انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نحوه ی نصب برنامه ی کاربردی از روی سی دی رام CD ROM  (دفعات بازدید: 2476 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین afshin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
سلام به همه ی دوستان
من تازه اوبونتو 10.10 رو نصب کردم و به شدت احتیاج دارم نرم افرار MATLAB را نصب کنم به همین خاطر DVD کرک شده اونرو که مخصوص LINUX بود خریدم اما هنگام نصب دوتا مشکل زیر واسم پیش اومد لطفا کمکم کنید
1-هنگامی که برنامه ادرس محل نصب رو به صورت پیش فرض usr/local/matlab/R2010b / واسه تایید نشون داد وقتی که تایید کردم پیغام خطا داد که نمی تونه این پوشه رو بسازه و من مجبور شدم ادرس home/afshin/matlab/R2010b / رو جایگزین کنم (اصولا در چنین مواقعی باید چه ادرسی رو بنویسیم)
2-در آخر وقتی نصب برنامه تموم شد و در home folder یه پوشه ای بنام matlab درست شد اما ایکونی که برنامه با اون اجرا می شه رو نتونستم در هیچ جا پیدا کنم(اصولا در چنین مواقعی باید کجا رو واسه پیدا کردن ایکون اجرای برنامه گشت)
لطفا کمکم کنید چون که این موضوع خیلی واسم اهمیت داره اگه نتونم matlab رو اجرا کنم مجبور می شم که دوباره علارغم میلم برم سراغ ویندوزی که کلا بی خیالش شده بودم

آفلاین mattew

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
    • Yam.com
خود CATIA نسخهٔ لینوکسی داره(اتفاقاً اول برای یونیکس نوشته شده بعد به ویندوز پورت شده!). ولی به حال رایگان نیست، مگه اینکه نسخهٔ کرک شده‌ش رو از یه جایی گیر بیارید. MATLAB هم همینطور هست(لینوکسی داره ولی رایگان نیست). سعی کنید با معادل‌های آزاد(مثل SALOOM و Maxima و Octave) کارتون رو انجام بدید.
این لیست هم حتماً به دردتون می‌خوره:
http://www.linuxrsp.ru/win-lin-soft/table-eng.html

یه توزیع لینوکس هم هست به اسم CAE Linux
http://www.sito.ir/index.php?manufacturers_id=97
درود
در این مورد دوست عزیز سعید رسولی توضیح دادن
همیشه توی فروم یه سرچ بزنید Afshin جان
موفق باشید
دوست آن است که برنجاند.نه آنکه بخنداند.
Life has no  "Ctrl+Z" Be careful
به جامعهٔ آزادت کمک کن، همینطوری که جامعه آزاد به تو کمک کرد.