انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: باگ در نسخه 13.10 - نصب کارت ماهو اره - کامپایلر برای ++C و .. ؟  (دفعات بازدید: 2714 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین soheil Irani

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام به همه دوستان .

خیلی وقت بود می خواستم با توزیع های مختلف لینوکس آشنا شم بالاخره بعد یه مدت تحقیق به این نتیجه رسیدم برای شروع با اوبونتو کار کنم. چند روزی ه نصب کردم . به طور کلی راضی هم هستم . یک سری مشکلات داشتم (‌بخاطر کار با سیستم عامل جدید )‌ که با کار و سرچ حل شد ولی چندتا مشکل آزار دهنده دارم که نتونستم جوابی براش پیدا کنم.

۱. عجیب ترین مشکل اینه که وقتی یک اپلیکیشن و روی دسکتاپ Drag & Drop می کنم. با این پیغام مواجه میشم.

Error while copying
there was an error getting information about '/'.
show
details:
the specified location is not supported.

کمی سرچ کردم راجع به این مشکل مثل اینکه باگ توی ورژن 13.10 ه . چندجا دیدم توصیه کردن با آپدیت مشکل حل میشه که من اینکارو کردم ولی نتیجه ای نگرفتم. تنها راه قرار دادنش در دسکتاپ کپی از مسیر اصلی نصب برنامه است.

کسی میدونه این مشکل چطور برطف میشه ؟

۲. بعد از نصب اوبونتو همونطوری که انتظار میرفت کارت دی وی بی من و نشناخت. برای نصبش باید چه کار کنم ؟‌ همچنین مثلا توی ویندوز یک برنامه خیلی کاربردی بود برای دیدن کانال های مجانی و پولی (‌با خرید اکانت ) ماهواره ای به اسم ProgDVB . تحت لینوکس برنامه مشابهی وجود داره ؟‌ اگر نه راه حل دیگه چیه ؟

۳. چطور از ****ر شکن تحت لینوکس استفاده کنم ؟‌ منظورم برنامه های فری است نه اکانت های وی پی ان.

۴. دنبال یک کامپایلر خوب برای اجرای کدهای ++C هستم. کسی که تجربه کار داشته باشه اگه بنده رو راهنمایی کنه متشکر میشم. یه جا دیدم از محیط ترمینال‌ استفاده کردن برای کامپایل کدها . نمیدونم چنین روشی درست هست ؟ برای اجرای خط به خط برنامه ها چطور میشه از این محیط استفاده کرد‌؟

ببخشید که سوال ها زیاد شد. امیدوارم جای درستی سوال رو مطرح کرده باشم .
موفق باشید.
« آخرین ویرایش: 23 بهمن 1392، 01:58 ق‌ظ توسط soheil Irani »

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
۱. نمی دونم.
۲. برای نصبش نمی‌دونم ولی برای برنامه‌ای که گفتید:
http://alternativeto.net/software/progdvb/
۳. بگردی هست. توی انجمن زیاد نمی‌شه از این داستان صحبت کرد. به علت اعمال قانون، ممنوع هست.
۴. همون که تحت خط فرمان هست، اسمش gcc هست و خوبه. منظورتون برای اجرای خط به خط فکر کنم مربوط به زبان‌هایی بشه که تفسیری هستن، مثل پایتون. توی ++c باید کُد کامپایل بشه، پس شما باید کل کُد رو در یک فایل بنویسید و سپس اون رو توسط gcc کامپایل کنید. اگر به دنبال چیزی شبیه ویژوال استودیو هستید، میتونید سراغ IDEهایی مثل اکیلیپس و یا geany برید. ولی لزومی نداره، شما با یک ویرایشگر متن ساده هم می تونید کد بنویسید.
« آخرین ویرایش: 22 بهمن 1392، 12:15 ب‌ظ توسط بابک طور »

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 787
سلام به همه دوستان .

خیلی وقت بود می خواستم با توزیع های مختلف لینوکس آشنا شم بالاخره بعد یه مدت تحقیق به این نتیجه رسیدم برای شروع با اوبونتو کار کنم. چند روزی ه نصب کردم . به طور کلی راضی هم هستم . یک سری مشکلات داشتم (‌بخاطر کار با سیستم عامل جدید )‌ که با کار و سرچ حل شد ولی چندتا مشکل آزار دهنده دارم که نتونستم جوابی براش پیدا کنم.

۱. عجیب ترین مشکل اینه که وقتی یک اپلیکیشن و روی دسکتاپ Drag & Drop می کنم. با این پیغام مواجه میشم.

Error while copying
there was an error getting information about '/'.
show
details:
the specified location is not supported.

کمی سرچ کردم راجع به این مشکل مثل اینکه باگ توی ورژن 13.10 ه . چندجا دیدم توصیه کردن با آپدیت مشکل حل میشه که من اینکارو کردم ولی نتیجه ای نگرفتم. تنها راه قرار دادنش در دسکتاپ کپی از مسیر اصلی نصب برنامه است.

کسی میدونه این مشکل چطور برطف میشه ؟

۲. بعد از نصب اوبونتو همونطوری که انتظار میرفت کارت دی وی بی من و نشناخت. برای نصبش باید چه کار کنم ؟‌ همچنین مثلا توی ویندوز یک برنامه خیلی کاربردی بود برای دیدن کانال های مجانی و پولی (‌با خرید اکانت ) ماهواره ای به اسم ProgDVB . تحت لینوکس برنامه مشابهی وجود داره ؟‌ اگر نه راه حل دیگه چیه ؟

۳. چطور از ****ر شکن تحت لینوکس استفاده کنم ؟‌ منظورم برنامه های فری است نه اکانت های وی پی ان.

