انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونگي استفاده از پارتيشن‌هاي NTFS در آبانتو  (دفعات بازدید: 2926 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین P A Y A M

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3

الان اكس‌پي و ويستا همزمان استفاده مي‌كنم. مي‌خوام آبانتو رو هم در كنارش داشته باشم + قابليت خواندن پارتيشن‌هاي ويندوزيم + اگر بشه مولتي بوت بودن (يعني بشه مثل ويندوز همون اول كار اسيستم‌عامل رو انتخاب كرد)

والبته به زبان ساده لطفا! 

پ.ن:
فكر كنم كل فوروم رو يه‌جا خواستم، نه؟ :-)

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
اگر اوبونتو (به همین صورت هم نوشته میشه و هم خونده میشه  ;) ) رو نصب کنید، همه این قابلیت‌ها رو بطور پیش‌فرض خواهید داشت!: منوی بوت برای انتخاب سیستم عامل‌های موجود روی سیستمتون، قابلیت خواندن پارتیشن‌های ntfs ، و خواندن و نوشتن روی fat32
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Natilous

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • با لینوکس لذت واقعی داشتن کامپیوتر را احساس کنید
    • انجمن‌های استان خراسان شمالی
ماژول‌های اوبونتو فقط می‌تونند از پارتیشن NTFS بخونند ولی اگه بخواهید قابلیت نوشتن رو هم داشته باشین ،‌ باید بسته  ntfs-3g  رو نصب کنید .
این هم راهنمای نصب و کاربرد NTFS-3G
موفق باشید .
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1386، 04:43 ب‌ظ توسط Natilous »

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
برای خواندن و نوشتن روی NTFS ها میتونید از ابزار گرافیکی ntfs-config استفاده کنید. خیلی ساده همه NTFS ها رو بهتون نشون میده و حق نوشتن و خواندن هم خواهید داشت.
برای نصبش هم کافیه اون رو از Synaptic پیدا و نصب کنید به همین راحتی چون تو مخازن اوبونتو ۷/۰۴ اضافه شده...

راهنمای کاملتری رو هم Natilous معرفی کرده مربوط به نصب ntfs-config هست... راهنماهای بیشتری هم تو همین انجمن هست برای کار با NTFS کافیه جستجو کنید ;)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Afshin_Zavar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 160
در تایید حرفهای مهدی
sudo apt-get install ntfs-config

آفلاین P A Y A M

• Newbie
  • *
نقل‌قول
برای نصبش هم کافیه اون رو از Synaptic پیدا و نصب کنید به همین راحتی چون تو مخازن اوبونتو ۷/۰۴ اضافه شده...
1.اون‌وقت چجوري مي‌شه ازش استفاده كرد؟ من توي لينوكس مبتدي مبتديم! ايميج Ubuntu 7.04 64bit رو دارم.
sudo apt-get install ntfs-config2. اين خط فرمان‌ها رو بايد كجاي لينوكس تايپ كرد؟

3. راستي يه چيز ديگه، اگر اشتباه نكنم توي توزيع‌هاي لينوكس نمي‌شد از مودم و دايل‌آپ استفاده كرد. درسته؟

[off topic]
آلفا: مي‌گم اي‌ميل ريپلاي هم چيز بدي نيستا...! چهارتا پست جديد داشت اين تاپيك ولي هيچ ميلي به من نرسيده بود. بالك‌ميل‌ها رو هم چك مي‌كنم هميشه...
بتا: اينم بخونيد:  دسترسی به ویندوزی که قبلاً‌ روی هارد نصب کرده اید از داخل اوبونتو با حفظ گزینه اجرای جداگانه آن از روی دیسک سخت!
[off topic/]

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
دستورات رو باید تو Applications > Accessories > Terminal بنویسید. پیش از نصب هم باید به اینترنت وصل باشید!
مودمتون رو باید نصب کنید. تو انجمنها یه انجمن در مورد نصب و راه‌اندازی مودم و اتصال به اینترنت هم داریم....

در مورد ایمیل هم من چند باری تست کردم که مشکلی نداشته! نمیدونم شاید آدرس ایمیلی که تو اکانتتون نوشتید ایراد تایپی داره. چک کنید :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین P A Y A M

• Newbie
  • *
اي‌ميل ريپلاي الان درست بود.
در مورد مودم هم به وقتش و در جاي درستش مزاحم مي‌شم.