انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: (حل شد) کمک کنید لطفا در خصوص یونیتی و کامپیز در اوبونتو ت۱۱.۰۴  (دفعات بازدید: 1379 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Bitars

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
من امروز اوبونتو ۱۱.۰۴ نصب کردم اما هرکار کردم نتونستم کامپیز رو فعال کنم که دوبار منجر به پریدن یونیتی شد که با سرچ تو همین انجمن برگردوندمش و اینو فهمیدم که یونیتی و کامپیز با هم یه تداخل هایی در تو دسکتاپ دارند اما من تو یک ویدئو تو یوتوب دیدم که اینا  راحت با هم کار میکنن البته نه یکی بلکه چنتا بود که با یه سرچ ساده به دست میاد حال درخواست من از اساتید اینه که کمک کنند در نصب این مورد به ما . کمی حیاتیست
« آخرین ویرایش: 11 اردیبهشت 1390، 03:59 ب‌ظ توسط Bitars »

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
من امروز اوبونتو ۱۱.۰۴ نصب کردم اما هرکار کردم نتونستم کامپیز رو فعال کنم که دوبار منجر به پریدن یونیتی شد که با سرچ تو همین انجمن برگردوندمش و اینو فهمیدم که یونیتی و کامپیز با هم یه تداخل هایی در تو دسکتاپ دارند اما من تو یک ویدئو تو یوتوب دیدم که اینا  راحت با هم کار میکنن البته نه یکی بلکه چنتا بود که با یه سرچ ساده به دست میاد حال درخواست من از اساتید اینه که کمک کنند در نصب این مورد به ما . کمی حیاتیست

من که نفهمیدم چی شد! اگر درایور نصب باشه خود یونیتی فعال می شه. یونیتی هم یه پلاگینه تو کامپیز برا مدیریتشم باید از compiz configure manager استفاده کنی. و اگه یونیتی نداری unity -- replace برش می گردونه. و بعد اینکه کامپیذ جدیدا با یونیتی تازه با هم بتر کار می کنند و همین luncher‌ هم با compiz هستش و کلی افکت به compiz اضافه شده مثلا

ctrl + 9 پنجره فعلیو می بره بالا سمت راست.

ctrl + 6 می بره سمت راست.

ctrl + 3 می آره سمت پایین راست. و بقیه عدد ها نسبت به calculator keyboard (ماشین حساب کیبرد)
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین Bitars

• Newbie
  • *

[/quote]

من که نفهمیدم چی شد! اگر درایور نصب باشه خود یونیتی فعال می شه. یونیتی هم یه پلاگینه تو کامپیز برا مدیریتشم باید از compiz configure manager استفاده کنی. و اگه یونیتی نداری unity -- replace برش می گردونه. و بعد اینکه کامپیذ جدیدا با یونیتی تازه با هم بتر کار می کنند و همین luncher‌ هم با compiz هستش و کلی افکت به compiz اضافه شده مثلا

ctrl + 9 پنجره فعلیو می بره بالا سمت راست.

ctrl + 6 می بره سمت راست.

ctrl + 3 می آره سمت پایین راست. و بقیه عدد ها نسبت به calculator keyboard (ماشین حساب کیبرد)
[/quote]

مرسی ، اولا که هیچکدوم از افکت های من فعال نمیشن و  و ویژوال افکت هم که فعالش میکردیم معلوم نیست سربرگش کجا رفته، در ثانی بنده عرض کردم که حتی وقتی میرم از توی کامءیز تغییرات رو حداقل فعال کنم کرش میکنه و حتی حالت لرزشی پنجره ها که با کشیدن اعوجاج افکت داشتیم دیگه نیستو و کلی از دستوراتی که افکت های کامءیز رو باهاش اجرا میکردم اینجا غیر فعاله . اینه کمک خواستن من!

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
پاسخ به: کمک کنید لطفا در خصوص یونیتی و کامپی
« پاسخ #3 : 10 اردیبهشت 1390، 12:13 ب‌ظ »
نقل‌قول

مرسی ، اولا که هیچکدوم از افکت های من فعال نمیشن و  و ویژوال افکت هم که فعالش میکردیم معلوم نیست سربرگش کجا رفته، در ثانی بنده عرض کردم که حتی وقتی میرم از توی کامءیز تغییرات رو حداقل فعال کنم کرش میکنه و حتی حالت لرزشی پنجره ها که با کشیدن اعوجاج افکت داشتیم دیگه نیستو و کلی از دستوراتی که افکت های کامءیز رو باهاش اجرا میکردم اینجا غیر فعاله . اینه کمک خواستن من!

باز هم می گم نمی دونم طرز بیان شما بده چیه حالیم نمی شه چه مشکلی داری ولی

1- visual effect برداشته شده چون نیاز نیست کامپیز رو فعال یا غیر فعال کنی و به طور پیش فرش فعاله و این باگ نیست! اگه کارت گرافیک نصب باشه که کامپیذ کامله و گرنه نه!
2- دوم اینکه اگه با CompizConfig Setting Manager یه افکت و یا پلاگین رو فعال یا غیر فعال کنی یه بار یونیتی ریست می شه (نه کراش می کنه) تا کامل همه چیز اعمال بشه.
3- مشکلاتی که گفتید بیشتر به خاطر عدم اطلاع و اشتباهات فردیه.
این توضیحات کمک کنندن ولی انگلیسی:

http://www.webupd8.org/2011/04/how-to-reset-unity-launcher-icons-or.html

و هم چنین اینجا گفته که  Desktop Cube تو 11.04 نیست دیگه و باید از Desktop Wall استفاده کنید.

http://www.webupd8.org/2011/03/no-more-compiz-desktop-cube-plugin-in.html
و این:

« آخرین ویرایش: 10 اردیبهشت 1390، 12:21 ب‌ظ توسط finaprp »
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین Bitars

• Newbie
  • *
نقل‌قول
باز هم می گم نمی دونم طرز بیان شما بده چیه حالیم نمی شه چه مشکلی داری ولی

1- visual effect برداشته شده چون نیاز نیست کامپیز رو فعال یا غیر فعال کنی و به طور پیش فرش فعاله و این باگ نیست! اگه کارت گرافیک نصب باشه که کامپیذ کامله و گرنه نه!
2- دوم اینکه اگه با CompizConfig Setting Manager یه افکت و یا پلاگین رو فعال یا غیر فعال کنی یه بار یونیتی ریست می شه (نه کراش می کنه) تا کامل همه چیز اعمال بشه.
3- مشکلاتی که گفتید بیشتر به خاطر عدم اطلاع و اشتباهات فردیه.
این توضیحات کمک کنندن ولی انگلیسی:

http://www.webupd8.org/2011/04/how-to-reset-unity-launcher-icons-or.html

و هم چنین اینجا گفته که  Desktop Cube تو 11.04 نیست دیگه و باید از Desktop Wall استفاده کنید.

http://www.webupd8.org/2011/03/no-more-compiz-desktop-cube-plugin-in.html
و این:

ممن.نم از شما، به گمانم باید میگفتم Desktop Cube  در کامپیز من فعال نیست و این مشکل برای من ایجاد کرده بود و با مطالعه رفرنس انگلیسی تونستم مشکل رو حل کنم . اما کیوب حل نشد اما ایرادی نیست. ولی در کل به نظر من اوبونتو 10.10 و 8.10 بهترین های اوبونتو هستند که بهتر میبود اینقدر بیسشون رو تغییر نمی داد. اما در هر صورت هر نسخه ایده هایجدیدی هم داره. ممنون از شما دوست عزیز