۴. دنبال یک کامپایلر خوب برای اجرای کدهای ++C هستم. کسی که تجربه کار داشته باشه اگه بنده رو راهنمایی کنه متشکر میشم. یه جا دیدم از محیط ترمینال‌ استفاده کردن برای کامپایل کدها . نمیدونم چنین روشی درست هست ؟ برای اجرای خط به خط برنامه ها چطور میشه از این محیط استفاده کرد‌؟

ببخشید که سوال ها زیاد شد. امیدوارم جای درستی سوال رو مطرح کرده باشم .
موفق باشید.

4. از کامپایلر g++ استفاده کنید. واسه اجرای خط به خط نیاز به دیباگر دارین که gdb دیباگر خیلی خوبیه. ولی اینجور که از صحبت‌های شما برمی‌آد شما دنبال IDE واسه سی پلاس هستین  که کامپایلر و دیباگر رو خودش داره، که زیاده از codeblock گرفته تا qtcreator.
یکی از خوبیهای لینوکس اینه که آدم از جهل بیرون می‌آد. مثلا خودم توی ویندوز فکر می‌کردم زبان سی یعنی بورلند و توربو. فرق IDE کامپایلر فریمورک رو نمی‌دونستم، نه اینکه الان حرفه‌ای باشم ولی نسبت به اون موقع دیدم خیلی عوض شده.

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
نقل‌قول
مدل کارت و نسخه اوبونتو ؟
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین soheil Irani

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
نقل‌قول
۳. بگردی هست. توی انجمن زیاد نمی‌شه از این داستان صحبت کرد. به علت اعمال قانون، ممنوع هست.

بله متوجهم. والا گشتن که گشتم ولی چیز بدرد بخوری گیرم نیومد. حالا بازم میگردم. مرسی

نقل‌قول
4. از کامپایلر g++ استفاده کنید. واسه اجرای خط به خط نیاز به دیباگر دارین که gdb دیباگر خیلی خوبیه. ولی اینجور که از صحبت‌های شما برمی‌آد شما دنبال IDE واسه سی پلاس هستین  که کامپایلر و دیباگر رو خودش داره، که زیاده از codeblock گرفته تا qtcreator.
یکی از خوبیهای لینوکس اینه که آدم از جهل بیرون می‌آد. مثلا خودم توی ویندوز فکر می‌کردم زبان سی یعنی بورلند و توربو. فرق IDE کامپایلر فریمورک رو نمی‌دونستم، نه اینکه الان حرفه‌ای باشم ولی نسبت به اون موقع دیدم خیلی عوض شده.

اتفاقا منم به این دلیل مهاجرت به لینوکس این بود که با چهارتا چیز جدید آشنا شم و یاد بگیرم. وگرنه اگه  همون استفاده رو داشته باشم فایده ای نداره. البته الان که اینو میگم هنوز کلی علامت سوال تو ذهنمه  :D
مرسی .

نقل‌قول
مدل کارت و نسخه اوبونتو ؟
کارت :‌ اسکای استار ۲ (‌ نصب روی برد )
اوبونتو :‌ 13.10
والا امروز تونستم یه نسخه از درایور پیدا کنم ولی الان توی نصبشش مشکل دارم.
تو مرحله 3 به مشکل میخورم. که دستور make menuconfig انجام نمیشه . و این ارور رو میده.

make[1]: Entering directory `/home/soheil/Desktop/bin2/v4l'
make -C /lib/modules/3.1.0-15-generic/build -f /home/soheil/Desktop/bin2/v4l/Makefile.kernel config-targets=1 mixed-targets=0 dot-config=0 SRCDIR=/lib/modules/3.1.0-15-generic/build v4l-mconf
make: Entering an unknown directory
make: *** /lib/modules/3.1.0-15-generic/build: No such file or directory.  Stop.
make: Leaving an unknown directory
make[1]: *** [/lib/modules/3.1.0-15-generic/build/scripts/kconfig/mconf] Error 2
make[1]: Leaving directory `/home/soheil/Desktop/bin2/v4l'
make: *** [menuconfig] Error 2

1) Get the complete v4l-dvb driver tree from 2008-07-07 (*) and extract it

# wget http://linuxtv.org/hg/v4l-dvb/archive/0276304b76b9.tar.bz2
 # tar xfj 0276304b76b9.tar.bz2
 # cd v4l-dvb-0276304b76b9

2) Apply the patch and copy the appropriate driver-binary

# patch -p1 < <path-to-patch-file>/skystar2-rev2.8-v4l-dvb.patch
 # cp <path-to-binary-file>/cx24113_blob.o.x86-64 v4l/cx24113_blob.o_shipped # for 64-bit installations
or
 # cp <path-to-binary-file>/cx24113_blob.o.i386   v4l/cx24113_blob.o_shipped # for 32-bit installations

3) (optional) select the device/card-drivers to compile and install

# make menuconfig

follow the menus and enable at least

<M>   Technisat/B2C2 FlexCopII(b) and FlexCopIII adapters
  <M>     Technisat/B2C2 Air/Sky/Cable2PC PCI
  <M>     Technisat/B2C2 Air/Sky/Cable2PC USB

4) compile all/selected modules and install them

# make
 # make install

the last command will replace the modules which were delivered by the install kernel by the ones you just compiled.

5) Loading the modules. The command 'make install' installed the new driver into the right place and replaced old ones. The next reboot will load these modules automatically. To force a reload of the new modules without rebooting run:

# make reload