انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب برنامه های مثل phpmyadmin ؟ { حل شد }  (دفعات بازدید: 7763 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین salah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
    • Pride Web hosting and Domain Reisteration
پاسخ به: نصب برنامه های مثل phpmyadmin ؟
« پاسخ #30 : 26 شهریور 1386، 02:00 ق‌ظ »
بابا قلط کردم پرسیدم بس شد.
منظورم global.ini.php که با php.ini اشتباه گرفتم.
مرسی از ارسال های مفید ! با جستوجو پیدا میکنم بهتره تا حی بزنید سر آدم !
لطفا بحث رو تمام کنید { حل شد }
خدا بخیر کنه.

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
پاسخ به: نصب برنامه های مثل phpmyadmin ؟ { حل شد }
« پاسخ #31 : 26 شهریور 1386، 04:45 ب‌ظ »
سلام

تا اونجایی که من می دونم قدیمها ما در aspx از Global استفاده می کردیم... من یکی حداقل چنین چیزی تو PHP ندیدم...!

(این جواب هیچ ارتباطی با آقای salah نداره! بهتره اطلاعاتمون را در یک زبان با زبان دیگه قاطی نکنیم اگه ما یک چیزی را بلیدیم باعث نمیشه سایر چیزها را هم بلد باشیم و من خودم موقعی که سوال می کنم اصلا انتظار ندارم پاسخ درست بگیرم چون به هر حال من خودم هم با کمی تلاش می تونم به جواب برسم. انجمن محلی برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر هست. درست یا غلط بودنش به خود ما برمیگرده باعث نمیشه به دیگران توهین کنیم در کتاب هم ممکنه چیزی اشتباه باشه دلیل میشه که بریم یقه نویسنده کتاب را بگیریم و یک کتک مهمونش کنیم؟!! اگه کسی فکر میکنه جواب درست را بلده خوب دیگه چرا میپرسه بهتره پاسخ را بنویسه وقتی هم کسی جواب نمیده یعنی خوب حتما بلد نیست مثل من! بازهم تکرار می کنم این مطالب در رد یا طرفداری از کسی نیست واسه دل خودم نوشتم! اگه کسی حس میکنه بهش توهین شده من همینجا ازش عذر خواهی میکنم.)

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #32 : 26 شهریور 1386، 08:05 ب‌ظ »
با این که بحث تموم شده ولی 2 تا دیگه از این جور بحث ها باعث می شه که شما هم full member بشید چون تعداد ارسال هاتون بالا می ره (همون جوری که دوست داشتید!!!!!!!!!!!!)
یا علی

آفلاین salah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
    • Pride Web hosting and Domain Reisteration
« پاسخ #33 : 26 شهریور 1386، 08:28 ب‌ظ »
من به فال نیک میگیرم حرف شما رو و فکر میکنم میخواهید بگید که من اشتباه فکر میکردم اولا که اومدم {‌ همین تازگیها } fullmember رو با administrator اشتباه گرفته بودم این ماله اطلاعات کم من محسوب میشه !
تا fullmember نشدم بحث رو تموم کنیم  ;D .
« آخرین ویرایش: 26 شهریور 1386، 08:31 ب‌ظ توسط salah »