص نمیده
برای سیستمی که از همون اوبونتو استفاده می کنه و پکیج های زیادی هم بهش اضافه نشده هست
به (is not connected to the Internet. ) توجه کنید
کافیه مخازن رو غیر فعال کنید و از این روش استفاده کنید
ولی وقتی سیستمی به اینترنت دسترسی داره ( که البته اونجا اینترنت پر سرعت در اختیار اکثریت هست ) این روش طبیعتا مناسب ترین روش نیست :)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux