انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کند بودن در اجرای دستورات در اوبونوتو 11.04  (دفعات بازدید: 5313 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
ویندوز XP برای همان سیستم طراحی شده است نه بیشتر! کارایی این سیستم عامل برای آن سخت افزار بس است اما برای سخت افزار امروزی پیش پا افتاده است. سیستمی با کارت ۱۲۸ و رم ۱ به درد مرور اینترنت می خورد و بس نباید از آن انتظاری بیش از این داشت اوبونتو ۱۱.۰۴ نیازمند گرافیک و سرعتی بالاتر است.
این سیستم رو حدود 7 سال قبل خودم جمع کردم  قطعات کاملا با هم مچ هستند . پست کلفت ترین سیستمیه که دیدم . دلم نمیاد عوضش کنم چون وافعا ازش راضیم و بیشتر از چیزی که نشون میده سرعت داره. رمش رو البته ارتقا دادم . باید گرافیکش رو ارتقا بدم فکر کنم نیازهام رو برآورده کنه

آفلاین somo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
اگه می خوای چیز یاد بگیری باید دیستروهای مختلف رو تست کنی و ببینی کدوم برات مناسبه  :)
و اگه سیستمت پایینه ، مجبور نیستی حتما از گنوم یا مشتقات اون استفاده کنی یه واسط سبک مثل xfce یا openbox رو تست کن و واقعا با دنیای گنو/لینوکس آشنا شو  \\:D/
آنزمان که خوش ترین مزه ها را داری مگذار تو را تمام بخورند

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
توصیه میکنم میز کار یونیتی رو ول کنی. یونیتی برای نسل آینده دسکتاپ برنامه ریزی شده.
تا چند روز دیگه یه مقاله ی خیلی مفصل در مورد ویندوز منیجر اپن باکس توی سایت قرار میدیم که با استفاده ازش نظر خیلی ها نسبت بهش عوض میشه.... ;)
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
توصیه میکنم میز کار یونیتی رو ول کنی. یونیتی برای نسل آینده دسکتاپ برنامه ریزی شده.
تا چند روز دیگه یه مقاله ی خیلی مفصل در مورد ویندوز منیجر اپن باکس توی سایت قرار میدیم که با استفاده ازش نظر خیلی ها نسبت بهش عوض میشه.... ;)
یعنی چون Unity (یونایتی) برای نسل آینده دسکتاپ برنامه ریزی شده و شما از اپن باکس در سایتتان می نویسید Unity رو رها کنیم؟ دلایل قانع کننده ای بود.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
به احتمال زیاد این بر می گرده به خود اوبونتو چون اوبونتو می خواد ساده بکنه پس مجبوره که کلی خروجی رو همیشه بررسی بکنه به همین خاطر ممکنه که دیر به درخواستها جواب بده این یک احتماله ولی از اونجایی که دوستمون گفته بودند که در کوبونتو این مشکل نیست و اگر بگیم که فرق اوبونتو با کوبونتو در یونیتی و کا دی ایه (یعنی از قابلیتهای ساده سازی kde چشم پوشی کنیم )و چون یونیتی هنوز در اول راه ممکنه که یک باگ باشه در هر حال فکر نمی کنم که مشکل از پایین بودن سخت افزار باشه
پ.ن:همه ی حرفهایی که تو بالا زدم بدون منبع هست یعنی فقط حدس می زنم که این طوری باید باشه
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
نقل‌قول
یعنی چون Unity (یونایتی) برای نسل آینده دسکتاپ برنامه ریزی شده و شما از اپن باکس در سایتتان می نویسید Unity رو رها کنیم؟ دلایل قانع کننده ای بود.

زرتشت جان شما دیگه چرا؟  :)  من فقط پیشنهاد دادم. نسخه که نپیچیدم! چون به نظرم Unity در این نسخه اصلا آماده نیست... حداقل باید اون رو توی 11.10 دید. از یه محیط که در عرض 6 ماه ساخته شده چه توقعی میشه داشت؟ مسلما اشکالات زیادی داره...
ضمن اینکه محیط های خیلی عالی دیگه ای وجود داره که میشه تا اون موقع ازشون استفاده کرد و یا حتی برای همیشه ازشون استفاده کرد.  ;)

http://linuxreview.ir/1390/03/openbox-how-to/

ضمنا : از همون اول هم گفتم که 11.04 رو روی یک سیستم ضعیف نصب کردم و خیلی خوب کار میکنه. بنابراین از سخت افزار نیست.
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1390، 05:17 ب‌ظ توسط Masoud.m »
[/color]

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
نقل‌قول

زرتشت جان شما دیگه چرا؟  :)  من فقط پیشنهاد دادم. نسخه که نپیچیدم! چون به نظرم Unity در این نسخه اصلا آماده نیست... حداقل باید اون رو توی 11.10 دید. از یه محیط که در عرض 6 ماه ساخته شده چه توقعی میشه داشت؟ مسلما اشکالات زیادی داره...
ضمن اینکه محیط های خیلی عالی دیگه ای وجود داره که میشه تا اون موقع ازشون استفاده کرد و یا حتی برای همیشه ازشون استفاده کرد.  ;)

http://linuxreview.ir/1390/03/openbox-how-to/

ضمنا : از همون اول هم گفتم که 11.04 رو روی یک سیستم ضعیف نصب کردم و خیلی خوب کار میکنه. بنابراین از سخت افزار نیست.
تنها دسکتاپی که می توان و ارزش دارد از آن به جای Unity (یونایتی) استفاده کرد همان گنوم کلاسیک است نه چیزی مانند OpenBox این دو به هیچ وجه قابل مقایسه نیستند چه ساختاری و چه کیفی
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

lomion

• مهمان
اگه کند هست من یونیتی دو بعدی رو توصیه می کنم.  :) سرعتش خیلی بیشتره اما افکتها رو نداره.

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
نقل‌قول
تنها دسکتاپی که می توان و ارزش دارد از آن به جای Unity (یونایتی) استفاده کرد همان گنوم کلاسیک است نه چیزی مانند OpenBox این دو به هیچ وجه قابل مقایسه نیستند چه ساختاری و چه کیفی

بحث کاملا سلیقه ای شد.  :)
دوستان هر چی دوست دارند کار کنن.
[/color]