انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: یک پوشه‌ی مشکوک به نام utmp؟! (حل شد)  (دفعات بازدید: 3480 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
یک پوشه‌ی مشکوک به نام utmp؟! (حل شد)
« : 21 خرداد 1390، 07:39 ب‌ظ »
سلام چند وقتی است که مرتب روی دسکتاپم(Ubuntu 10.04) یک پوشه به اسم utmp ساخته می‌شه که وقتی پاکش می‌کنم. بعد از یک مدت دوباره می‌بینم اومده نشسته روی دسکتاپ؟! و فایل‌های زیر داخلش هستند:

چی می‌تونه باشه! به نظر یک ویروس ویندوزی میاد؟ به اوبونتو که آسیب نمی‌رسونه، درسته؟
چه طوری می‌نونم سیستم رو از دستش خلاص کنم که اگر خواستم به یکی فایلی از روی سیستمم بدم، اون دیگه ویروسی نشه.
اگه ویندوز را نصب کنم + آنتی ویروس + نرم افزار شناساگر پارتیشن‌های ext4، امکان داره که بتونم این پارتیشن‌های تحت اوبونتو را ویروس یابی کنم. آنتی ویروس رایگان برای نصب روی لینوکس داریم؟ (ممنون می‌شم اگه دوستان به چنین موردی اگه تا حالا برخوردن، من را راهنمایی کنند)
« آخرین ویرایش: 22 خرداد 1390، 12:53 ب‌ظ توسط Dream »

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
سلام چند وقتی است که مرتب روی دسکتاپم(Ubuntu 10.04) یک پوشه به اسم utmp(تصویر زیر) ساخته می‌شه که وقتی پاکش می‌کنم. بعد از یک مدت دوباره می‌بینم اومده نشسته روی دسکتاپ؟!

و فایل‌های زیر داخلش هستند:
[/img]http://www.up.vatandownload.com/images/t4fv55snr8qtcd1sxckd.png[img]
چی می‌تونه باشه! به نظر یک ویروس ویندوزی میاد؟ به اوبونتو که آسیب نمی‌رسونه، درسته؟
چه طوری می‌نونم سیستم رو از دستش خلاص کنم که اگر خواستم به یکی فایلی از روی سیستمم بدم، اون دیگه ویروسی نشه.
اگه ویندوز را نصب کنم + آنتی ویروس + نرم افزار شناساگر پارتیشن‌های ext4، امکان داره که بتونم این پارتیشن‌های تحت اوبونتو را ویروس یابی کنم. آنتی ویروس رایگان برای نصب روی لینوکس داریم؟ (ممنون می‌شم اگه دوستان به چنین موردی اگه تا حالا برخوردن، من را راهنمایی کنند)

می تونه فایلای یه نرم افزار باشه که هر وقت اجراش می کنی دوباره فایلا رو میسازه البته احتمالش کمه !
در ضمن می تونی یه آنتی ویروس بریزی که ویروسای ویندوز رو شناسایی می کنه مثل bitdefender !

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
تازه یادم اومد می خواستم دنبال پست بگردم که الان پیداش  کردم این پوشه در هر بار  استفاده از ultra-surf ایجاد میشه ;)
« آخرین ویرایش: 21 خرداد 1390، 08:52 ب‌ظ توسط taher1983 »

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
این فولدر زمانی ایجاد می شه که شما برنامه فیل کش ultra surf رو اجرا کنید و در واقع اینا فایل های tempی هستن که موقع اجرای این برنامه ایجاد می شن !

نه ویروسه نه نیاز به اسکن داره ! فقط پاکش کنید...
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
Thanks a lot
how simple. I was wrong

آفلاین Mohammad Reza Soltany

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
    • وب نوشته های یک مینی روزنامه نگار
پاسخ به: یک پوشه‌ی مشکوک به نام utmp؟! (حل شد)
« پاسخ #5 : 22 خرداد 1390، 01:19 ب‌ظ »
ultra رو میشه توی ابونتو اجرا کرد؟ با Wine اجرا میشه؟

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054