انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: qt 4 design  (دفعات بازدید: 1255 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین parsaz

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
qt 4 design
« : 06 شهریور 1390، 06:07 ق‌ظ »
سلام دوستان عزیز

من می خوام با qt 4 design یک پنچره درست کنم که یک آدرس بگیره ازم (آدرس برنامه ای که نوشتم و اون رو اجرا کنه) و یک دکمه play براش بزارم و یک کدی که قبلا براش نوشتمو اون دکمه play انجام بده ولی نمیدونم کجا باید برای دکمه هایی که ایجاد میکنیم کد بنویسیم

( یعنی من میخوام یک برنامه داشته باشم که یک آدرس ازم بگیره و برنامه رو ران کنه و یک دکمه داشته باشم که دیگه آدرس ندم با زدن اون کلید اجرا بشه )

اگر میشه یک کتاب آموزش کار با qt 4 design اگه موجود هست برای دانلود معرفی کنین .

با تشکر

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
پاسخ به: qt 4 design
« پاسخ #1 : 06 شهریور 1390، 11:04 ق‌ظ »
The Book of Qt 4: The Art of Building Qt Applications - 1st Ed - No Starch Press - 2007 - 440 P - Englis

Advanced Qt Programming: Creating Great Software with C++ and Qt 4 - 1st Ed - Prentice Hall - 2010 - 554Pages - English

An Introduction to Design Patterns in C++ with Qt 4 - 1st Ed - Prentice Hall - 2006 - 656 P - English

C++ GUI Programming with Qt 4 - 2nd Ed - Prentice Hall PTR - 2008 - 884 P -English

* لینک دانلودشون رو به سبب کپی‌رایتشون نمیشه گذاشت

آفلاین parsaz

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
پاسخ به: qt 4 design
« پاسخ #2 : 08 شهریور 1390، 02:15 ق‌ظ »
سلام

۱- چطوری میشه برنامه ای رو که نوشتیم به صورت فایل اجرایی save کنیم ؟؟

۲- آیا میشه این برنامه ای رو که نوشتیم تبدیل به یک کلید اجرایی تبدیل کرد که با گذاشتم اون در نوار ابزار اوبونتو اون اجرا بشه مثل اجرای ترمینال در نوار ابزار بالا در اوبونتو ها ی ۱۰.۱۱ به پایین ؟

به عکس لینک شده توجه کنید .

http://1.almas.comze.com/images/df6a65941e4c.png

با تشکر .