انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در نصب ابونتو 11.4  (دفعات بازدید: 1312 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alireza_choob

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
مشکل در نصب ابونتو 11.4
« : 22 خرداد 1390، 01:22 ق‌ظ »
با سلام خدمت همه دوستان لیونکسی من ابونتو 10.10 رو روی لپ تاپم که نسخه dvd بود به راحتی نصب میکنم.ولی نسخه 11.4 رو که نسخه cd چه 64 و چه 32 رو نمیتونم نصب کنم چون روی لوگوی ابونتو گیر میکنه و اگر هم بصورت تکست نصب کنم باز تو صفحه سیاه چند خط مینویسه وگیر میکنه مجبورم ریستارت کنم.حالا نکته اینجاست که نمیدونم از کجا نسخه dvd 11.4 دانلود کنم که نسخه صحیحی باشه و در ضمن کامل.
2-ابونتو 11.4 cd رو هم واسه یکی از دوستام نصب کردم براحتی نصب شد اما میز کارش هیچ تغییری نکرده
3-ایا فایل ها با پسون rpm که مال فدرا یا سوزه هست رو میشه روی ابونتو نصب کرد؟چطور؟
قبلا بابت راهنمایی هاتون کمال تشکر رو دارم
« آخرین ویرایش: 24 خرداد 1390، 09:40 ب‌ظ توسط alireza_choob »

آفلاین shervinkh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 197
  • An ENFP
    • سایت شخصی
پاسخ به: نصب نشدن ابونتو 11.4 روی نوت بوک hp
« پاسخ #1 : 22 خرداد 1390، 01:59 ق‌ظ »
۱−نمی دونم معمولن CD با DVD در نصب شدن فرقی نداره فقط DVD بسته های بیشتری تو خودش داره.ولی در هر صورت برای دریافت DVD رسمی اوبونتو به سایت اوبونتو برید و بخش Alternative Downloads یعنی اینجا:

http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/alternative-download

در پایین این صفحه سرور های آینه ای برای دریافت DVD مشاهده می کنید که می توانید از طریق آن ها DVD را دانلود کنید.برای مثال اینا ماله آینه آلمانه.

دی وی دی ۳۲بیت:
http://swtsrv.informatik.uni-mannheim.de/pub/linux/distributions/ubuntu-dvd-release/11.04/release/ubuntu-11.04-dvd-i386.iso

دی وی دی ۶۴ بیت:
http://swtsrv.informatik.uni-mannheim.de/pub/linux/distributions/ubuntu-dvd-release/11.04/release/ubuntu-11.04-dvd-amd64.iso

۲−تو ۱۱٫۰۴ اگه کامپیوترتون توانایی اجرای یونیتی رو نداشته باشه (معمولن گرافیک ۲۵۶ به پایین و رم ۱ گیگ به پایین) یا درایور کارت گرافیک رو نصب نکرده باشید به میز کار گنوم میرید که همون قبلی هست که تو ۱۰٫۱۰ بود.

۳−بله میشه.ابتدا Alien که یک برنامه تحت ترمینال هست رو از Software center نصب کنید سپس به وسیله اون بسته های rpm رو به deb تبدیل کنید.(دستور دقیقش یادم نیست).البته من برای همه RPM ها امتحان نکردم فقط اولا یه بار یه دونه بسته رو تبدیل کردم که فکر کنم Mdic بود.
Gentoo KDE x86_64
Notebook:Asus N53SN
www.shervin.org

آفلاین alireza_choob

• Newbie
  • *
نصب نرم افزار در ابونتو
« پاسخ #2 : 23 خرداد 1390، 03:17 ق‌ظ »
با تشکر از شما عزیز بابت جوابتون
حال سوال دیگه ای دارم
1-من چندین بار ابونتو رو نصب کردم (10.10) و هر بار با مشکل جدی رو به رو هستم و اون نصب نرم افزار هاست لطفا دقیق مطالبم رو بررسی کنید.
من از چوشه apt کل ای بسته ها با پسوند deb رو بعد نصب هر نرم افزار برداشتم که حدود 645 مورد هست حال اونکه موقع نصب این پکیج ها بعضی ها وابسته به دیگری هستند و من برای این بسته ها که حدودا 20 نرم افزارم نمیشن مجبورم بعد نصب هر بار ابونتو بدون اغراق برای نصب بسته ها 20 30 ساعت وقت بزارم وچیزی در حدود 4000 5000 بار کلیک کنم تا اونا رو نصب کنم میخوام ببینم راه راحت تری برای نصب این بسته های با پسوند deb نیست(البته بدون اینترنت و بصورت افلاین)؟و ایا در همه نسخه های لینوکس با این وابستگی ها-dependency -رو به رو هستیم یا خیر؟کدام نسخه را پیشنهاد می کنید؟
2- ایا بعد از نصب ابونتو 11.4 اگر کارت گرافیک رو نصب کنم اونوقت یونیتی رو چطور باید اجرا کنم.یا به صورت خودکار از گنوم به یونیتی تغییر میکنه
3-گنوم شل رو بصورتی که در همین انجمن گفته شده بود از طریق ترمینال با موفقیت نصب کردم(10.10) اما وقتی  که دستور جایگزینی رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته.مشکل از کجاست
4-ایا گنوم 3 بر روی ابونتو 10.10 هم قابل نصب هست؟چگونه؟

آفلاین sahba.

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
پاسخ به: مشکل طاقت فرسا با نصب بستهای deb
« پاسخ #3 : 23 خرداد 1390، 05:33 ق‌ظ »
با سلام
نقل‌قول
میخوام ببینم راه راحت تری برای نصب این بسته های با پسوند deb نیست(البته بدون اینترنت و بصورت افلاین)؟
از داخل ترمینال به پوشهای که فایلهای deb را اونجا ذخیره کردید میروید و با این دستور اونارو نصب میکنید
sudo dpkg -i *.deb

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
پاسخ به: مشکل طاقت فرسا با نصب بستهای deb
« پاسخ #4 : 23 خرداد 1390، 11:03 ق‌ظ »
این نکته را همیشه به یاد داشته باشید که ISO ها را همواره با برنامه های مدیریت دانلود دریافت کنید که در ساختار آن اشکالی ایجاد نگردد.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین alireza_choob

• Newbie
  • *
مشکل طاقت فرسا با نصب بستهای deb
« پاسخ #5 : 23 خرداد 1390، 04:48 ب‌ظ »
با تشکر از همه دوستان چند مورد مهم از مشکلات من به کمک دوستان این انجمن و چند مشکل هم که خودم راهش رو پیدا کردم
2-نصب بسنه های deb هم با روش دوست عزیز .sahba که چند پست بالتر هست حل شد.
3-گنوم شل که در همه جا مطالب زیادی خونده بودم بعد از نصب گفنه بودند که برای اجراش باید gnome-shell -replace دستور رو در پنجره alt+f2 بزتین که غلط بود و درستش
gnome-shell --replace هست

« آخرین ویرایش: 24 خرداد 1390، 09:39 ب‌ظ توسط alireza_choob »

آفلاین alireza_choob

• Newbie
  • *
مشکل در نصب ابونتو 11.4
« پاسخ #6 : 24 خرداد 1390، 09:44 ب‌ظ »
با سلام خدمت دوستان عزیز موقع نصب ابونتو در هنگام نصب پیغام خراب بودن میده و میگه مشکل از cd یا هارد هست اما من cd رو با سرعت های مختلف رایت کردم ولی باز هم همون اخطار میده ممنون میشم اگر راهنمایی کنید